Șeful PSD Timiș: Dă-i în p.. mea, să aleagă ei

Scandal monstru la Timiș acolo unde șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a  fost înregistrat vorbind urât la adresa unor colegi, scriu jurnaliștii de la Știri pe surse.

Discuțiile au pornit de la faptul că Alfred Simonis ar vrea să își impună propriul candidat la Primăria Dumbrăvița, dar  Victor Malac, fost primar al localității Dumbrăvița, și senatorul Adrian Cionca se opun.

Ce este acuzat Simonis că a declarat?

 „(…) tu te certi cu Cionca, ăsta, care e un retard. (…) Pierzi energiile cu proști (…)Eu semnez candidat, eu propun candidat pe cine vreau din partea PSD.  (…( Dă-i în p.. mea să aleagă ei ce vor acolo, ți-am spus ce fac eu, nu ce fac ei”.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

23 de Comentarii

 1. Sa remarcam totusi ca nu i-a facut 4pezi.
  Politica su delicateturi, de.

 2. S a auzit si in discutia cu Simion din Parlament ce limbaj are acest smecheras cu sindromul Napoleon..iar presa de stat a prezentat altfel lucrurile..

 3. Cam asta este atitudinea vremelnicilor și față de cetățeni și nevoile acestora.

 4. Povestea asta are toate elementele esențiale politicii maneliste rrumânistaneze:

  – un anume Cionca, într-o politică numai de ciuci, ciolaci, ciraci, ciuciulici, cîți, câci, cârci, bozi, budăi, bude, bute, buți, burți, burci şi buci ..
  – un limbaj elevat specific unor oameni de cultură precum Tudose, Dragnea, Firea, Becali, Olguța, Budeanca etc
  – evident inevitabila intrigă şi lucrătură pe la spate de tip şmenar de alba-neagra, profesie de care, valutistul Simonis nu pare a fi deloc prea îndepărtat,
  – şi şi mai evident filajul ilegal de tip securist, pentru că multor rrumânistanezi le-a intrat Securitatea în ADN.

  Votați în continuare P$D-PeNaLe! Şi mirați-vă de ce obțineți de 35 de ani aceleaşi rezultate!

  PS: Banatul a ajuns fruncea la şmenari!

 5. Acesta este limbajul și atitudinea celor din PSDNL fata de toți alegătorii din suburbia Europei; România.

 6. Un secu e acest Simonis. S a vazut in cearta cu membrii Aur si cu Simion, din Parlament. Daca vrem sa evoluam, la rebuturi cu Simonis!!!

 7. Mostra de atitudine, respect și bun simț pentru oricare cetățean român! Așa se vorbește la nivelul lor, la nivelul clanurilor infractionale organizate politic! De asta nimeni nu mai poate respecta prin vot politicienii! Știam că, clanurile infractionale organizate ajung de obicei la secția ancheta și pedeapsa, acum sper să ajungă direct in containerul istoriei politice al României.

 8. alfred schimonosila, golan cu aere de jmecher,date-n…citez „în p.. mea”!

 9. Bine că nu i-a dat în Drula lui, că îl acuzau de deviere soroşist-rezistă-progresistă-lgbtqistă! 👾

 10. …va dati seama?…daca intre ei se gratuleaza in felul asta cand este vba de ciolan, cam cum se chisa pe noi, cam ce ne baga, unde ne baga de cate ori le mai incetinim-ca de impiedicat se pare ca nu putem-smenurile?…intelegeti acum, chiar de la miza asta mica, de ce sunt disperati sa ramana la butoane?…

 11. Acesta ar fi un nimerit slogan de campanie pentru noul Partid Unic și Stabil; „alegătorii, dă-i n p..mea!”

 12. Sa facem un slogan, o emblema ptr PSD. Sa trecem de la M…UE la „Da-i in pila mea,hai cu ura PESEDEA”

 13. ”Alfred Simonis, a fost înregistrat vorbind urât la adresa unor colegi………”

  In fiecare zi vedem ce needucati, si ce incompetenti avem prin parlament, prin structurile de conducere.
  Cum a decazut țara asta chiar in asa hal, incat unul ca A. Simonis sa fie om de vaza cam peste tot.
  Buna eticheta pune PSD-istilor. Nu este primul. PSD-istii au o pleiada de asemenea nerusinati. Daca ne amintim doar de Iordache ce calitate umana!!! PSD-ul e plin de asemenea indivizi. Si nerusinati, si incompetenti. Persoane care au aderat la politica doar pt căpătuiala. In alta parte nu sunt in stare de nimic.

 14. Simonis este un mare mafiot si un jmenar/tepar mai mare decat Simion!
  Uite de asta toti (PSD, PDL, USR) ataca AUR!

 15. Simonis ? O secatura …. S-a trezit ca la armata -” functia doboara gradul” … Nu-s buni cei care fac treaba si ceva pentru comunitate , mai buni sunt” ai nostri” . Prietenii stiu de ce

 16. Lasa taica ,ca toti politicienii de la Bucale la ultimul catun sunt cu carnea in gura cind vorbesc de p—-e, adica de noi idioti care ii votam si le acceptam hotiile si abuzurile.Asa ca un pic se salam sasesc in gura lui ala nu le strica mangafalelor.

 17. Simonis nu este deca un gunoi mafiot, el si cu tot clanul lui de borfasi, cu tot neamul lui care au furat de-au stins.

 18. Poate ne hotărâm în sfârșit să fim mai atenți ce punem în funcții, pentru că altfel, ca și-n acest caz cu limbricul ăsta , care e vrei, nu vrei și interimar la șefia Camerei Deputaților, de unde jignește și insultă „tot ce-i românesc (și) nu piere ” cu o ură specifică neamului lor. Vezi ce crime fac prin Fâșia Gaza ! 😎

 19. Simonis sunt toți pesedeii și pe elevii, ne-am săturat de voi porcilor, de 34 de ani ne dați în paula voastră

 20. ca PSD-ul s-a degradat in asa hal ca are sefi de la periferia societatii si ca cine voteaza, vorba din batrani:”Cine se aseamana se aduna” Nu ai educatie, nu ai bun simt atunci votezti PSD comasat cu PNL o struto-camila. O intrebare: Stiti un PSD-ist sau PNL-ist educat?

 21. Ne mai mirăm unde a ajuns țara , tărâță pe marginea prăpastiei,cu astfel de elemente a căror interese nu sunt decât ciolanu,nici nu este de mirare

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.