Șeful NATO va fi prezent la învestirea lui Erdogan

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, va fi prezent sâmbătă, la Ankara, la ceremonia de învestire a lui Recep Tayyip Erdogan, reales în 28 mai în funcţia de preşedinte al Turciei, a anunţat vineri Alianţa Nord-Atlantică într-un comunicat.

Stoltenberg îşi anunţase joi intenţia de a se deplasa în viitorul apropiat la Ankara pentru a încerca să convingă Turcia să renunţe la opoziţia faţă de aderarea Suediei la NATO.

În timpul vizitei prevăzute pentru sâmbătă şi duminică în Turcia, înalta oficialitate aliată va avea întrevederi cu preşedintele Erdogan şi cu alţi demnitari turci.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

  1. Erdogan nu are de ales . Atunci cind jumatate din tara iti este potrivnica si cind aceasta jumatate este parte a marilor orase din Turcia chiar daca intimplarea te-a ales nu mai ai ce face .Joci asa cum iti cinta occidentul .Pe masura ce Rusia isi pierde coltii si Erdogan, asemeni altora , executa ordinele .

  2. norvegianul și al nostru- nasoi- zis Geoana nu sunt șefii nato8⁸, sunt simplii purtători de vorbe, șefii nato sunt generalii americani!apropo de la norvegian cumpăra Geoana 40 de avioane de la fier vechi, cam scumpa ” fonctia” lui 7

  3. @Dl.Gica. Sunteti prompt la postari ca intotdeauna :-). Ce inseamna ca „intamplarea te-a ales” in cazul lui Erdogan !? Imi inchipuiam ca alegatorii au ales, asa cum i-a dus capul si nu conform „indicatiilor” primite de peste granita din partea „oamenilor de bine” printre care va numarati si Dumneavoastra.

  4. Bine ar fi ca presedintele Turciei sa nu se lase influientat de Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg si sa isi mentina incontinuare refuzul lui pt.aderarea Suediei la NATO.Cred ca este momentul ca acest NATO sa se retraga de unde a plecat initial.Pacea va venii numai atunci cind NATO se va retrage lasind tarile europene libere si nu asa cumsint la ora actuala sub cizma americana .

  5. nato-apără pacea –pornind războaie pe care le pierde lăsând în urmă țări pustiite,țări divizate,pământuri însămânțate cu bombe,mine cu timp lung de ucidere,. nato atacă țări zicând că aduce democrația ,libertatea,bunăstarea-dar toate acestea se transformă În dictatură militară,refugiați,moarte,sărăcie…CE SPUNE TRATATUL DE LA MINSK?(nici n-a existat) CINE A FINANȚAT MAIDANUL ,BOMBARDAREA REGIUNILOR DONBAS,LUGANSK,DNIPR—? ..SĂ-L DUCĂ ȘI SĂ-L INCHIDĂ ÎN INCIRLÎK !!!

  6. Se duce sa linga putin Jens, ca nu le-a iedit omul lor, si pentru ca au nevoie de Erdogan, altfel teapa acces Black Sea.
    Occidentule, vremuri tulburi, din ce in ce in picaj rapid, securistii de la Bucuresti ce asteapta… Sau e greu pentru ei sa priceapa ceva…

  7. Sunt baancheer, sunt de o immensa mediocritate, sunt maandru de mine!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.