Se pun în vânzare bilete la FITS

Organizatorii pun în vânzare începând de vineri biletele la spectacolele care vor avea loc în perioada 21-30 iunie la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS).Acestea au preţurile neschimbate şi în acest an, a anunţat preşedintele festivalului şi directorul Naţionalului sibian, actorul Constantin Chiriac, într-o conferinţă de presă.

„Aş vrea să menţionez de la început un cadou pe care îl facem de un număr de ani şi pe care am ţinut şi anul acesta în pofida costurilor care au crescut enorm, a inflaţiei, a tot ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi a fiecărui cetăţean, am ţinut ca biletele să aibă acelaşi preţ, nu există bilet mai scump de 150 lei. (…). Sunt bilete între 30 lei şi 150 lei, deci exact preţurile de anul trecut”, a spus Constantin Chiriac.

Potrivit sursei citate, biletele se pot achiziţiona vineri, începând de la ora 12.00, online, de pe site-ul www.sibfest.ro, dar şi de la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, aflată pe pe strada Nicolae Bălcescu nr. 17.

Programul integral al FITS a fost publicat joi, pe site-ul www.sibfest.ro.

Cele mai multe evenimente culturale de la FITS vor fi însă cele cu acces gratuit pentru public, a mai spus Constantin Chiriac.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.