Se înclină balanța lui Cîrstoiu: „Viaţa mea este una liberală”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat, luni, că „sufletul şi viaţa” sa sunt liberale, menţionând că, prin „pragmatismul şi atitudinea concretă” a profesiei pe care o are, va putea să facă din Bucureşti „un oraş aşa cum trebuie să fie”.

„Să ştiţi că sufletul meu, viaţa mea este una liberală, este o viaţă dedicată unei profesii liberale şi cred eu că, prin pragmatismul, prin atitudinea concretă a acestei profesii, voi putea să fac din Bucureşti un oraş aşa cum trebuie să fie el. Mă gândeam că Sectorul 4 este un sector frumos, asta datorită unui primar eficient. Daniel Băluţă a demonstrat că pot fi proiecte mari, dincolo de opreliştile Primăriei Generale a Capitalei, dincolo de opoziţia acestei instituţii, dincolo de multe altele. Dar mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti fără şobolani? Mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti curat? Mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti în care proiecte mari, proiecte de anvergură să fie considerate proiecte de interes naţional, pentru că, da, Capitala României reprezintă un interes naţional”, a afirmat Cătălin Cîrstoiu, la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

El a mai spus că se întreabă şi cum ar fi ca Bucureştiul să aibă un transport eficient, iar cetăţenii să poată să meargă în parc, să aibă posibilitatea unor activităţi culturale.

„Mă gândeam cum ar fi să trăim într-un oraş în care să nu existe, pe cât posibil, problema drogurilor. Şi, mai mult, pentru că nu pot face abstracţie de structura mea, mă gândeam cum ar fi ca Bucureştiul să fie un centru educaţional serios? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie, precum Berlinul, un oraş universitar? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie condus de un primar care să comunice cu oamenii, care să vorbească cu oamenii? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie un oraş pieptănat, aranjat, nu aşa cum e acum”, a mai spus Cîrstoiu.

Acesta a promis că va face tot posibilul să îndeplinească aceste obiective, menţionând că a găsit în liderul PNL Nicolae Ciucă un sprijin în a construi un Bucureşti modern.

„Desigur, din punctul meu de vedere, din dorinţa şi din abnegaţia mea, eu vă promit şi vă promit solemn că voi face să fie posibil, dar în egală măsură nu pot să vă spun decât un singur lucru: acest lucru cu siguranţă nu e posibil fără ajutorul dumneavoastră. Iar, din punctul meu de vedere, veţi primi toate aplauzele pentru acest lucru. Va urma o perioadă grea, de multă muncă, iar eu sunt ferm convins că fiecare dintre dumneavoastră sunteţi lideri de opinie acolo unde munciţi, acolo unde trăiţi, în familia dumneavoastră de acasă şi în familia dumneavoastră profesională. Pentru că viaţa aşa e formată. Şi mai mult de atât, vreau să vă spun că în domnul preşedinte Nicolae Ciucă am găsit un sprijin fantastic în a construi un Bucureşti modern, într-un Bucureşti real, într-un Bucureşti al viitorului. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră şi, din sufletul meu, vă spun că vă iubesc”, a transmis Cîrstoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Votez contra usr, votez împotriva mamei guadalupeze si impotriva tatălui olimpic (în realitate paralimpic) al șobolanilor.

 2. liberal liberal…platit de stat…si comisionele si spaga la privat…
  profitul pe firma…tot la mita se trecece probabil comisioane la cumparare…
  bai excrocule…ne lasi…

 3. Nea liberalu, problema drogurilor este una liberala. Cu cat e mai liberala cu atat ar trebui sa fie mai vizibila. Bucurestiul nu are cartiere cu bordeluri la vedere cum are Atena, ex. Omonia, deci as zice ca la Bucuresti libelismmu nu sta tocmai bine.

