Șefii PNL se plimbă prin Austria și Dubai, restul prin PSD

Nu mai puțin de 12 primari și viceprimari în funcție din Timiș au dat bir cu  fugiții și s-au dus la PSD.

Aparent de neînțeles această migrație,  Marcel Ciolacu a arătat  că ”vom sta de vorbă şi vom vedea exact ce s-a întâmplat şi despre ce este vorba”.

 Jurnaliştii au vrut să ştie despre eventualele tensiuni din coaliţie. Riscă ”să arunce în aer coaliţia de guvernare”?

„O să stăm de vorbă în coaliţie în următoarea săptămână să vedem exact ce se întâmplă.

Să ştiţi că astfel de lucruri s-au întâmplat întotdeauna în anii electorali. Şi nu e un fenomen inventat nici de PNL, nici de PSD, dar el se întâmplă acolo unde primarii nu se mai înţeleg, de obicei, cu preşedintele de organizaţie. Nu vorbim aici de o mutare din opoziţie la guvernare, cum eram obişnuiţi.

S-a întâmplat ca şi primari PSD să plece la PNL”, a precizat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mers la conferinţa judeţeană a PSD Covasna şi a stat de vorbă apoi cu jurnaliştii.

”…Totul se întâmplă când primarii nu se mai înţeleg cu preşedintele de organizaţie. Acum însă, nu e vorba despre o trecere din opoziţie la putere. Ambele partide sunt la guvernare”, a dat asigurări premierul.

În tot acest timp, Alin Nica, președintele CJ Timiș și președinte al filialei PNL județene, se află pe pârtiile din Solden-Austria, iar Alexandru Proteasa, mâna sa dreaptă, se bronzează în Dubai, cu amicul lui, Birlic, scrie romaniatv.net.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

 1. Piedone va câștiga detașat la capitală! Colectivul a fost inventat pentru demiterea lui Puie Monta! S-a văzut din F-35!

 2. …nu este nimic greu de inteles…vestul a fost mereu al pnl-ului, ei sunt majoritari acolo ca numar de primari…din acest motiv si muntii de bani care s-au dus in regiune in ultimii ani…acum, pnl-ul lor este la caruta psd iar psd s-a dovedit mereu tradator in orice alianta, mai ales cand a fost vorba de impartirea ciolanului…plus ca este nevoie si de ceva protectie, dna s-a activat la ordin, dar nu la ordinul pnl…dar mai este timp pana in iunie, vom asista la lucruri mai mult decat interesante…

 3. Și la tv se urla că sunt în certuri permanent, că se destramă! Ce? Coaliția formata din clanuri infractionale organizate politic? Atâta timp cât se plimba,înseamnă că nu mai au griji, că totul e deja hotărât privind viitorul guvern! Sa nu se plictisească până ajung la bideul cu miere financiara, se plimba din depozitează finanțele să aibă declarațiile de avere și interese curate și sărace.

 4. ia uite frate,si stiau ca nu au voie!?Postacimea dezaproba tupeul acestor liberali…Ca Simion cu haita s-a dus hat in SUA in plimbare de placere ,nu zice nimeni nimic,sunt suveranistii,de-ai nostrii

 5. Prin DUBAI se face 🙂 ungerea REPUBLICANILOR
  v-am mai zis !

  ROMANIA face bine ca-si pune ouale-n mai multe cosuri caum ca le e si talambilor cöar ca castiga RUSSIA 🙁 !
  🙂

  IQ=?
  😉

 6. O fi la recomandare medicală bre,..Pentru sănătate trebuie să facă zilnic 20 de mii de pași.. Deci are incă de vizitat,..recuperat..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.