Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS la MAI

Irina Alexe, pensionată din Poliție la doar 42 de ani, va fi readusă în Ministerul de Interne de USR-PLUS, relatează Bugetul.ro.

Irina Alexe este propunerea USR-PLUS pentru funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Soțul acesteia, Liviu Alexe, a lucrat ca psiholog la Centrul de Psihosociologie al MAI.

Conform informațiilor site-ului citat, acesta este și ofițer în cadrul Direcției Generale de Protecție Internă din MAI, urmașa fostei unități „Doi și-un sfert” – serviciul secret de informații al Ministerului de Interne.

Citiți dezvăluirile integral AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

13 Comentarii

 1. Dulce e viata de pensionar cu pensie speciala. Pensionat la 42 de ani? Putea s-o pensioneze direct dupa angajarea in militie sau securitate, nu? Pai cat a muncit asta, cat a CONTRIBUIT asta ptr pensia ei?!
  Sa fie clar, orice pensie care nu rezulta din acelasi algoritm ca a celor aproape 5 mil. de fraieri (cei de pe contributivitate) se numeste PENSIE SPECIALA. Ptr unii se foloseste eufemismul „pensia de serviciu”, dar pensia obtinuta nu este din contributivitate TOTALA exclusiv ca la fraieri ci este majorata prin tot felul de artificii aplicabile DOAR UNOR CASTE de privilegiati. Deci tot SPECIALA este. Dar nu-i asa, vaccinarea ne-a aratat involuntar cum se imparte populatia din perspectiva puterii. Cetatenii esentiali si cei neesntiali de mana (etapa) a 3-a. Vine Voiculescu (min. sanatatii) si spune ca a vazut statiscile cf. carora peste 85% dintre morti sunt cei peste 60 (!!!) de ani. Dar el vaccineaza de la 65 de ani !!!!! Ce sa intelegi, ca le este indiferenta soarta/salvarea celor identificati cu risc major de deces?!

 2. USR+PLUS se intrec pe sine in a-si arata ipocrizia dusa fata de orice limite!Dupa Claudiu Năsui cel Zaharisit,Stelian”Mazare”Ion si Voiculescvs Maximvs Penibilis, SRI-sti de scoala noua,care nu lasa din gura oasele aruncate de fosta Sekuritate,acum si o pensionara ILEGALA,cu PENSIE NESIMTITA, adusa in paine la MAI via USR! Iohannise,dormi sau schiezi?De tampiti te-am votat, sa aduci iar parazitii societatii la paine si sare…Nici o deosebire intre guvernarea PSD +UDMR si guvernarea PNL+USR +PLUS + UDMR,baga-si-ar reforma in tuhas

 3. E valabil avantajul doar pentru clanul usr-plus si parte din clanul pnl. Doar ei vor actiona ocoliti de lege si pedepse!

 4. Prost si foarte prost s-a pornit din dec. 89 cu acel slogan scarbos : „… fa-te ca lucrezi ! „

 5. Virgina a tras la galere de a primit 17 ani reducere la pensie din anii normali! O jigodie politica care cine stie prin ce cearceafuria a trecut! Huuo stat mafiot roman!

 6. Doino, bine ca recunosti! Tampita ai fost cand l-ai votat pe Bivolul din Seal. Acum, nu te mai plange!

 7. Singurul gand care ma strabate este „cum pot crede votantii useristilor/plusistilor ca aceste doua partide isi doresc SINCER abolirea pensiilor speciale?” Atunci cand se inconjoara doar de pensionari speciali? Sa fie foarte clar. USR/PLUS au fost doar ticalosi demagogi pentru ca initiativa fara penali in functii publice a fost o mare escrocherie. Au facut-o initial in asa fel incat sa fie neconstitutionala iar apoi, la revizuire, au modificat-o incat nu se deosebeste cu nimic de legile actuale. Doar prostii mai flutura acum „fara penali in functii publice”. Pentru ca toata lumea care nu este idioata a inteles ca era doar demagogie.
  Acum si treaba cu securistii in functii publice, toti cu pensii speciale.

 8. Sinteti rautaciosi si bombonitori, ca intotdeauna ! Femeia are 40 de ani de munca, a inceput cariera in pulitie la 2 anisori, cind a primit cadou o masinuta de militie pe care o dadea de-a dura pe covor si facea „ninooo, ninooo !” Asa ca va dati seama ca la 42 de ani e extenuata, tocmai se retrasese binemeritat ca stea cu curu’ pe vatra, cind au chemat-o „la datorie” din nou ! Probabil ca se va ocupa cu programarea spitalelor care vor mai lua foc, pe judete … Punem pariu ca va cumula pensia cu salariul ?

 9. reactivarea escu. pe cand arestarile [atriotilor si mazilirea lor? experimentul Pitesti continua.

 10. Jurma iar la tv cu sfaturi!
  Oana Gheorghiu…nu e pe nicăieri CV-ul.

 11. Pentru aceste persoane nevoiașe se preocupă doamna ministru muncii Raluca Turcan să aducă facilități la legislație spre a putea lucra la stat și după pensionare, pentru completarea veniturile?
  Uriașă nesimțire să te simți îndreptățit să iei o pensie căt 6 persoane care au lucrat din greu 8 ore pe zi și până în 1989 și 6 zile din săptămână și ani de două ori atâția cât tine. De la 22 la 42 sunt 20 de ani. De la 20 la 65 sunt 45 de ani. Pentru un minier vârsta se poate reduce cu 20 de ani dacă a cotizat 20 de ani, dar vârsta să nu fie sub 45 de ani!!!
  Josnică și hrăpăreață poate fi legislația de pensionare din România.

 12. A cui odrasla sau nepoata o fi aceasta eminenta politista? Cand vorbesti de valoarea juniorilor din USRcruce trebuie obligatoriu sa stii cine se afla in spatele ‘carierei’ lor de succes. Ca-i pensionara de gradinita nu-i vina ei. Securistii Ponta si Dragnea au elaborat legea.

 13. Ce grad are Irina Alexe, pensionată din Poliție la doar 42 de ani…Ce a facut in timpul de cind s-a pensionat pina astazi (s-o fi „angajat” pe la vreo ambasada faca tot nimic) caci se pare ca de fapt chef de munca nu are .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.