Circulația, închisă pe un drum important

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că începând cu data de 11 decembrie, ora 7:00, se va închide circulația pe Drumul Expres 12 Craiova-Pitești, între Nod Rutier DJ 546 Slatina Sud-Est, km. 50 + 150 și Nod Rutier DN 65 – Valea Mare Nord-Est, km. 57 + 720.

Traficul va fi deviat pentru toate categoriile de autovehicule astfel:

DEX 12 km. 50+150 – DJ 546 – Slatina – str. Drăgănești – str. Artileriei – str. Cireașov – str. Pitești – DN 65 Valea Mare.

Potrivit sursei citate, închiderea circulației este necesară pentru a se putea executa lucrările de racordare a tronsonului 2 cu tronsonul 3 din cadrul drumului expres.

Restricția va dura până la finalizarea lucrărilor, estimându-se data de 22.12.2023.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.