Șeful FBI, vizită fulger în România

Șeful FBI a făcut o vizită fulger în România, notează știrile Protv. Christopher A. Wray s-a întâlnit la Ministerul Public cu procurorul general al României, dar și cu șefii principalelor direcții DIICOT și DNA.

Oficial, au discutat despre cooperarea dintre autoritățile judiciare de la București și Biroul Federal de Investigații din Statele Unite ale Americii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

35 de Comentarii

 1. Se intărește Justițea. Nasol moment, mișto koliva.

 2. & CEDO le-ar fi aprobat drepturi lu’ Dănileț , lu’ Gheorghe Becali, însă la Platini și la Blatter, care au fost declarați nevinovați, probabil că așteptările sunt mai mari, ?

 3. „Oficial, au discutat despre…”, neoficial a transmis ordinele pe care ROMANIA trebuie sa le „iezecute”, in TOATE DOMENIILE.

 4. a venit sa le mai dea niste indicatii cum sa faca persecutia politica a fratilor Tate? sau a venit sa dea indicatii cum sa ne aresteze pe noi astia care nu punem botul la minciunile licuriciului? sau poate a venit sa stearga orice urma din afacerile lui Bideu si ale lu’ fi-su?

 5. a cenit in colonia nedeclarata, pentru ca oamenii sa nu aiba nici macar beneficiile unei colonii, sa instaureze noul control al celor care refuza „razboiuil”. esti terorist daca nu esti de acord cu „razboiul”…dictatura mao=f-bi-aaai.
  https://nypost.com/2022/09/28/30-ex-fbi-agents-stand-up-to-support-whistleblower-who-exposed-agencys-political-bias/
  „Este timpul să împiedicăm FBI să fie responsabilul ideologiei unui partid politic”, spune Ernie Tibaldi, un agent pensionar din San Francisco.
  „Trebuie să restabilim FBI ca entitate apolitică și independentă de aplicare a legii, care a fost întotdeauna.” În plângerea sa adresată inspectorului general al Departamentului de Justiție, Friend a susținut că FBI a manipulat gestionarea dosarelor pentru a umfla în mod fals amenințarea terorismului intern și folosirea forței excesive neconstituționale împotriva disidenților politici.

 6. Poliția politică secretă a Americii .. Din nou și din nou, F.B.I. scrie scenariul, îl arunca idioților utili pentru a-si juca rolurile și apoi își distrug propriul complot terorist cu un mare spectacol mediatic. Nici măcar NYT nu-și amintește vreo „explozie” recentă a unui complot terorist care nu a implicat F.B.I. Ei fac asta pentru a menține publicul american convins că, dacă nu renunță la drepturile lor, dacă nu acceptă încălcările constitutionale și tirania, atunci vom fi cu toții la cheremul teroriștilor. Exact ca frauda de protecție Mafia dar cu un marketing beton mai bun. Americanul obișnuit nu înțelege cât de mult detestă acea organizație Constituția SUA. Cu atat mai puțin restul lumii. Cred doar că este incredibil de amuzant că bărbatul care este adorat de atât de mulți tipi macho – cu ochelarii lor de soare, trenciuri și mentalitatea de Vest Sălbatic – a fost un homosexual ardent și un travestit. In opinia unuia dintre cei mai faimoși agenți FBI, Charlie Winstead, bărbatul care l-a împușcat pe Dillinger, citat in cartea „The Bureau”, de William C. Sullivan (p.27):
  „Când investighez un om și demonstrez că este un criminal, dacă nu lucrează deja pentru guvern, îl vor angaja. Dacă are deja o slujbă la guvern, odată ce au auzit că este un escroc, îl vor promova. Infractorii din Congres se simt confortabil doar cu alți criminali.”

