Se întâmplă în România: Un bărbat a sărit în aer când fabrica o bombă

Un bărbat care încerca să construiască o bombă a decedat, anchetatorii găsind în locuinţa acestuia din municipiul Feteşti mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive.

„În cursul nopţii trecute, poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Feteşti, iese fum urmare a unui zgomot puternic, iar acesta este inconştient. La faţa locului, s-a deplasat cu operativitate o echipă complexă de poliţişti, pompieri, jandarmi şi medici, care au constatat decesul bărbatului, iar în interiorul locuinţei au identificat mai multe obiecte susceptibile a conţine materiale pirotehnice şi explozive”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri seară, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, în cadrul cercetării la faţa locului au fost identificate articole pirotehnice şi elemente de muniţie, care au fost ridicate în condiţii de siguranţă şi urmează a fi expertizate.

Surse judiciare au precizat că bărbatul ar fi încercat să construiască o bombă.

Cercetările se derulează sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Pentru ridicarea în condiţii de siguranţă şi investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Am inteles ca zile acestea s-au implinit 3 ani de la explozia bombei de sub scaun de la Arad. Nu s-a gasit, inca, nici constructorul si nici platatorul. Sa fi fost aia din serviciul ukran care au aruncat-o in aer pe Daria Dughina ? Acolo, seful serviciului a recunoscut de curand fara sa numeasca autorii. Rusii ii stiu si ii vaneaza. Ii vor defenestra de la 10.000 m, ca pe Prigojin, sa regrete pana jos ce au facut.

  2. Se intampla in Romania lui Johanis, trebuie facuta aceasta precizare. Niciodata in istoria sa, Romania nu a fost in halul actual.

  3. Daca individul nu era cumva vreun maniac politic, probabil ca acum toti dusmanii raposatului si cei care s-au certat vreodata cu el, rasufla usurati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.