Secretul marelui câștigător la Loto – Cum a devenit milionar

Câştigătorul premiului de peste 2,78 de milioane de euro de la tragerea Loto 6/49 de duminică şi-a ridicat premiul. Este vorba de un bărbat care are aproximativ 60 de ani şi este din Calafat. A afirmat că joacă în mod constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Loteria Română, în cursul zilei s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 13.829.095,20 de lei (peste 2,78 milioane de euro), obţinut la tragerea suplimentară Loto 6/49 din 17 septembrie.

Câştigătorul este din Calafat, are în jur de 60 de ani şi a declarat că joacă în mod constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani.

El a afirmat că întotdeauna joacă o singură variantă simplă şi aceleaşi numere, unele având semnificaţie personală. Acesta este cel mai mare câştig al său de până acum.

”Aveţi încredere, jucaţi ca să câştigaţi. Dacă nu joci, nu câştigi”, le-a transmis el celorlalţi jucători.

Bărbatul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

 1. Ăștia chiar ne iau drept prosti, în condițiile când tragerea nu este în direct, existând un interval de câteva ore între șmenuirea rezultatelor, când au posibilitatea sa verifice absolut toate variantele jucate și prezentarea pe post a așa-zisei extrageri. De ce nu se revine la varianta „ceausista” când o tipa învârtea la o roata și extragea, în direct, câte o bila?

 2. da Mihaita, ce spui tu este adevarul. toate combinatiile care se joaca sau nu se joaca pot fi identificate instant de computer si impinse in fata conform dorintei . ciudat ca asa-zisi castigatori (rari) sunt niste conationali pe care nu ii cunoaste nimeni dupa ce au castigat.

 3. Nu am inteles care e secretul ! Loteria promoveaza un castigator care a pus mina pe 2,78 milioane euro in dauna a milioane de perdanti care au pierdut poate 20 milioane euro. Dar trebuie sa existe si un profit pentru organizatoarea jocului nui asa?

 4. A câștigat doar 1,72 milioane euro , ia luat statul 40% impozit. De ce credeți ca nu vrea loteria romană sa participe la EURO-MILIONS SAU EURO JACKPOT ? Pentru ca: 1) la aceste loterii statul roman n-ar putea fura nimic, 2) ar da faliment – deoarece toți ar juca la aceste 2 loterii europene. Ar păți cum au pățit cu Pronosport!

 5. „întotdeauna joacă o singură variantă simplă şi aceleaşi numere”

  -trishare!

  (la pont:
  1,2,3,4,5,6
  varinata simpla)

 6. I s-a DAT Premiul.

  I se va LUA indarat.
  I se va lasa un Mizilic, ACOLOSHA …

  SE cauta Jucatori CONSTAMNTI, sa para SERIOASA Facatura.

  La TOATE Loteriile din Lume ASA se face.

 7. Oricum asa zisa Loterie Romaneasca este defapt greceasca inca din iunie 1993. Pe cand securistilor putem juca si noi Romanii la Euro Loterie ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.