(VIDEO) Șeful ANPC zici că-i agentul lui Pescobar

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Horia Costantinescu s-a filmat pe retelele de socializare în timp ce laudă restaurantul Taverna Racilor a lui Paul Nicolau, cunoscut ca Pescobar.

Taverna Racilor din Herăstrău a fost amendată recent și închisă temporar de comisarii de la Protecția Consumatorilor. Între timp, restaurantul a fost redeschis, iar Pescobar susține că a rezolvat problemele.

„Vă arăt unul dintre blocurile alimentare exemplare, avem chiuvetă cu acționare la picior, angajatul nu pune mâinile murdare pe robinet”, spune, printre altele, Constantinescu.

„Am fost pentru mulți ani cârciumar, este una dintre bucătăriile exemplare”, laudă Horia Constantinescu.

El a prezentat-o și pe mama lui Pescobar: „Mă așez cu mama dânsului, este manager de locații”.

Unii internauți l-au luat la rost imediat pe șeful ANPC: Eu zic ca ai incasat bine de tot de ai aparut cu acest video dar mai devreme sau mai târziu se afla.

Imaginile au fost distribuite și de Pescobar pe pagina de Facebook a restaurantului, cu o explicație: Mesajul meu, precum și cel al domnului Horia Constantinescu, este un bun exemplu! Cu toții greșim; important este să și învățăm din greșelile noastre! 

Aktual24.ro relatează că Horia Constantinescu deține el însuși două spații comerciale în Parcul Herăstrău pe care le-a închiriat unor cluburi celebre din Capitală.

Horia Constantinescu a fost promovat de Viorica Dăncilă la șefia instituției în 2019. La începutul anului 20022 a fost numit din nou de premierul de atunci Nicolae Ciucă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8551 Articole
Author

10 Comentarii

 1. Seful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) Horia Costantinescu si-a cumparat functia,ce asa mare lucru

 2. Agentia Nationala pentru Integritate doarme-n papuci? Ce mesaj transmite ANPC miilor de carciumari care ne baga mana-n buzunar? Ca merge cu spaga. E ca si cum un judecator se pozeaza cu inculpatul, si zice ca-i de suflet… In ce hal s-a ajuns cu coruptia si nesimtirea conexa in tara asta!

 3. @Panfil Fleicaru Si eu care credeam ca ispravniciile sunt pa meritocratie. Muahahahahahaaaaa!!!!

 4. Se umple lista cu categori: Hoituri politice din Romania! Ce prosti sunt unii, nu isi dau seama ca au ajuns la apogeul prostiei fara studii universitare!

 5. DOI DERBEDEI,URATI,MILOGI,SANTALII,PROFITORI DE CARNATI WC-ISTI,CU
  MIROS DE SARLATANIE. FAC UN DUBLU DE PACAT,CU SATANISME FACUTE IN
  CURTEA LUI SAHALOM. BINE AR FI, CA ACESTI 2 CARNATARI PESTOSI,CU OA
  SE STATE IN GATUL SETOS DE PISOARCA SALCIE.HUO,HUO,EXCROCILOR DIN
  SIFILISI-FLANKA AZMERICANA CRIMINALA.ADIO,BROSCOILOR RETARDATI.

 6. Voua nimic nu va place. Daca e alba..de ce e alb?… daca e verde …de ce e verde?
  Iar spaga… ai zice ca toata tara e pe spaga. O fi chiar toata? dar e clar ca va pute totul!

 7. Toţi lăutarii împuţiţi au ajuns vedete într-o țară de analfabeţi şi nespălaţi. Cât despre weceurile publice, se spune că sunt adevărate tonomate de şpăgi. Lipeşti şpaga cu o flegmă pe frunte, şi face:

  „-Sărumânaşefule!”

 8. Acest șef de la ANPC este un instrument al excrocilor care au condus și conduc țara! De ce acest infractor este deasupra legii și nu este demis și trimis în judecată,precum membru CSM!?? Ne arată că este deasupra legii și a prostimii!!!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.