 7. pazea..va extradeaz ca pe PABLO ESCOBAR
  sau e de acord cu executarea puscariei in Romania pentru cetatenii americani care calca pe bec..:)

 8. Cazul Assange: Se judecă Dreptul Puterii de a pune Pumnul în Gură – Dovada că WikiLeaks a avut Dreptate
  **În aceste zile se decide la Londra soarta lui Julian Assange. În joc este mai mult decât viața unui Om, a unui Ziarist; în joc este Libertatea de a putea dezvălui crimele și abuzurile Statului Paralel. Libertatea noastră!
  Lipsa de interes a guvernului britanic pentru soarta lui Assange nu este surprinzătoare: la urma urmei, doar ei l-au aruncat în închisoare.

  https://www.activenews.ro/opinii/Cazul-Assange-Se-judeca-Dreptul-Puterii-de-a-pune-Pumnul-in-Gura-%E2%80%93-Dovada-ca-WikiLeaks-a-avut-Dreptate-187680

 9. @ Dacă au crescut și precipitațiile din ploaie cu venirea ăstuia de FBI, pentru care altă dată ar putea să vă ceară și bani de combatere a secetei, ?

 10. Miorița Nu inteleg nimic din behaiturile oilor din turma. Poate inveti sa articulezi ceva si apoi vorbim.

 11. Nu exista politie politica, doar in cartea aia 1984 ! Nu exista Luluta, Coldea, Dumbrava, Portocala, Petrov nu a fost sifon….., nu nu !

 12. Îmi amintește de șmecherul cartierului meu, de cu „ceva” ani în urmă……[Rumburak]

 13. Fostul șef al informațiilor germane, Andreas Von Buelow, afirmă că 9/11, a fost un produs american de origine controlata si locală, care nu a implicat arabi decât pentru a fi blamati în mod fals. Cel mai înalt nivel al Guvernului Central al SUA și marionetele lor din agențiile de Informații și armata US au fost implicați. După ce am citit cartea Franklin Scandal, tot ce pot spune este că îmi pare rău pentru America. Ocazional, personalități publice importante trebuie să …ă copii în fund. Din păcate, păstrarea la secret a numelor copiilor care au fost violați de politicieni este unul dintre cele mai importante task-uri ale FBI. Între uciderea nativilor, a ținut spatele agenților care au comis terorism, au acoperit acte de terorism, au comis crime, violuri, molestare a copiilor, extorcare, spionaj, trafic de droguri chiar și masturbare publică… 2 agenți Mossad au fost arestați după ce a explodat un camion pe podul George Washington. Suspecții au fost predati ulterior FBI-ului. Dar nu era FBI, ci Mossad cu acreditări FBI. 24 de ore mai târziu, acești bărbați kosher erau la Tel Aviv. La fel și cu cei 5 israelieni care dansau de bucurie că turnurile.., au fost arestați în NYC. Mioriță laie, laie, bucălaie, de ceva zile-ncoace, gura nu-ți mai tace! Ori iarba nu-ți place, ori esti bolnavioară, draguță mioară?

 14. In Amerlocia sint in fiecare clipa citeva mii de serial killer care zburda liber prin natura (printre cei mai cunoscuti, nume ca Biden, Clinton, Obama, Nuland sau Bush) iar asta a venit sa manince sarmale la Bucale ! Probabil ca gogomanu’ de la Cotroceni ii va spune ca „urmareste cu atentie si ingrijorare …” (momentul aparitiei urmarii de la „Barbie” !)

 15. Sint curios daca acest sef al FBI, avea dreptul sa se amestece in problemele tarii noastre .Mai putem spune ca sintem o tara suverana si independenta ,sau o tara care trebuie sa asculte tot ce dicteaza stapanii lumii de peste balta ?

 16. În eforturile sale, FBI-ul a fabricat un presupus complot terorist Al Qaeda împotriva clădirii Capitoliului. După ce au arestat un traficant de droguri marocan, agenții FBI l-au condus la Capitoliu și i-au înmânat o bombă falsă înainte de a-l aresta apoi, din nou. Amine El Khalifi, în vârstă de 29 de ani atunci, care era în mod evident bolnav mintal și consumator de cocaină și altele, a fost convins de un informator FBI să accepte să atace Capitoliul SUA. Deoarece El Khalifi nu avea o armă, o bombă sau o mașină, informatorul FBI s-a oferit cu bunăvoință să-l ajute – și astfel El Khalifi a fost condus la clădirea Capitoliului SUA de către FBI, i-a fost înmânată logistica necesară și apoi a fost arestat ca „agent Al Qaeda”. Dar i-a pârât „concurența”: „A fost o altă operațiune de „înșelătorie” cu un tip cu deficiențe mintale”, a spus fostul șef de combatere a terorismului CIA, Vincent Cannistraro. Aceste tipare sunt folosite pentru a înșela publicul și pentru a perpetua un climat de frică care permite guvernului să-si aroge puteri extraordinare și oferă acoperire pentru arestările oponenților politici interni. Polițiști deghizați în protestatari anarhiști care încearcă să provoace lupte între polițiștii și demonstranți sau tapi ispasitori conceputi să arate ca teroriști sunt o practică obișnuită în lumea liberă. În martie 2001, agentul Gladio Vincenzo Vinciguerra declara, într-o mărturie sub jurământ: „Trebuia să ataci civili, oameni, femei, copii, oameni nevinovați, oameni necunoscuți care sunt departe de orice joc politic. Motivul: să forțezi publicul, să apeleze la stat pentru mai multă securitate”. Fondatorul CIA, Allen Dulles, a fost unul dintre oamenii cheie în instituirea Operațiunii Gladio, iar majoritatea operațiunilor au fost finanțate de CIA. Miorițo, dacă nu înțelegi ce era Gladio, behăie o singură dată. te învăț: behehe

