Se mărește legiunea română la Gaziantep! Vine lângă Șumi și Deian Sorescu

Peste tot pe unde a antrenat afară, naționalismul lui Marius Șumudică a răzbătut prin toții porii. Vorbim despre naționalismul pur sportiv, nu de cel politic, extrem de nociv. Indiferent pe unde l-au purtat pașii,Marius Șumudică nu există să nu fi pus în bagajul său cel puțin un jucător compatriot. Acum se află la Gaziantepsport pentru al doilea mandat, unul care seamănă cu un pariu foarte riscant, pentru că are misiunea de a salva echipa de la impactul cu liga 2, după ce Federația a admis pentru Gaziantep și Hatayaspor mărirea numărului de echipe din Super Lig în Turcia, ca urmare a faptului că aceste două cluburi au trăit violent drama groaznicului seism de anul trecut, care le-a forțat să se retragă din campionat.

Și, pentru a încerca să facă acest obiectiv posibil, are o adevărată legiune românească, piesele de bază, pe lângă cei din staff, fiind veteranul dintre buturi Florin Niță, dar și Alexandru Maxim și Dennis Drăguș, care pare reinventat în bine sub comanda lui Șumi. Acum Marius își poate freca mânile de bucurie pentru că în câteva zeci de ore încă un român va sosi să pună urmărul la salvarea roș-negrilor din Gaziantep.

Este vorba despre polivalentul mijlocaș care poate evolua însă la fel de bine și ca fundaș sau ca aripă Deian Sorescu, fostul dinamovist încheind legăturile cu clubul polonez Rakow. La Gaziantep pe Deian Sorescu îl așteaptă un megasalariu de 30.000 de euro. Sorescu a ales această variantă deoarece își dorește să joace constant, să o facă bine și să prindă lotul pentru EURO 2024.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. „Se mărește legiunea română”

    Cum se cheama un participant la legiunea romana, legionar ? Unii romani au o boala, netratabila, fara vaccin.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.