Selecţionata României, învinsă și de Serbia

Selecţionata României a fost învinsă de Serbia cu 3-0 (25-10, 25-21, 25-17), vineri, la Vrnjacka Banja (Serbia), în Grupa A din faza a doua a preliminariilor Campionatului European de volei feminin Under-20 din 2024.

Tricolorele s-au înclinat după 64 de minute, după ce în primul meci din grupă au pierdut fără drept de apel în faţa Belgiei (0-3).

Bianca Gabriela Cucu s-a remarcat din echipa României, cu 11 puncte. Lana Mijacic a reuşit 14 puncte pentru învingătoare, iar Milica Vidacic a adăugat 11 puncte.

În celălalt meci al grupei, Belgia a învins Austria cu 3-0.

Belgia este lider, cu două victorii (6 puncte), urmată de Serbia, două victorii (6 p), Austria, 0 puncte, România, 0 puncte.

Prima clasată se califică la turneul final din Bulgaria şi Irlanda (20 august-1 septembrie), alături de cele mai bune patru echipe din cele cinci care termină pe locul 2 în grupe.

România, care participă la turneu cu echipa Under-18, va juca ultimul meci contra Austriei, sâmbătă, de la ora 17:30.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.