 17. Interesant ! Interesant este si ca s-a trezit Basescu. A incepit sa cuvanteze….Deh, coincidenta ….

 18. ce mai cauta si martafoiul asta ,sa l impinga pe nataraul de G la prezidentiale?

 19. Fara o mie de morti in decembrie 1989 nu ar fi fost „revolutie”…si noi pupam mana criminalilor care ne-au omorat copiii.

 20. NU VĂ MAI BATEȚI CAPUL CU ALEGERILE! AU VENIT LISTELE ! NICI NU VĂ MAI GÂNDIȚI CĂ E STRICT NECESAR SĂ MERGEȚI LA„VOTURI” ! DEJA AȚI VOTAT CU CNP-URILE CORECTE ! NU ȘTIU DACĂ ADRESELE SUNT CORECTE DAR NU ARE NICI O IMPORTANȚĂ! ALEGERILE AU FOST CÂȘTIGATE DE CINE „TREBUIA”! „HAI LA MUNCĂ ȘI LA CUMPĂRĂTURI”!!!

 21. Ținutul mioritic a devenit o colonie US. A venit Stăpânul sa va dea indicații…

 22. AM CREZUT CĂ CEI MAI PĂCĂLIȚI DE MAIDANURI AU FOST UCRAINII! DAR BIEȚII DE EI SUNT PUI MICI PE LÂNGĂ „RUMÂNII CARE AU ÎNGHIȚIT GALBENA GĂLUȘCĂ!….NU VĂ MAI BATEȚI CAPUL CU ALEGERILE! AU VENIT LISTELE ! NICI NU VĂ MAI GÂNDIȚI CĂ E STRICT NECESAR SĂ MERGEȚI LA„VOTURI” ! DEJA AȚI VOTAT CU CNP-URILE CORECTE ! NU ȘTIU DACĂ ADRESELE SUNT CORECTE DAR NU ARE NICI O IMPORTANȚĂ! ALEGERILE AU FOST CÂȘTIGATE DE CINE „TREBUIA”! „HAI LA MUNCĂ ȘI LA CUMPĂRĂTURI”!!!

 23. cu injectiile faciale potrivite nici nu mai pare a batranelul rus Alec Baldwin.
  circul coloniilor de muls /supt de pe fraierii din colonii continua (sua de pe fraierii nato , rusia de pe csi = alianta sua-rusia)

 24. Da, foarte dubioasă vizita asta fulger, si din partea cui, a sefului unei instituții care se ocupă de problemele americane federale, interne USA. Deci a venit sa împărtășească sfaturi/ordine din experienta lui, instituțiilor noastre interne. PS: Urmăriți deciziile alor noștri, după această vizită fulger !

 25. Ma gandesc serios, daca aparatorii dreptatii de la noi, si-au luat la intalnirea cu aparatorul dreptatii si democratiei din FBI vreun caiet de notite. Asa, ca sa nu uite ordinele primite de sus, sus de tot, si sa le execute intocmai si la timp. Rau de tot, mai rau ca inainte de ’89, am ajuns noi cei de ginte latinA. Macar sper sa nu fiu cenzurat pe aici pe misia lui Nistorescu.

 26. Sa traiti tov FBI genderfluid, alegem pe cine ordonati, arestam pe cine ordinati, facem razboi cu cine ordonati.
  Slava!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.