 4. Alt japiță infracțională vizibil PNL colorat in galben! Și asta e specializat in scuipat minciuni cu care manipulează! Dacă a fost profesionist,va fost la locul de munca, asta a fost obiectul muncii lui care trebuia îndeplinit!, asta nu înseamnă că e apt pentru orice înseamnă administrație, coordonare și funcție! De ce ar vota cetățenii capitalei un asemenea individ, medic, care șantajează „ți-a am operat genunchiul, osul,+,+,+” și nu ai voie sa te impotrivesti, doar obligatoriu, să mă votezi?! Din contra, nu l-aș vota chiar daca aș ajunge la bulău! Asta nu e demn de onoarea cetățenilor, nu are calitatea umană pentru reprezentare, e copia lui Petrov doar că nu e aceeași dată de naștere și ora, caracterul la purtător, e identic.

 5. Alt vanzator de gogosi. Transport public exista, nu trebuie reinventat. Ce facem cu 1,2 milioane masini ce circula zilnic?!! Actiuni culturale in parcuri, unde, cand sunt doar restaurante si bodegi?!! Nici un primar nu a reusit sa le darame sau sa faca di ele centre culturale!!! Iar Carstoiu sa se ocupe de eliminarea infectiilor spitalicesti de la Floreasca, caci aici este locul lui.

 6. adica un socialism oligarhic salbatic, unde legea nu exista decat pentru oi, nu si pentru voi.

 7. Câțu, Câciu, Tâlvăr, Cârstoiu, Ciolacu, Ioh-anus …Doamne ferește! Doar nume ciudate….Cred ca ne-a bătut Dumnezeu cu aratarile astea…

 8. CATI OAMENI AI UCIS IMBOGATINDU-TE IN PLAN-DE-MITA J A VR A? CRIMINAL TICALOS CE ESTI! CERCIELL SI FRATII TAI DE GENOCID CU ALTRAHAT IN FRUNTE!! TARA OCUPATA DE CRIMINALI UNDE AVOCAT ESTE POPOULUI SI NU AL POPORULUI IAR DE-NE-A ESTE O ORGANIZATIE POLITICA SUB CONTROLUL SERVICIILOR DE SPIONAJ CARE UCID NATIA ROMANA! ASTIA VOR DOAR BOGATIILE TERITORIULUI BHAI! PENTRU ASTA TREBUIE SA DISPARA OAMENII DE AICI! PRICEPETI, MAH, SL UG I LLLOR?

 9. ‘Catindatul 2%’loveste din nou in inima Alaiului Ciucolacu!

 10. Cuie miolaku cuie marstoyu puie msd
  Votez contra pesede & penale, votez impotriva dottore cyrshtoyu bugetar de lux, votez impotriva ciokolacilor ciovrigari parsivi si hoti, votez impotriva rujatului cu rolex si gheneralului popotar cu gusha dottore mckiuca.

 11. O fi uitat nashicu Petrov vreo hartie compromitzatoare, precum dosarul Betshel (=Base) ce sa pierdut, pe la primarie, shi trimite pe nenea chirurgul ca sa rezolve problema, bashca ca ne da la tzurloaie=ghisheft pentru el. Daca ma uit ce declara, nici Scanteia rromiceasca nu promitea atat de mult, shi pe vremea aceia chiar se mai facea treaba, mi-e greatza. Labaralea asta a mai fost shi inainte de WW2, ei de fapt, multzi dintre ei fiind buni informatori la kamunizm=Khazari, care le place mult ka laba lor.
  Nenea acesta ar trebui sa plece, mai ales acum pe moshia lui Rothschild, sa ia arma in mana shi sa o apere, ca acolo mai ales este lipsa de Colon ishti. Daca ia shi familia face siguri lovele. Nu a invatzat nimic de la odrasla de nomenclaturist tov.Sorinel Oprescu, ka khair daca eshti khazar, drumul este scurt, ca la medicina lui, daca este adevarat medic.
  O zi buna.
  Con

 12. Pe principiul luati de la Nicușor sa avanseze Piedone. Bucuresteanul viseaza sa devina pieton votând piedon.Mersul pe jos este sanatate curata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.