Securitate cibernetică pentru afaceri în creștere

Peste 343 de milioane de oameni de pe întreg Globul au fost afectate de atacurile cibernetice. Și asta, doar în 2023.

De asemenea, numărul bazelor de date sparte a crescut cu 72% față de 2021 (conform Forbes). Pentru ca astfel de situații să nu se mai repete, a-Space Pipera organizează atât pentru comunitatea aSpace, cât și pentru toate companiile sau freelancerii interesați de securitatea afacerilor lor un eveniment special. 

Sun titlul Securitatea cibernetică pentru afaceri în creștere, evenimentul are loc vineri, pe 14 iunie, de la ora 16:00, la aSpace Pipera!


Speakerii invitați, experți în acest domeniu, le vor dezvălui participanților cum să se protejeze și ce soluții există pe piață  pentru ca afacerile lor să nu fie afectată de atacurile cibernetice.

Lista speakerilor cuprinde experți din domeniu printre care:

1. Bogdan Cârlescu, Bitdefender.
2. Andrei Popa, PGC Partners.
3. Ionuț Georgescu, Safetech Innovations
4. Bogdan Mariniuc, CEO aSpace și moderator.

Completează formularul de înscriere și te vom contacta pentru confirmare: https://forms.gle/sZceY8JhtUMtRTC86

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Sunt Probleme cu niste Browsere ! Daca nu ai Windows 10 , Browserele respective sunt Deconectate de la Windows 7 si nu se mai deschid Browserele pe Pagina ! Doar 5 la suta pe margine stanga se deschid Browserele adica sunt Nefunctionale !

  2. normal ptr ca amatorii = prezentati ca specialisti = utilizeaza gresit open sources sau gunoaie: cele mai nesigurw si folosite in afaceri sunt wordpress si laravel .. ai astea esti atacabil de cercurile de interes care vor sa falimenteze orice concurenta in afara sua

  3. Este vorba de bowserul avg si avast care sunt deconectate de la Windows 7 ! Nu merg mult timp pe Windows 7 ! Sunt deconectate browserele ! Browserele avg si avast functioneaza decât pe Windows 10 sau Windows 11 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.