Sergiu Ionuţ Diacomatu – Un escroc, tentativă de interlop la fără frecvenţă, noul lider al PNL Sector 1

Motto ” A venit la Braila a venit cu multi , multi bani, au fost sifonati bani multi de la Fondul Proprietatea , unde activa ca inalt functionar al guvernului Boc , acolo e cheia si succesul sau, Udrea nu se combina cu oricine. Nu stii sa furi, nu te califici in anturaj.”

Sergiu Ionut Diacomatu – Un escroc , tentativa de interlop, organizator de party-uri al Elenei Udrea, injectat in aorta principala a PNL Sector 1 . Blat cu Ioana Costescu care a prefarat sa ramana „liberala” dupa ce a stat ca o capusa in ceafa lui Chiliman atatia ani si i-a umflat poturile de peste tot , Sergiu Ionut Diacomatu a fost transferat de la Braila ( Diana Tusa stie mai multe, au fost colegi de judet ), in inima Bucurestilor. O miscare care a pus pe jar spiritele dar daca ordinul de la Atanasiu , e ordin, prostimea merge mai departe cu „fuziunile” pina n-or mai ramane nici fulgii din PNL . acum incep sa-mi explic de ce BMW-ul 6 al tradatorului Atanasiu era parcat mereu in zona sediului PMP din Bucurestii Noi. Credeam ca omul merge la frizer si cand colo, el combina aliante cu basistii mult inaintea alegerilor europarlamentare. Sergiu Diacomatu spera sa castige primaria sectorului 1. Cel putin asa se lauda , bazandu-se pe promisiunile fostei aghiotante a lui Andrei Chiliman si apropiatilor ei „taranisti ” : ” Ti-l pun pe Chiliman pe tava, am 2 volume de dosare cu el , nu trebuie decat sa le duci la DNA si primaria e a ta „. Pina la investire , Diacomatu are de rezolvat multe probleme de conduita personala si profesionala. Campania pe banii altora e prajitura, mai ales cand le promiti luna de pe cer pentru sute de mii de euro . Cele mai fierbinti sunt tepele pe care le-a tras tiganilor din sectorul 1, banul promis pentru voturile comunitatii dar pe care a uitat sa-i achite dupa. Il cauta tiganii disperati si nu stiu cum o va scoate la mal, Relatiile sale cu lumea interlopa, nu-l vor absolvi de stabor, nici Tampafoi, nici Randunica nu vor pune curul pentru el cand s-o declansa revolutia minoritatilor . Poate-l scapa Udrea, de frica a nu se sparga in ancheta, despre combinatiile cu terenuri si spalatoria de bani comise impreuna cu cumatrul sau , proprietarul blocului cu 10 etaje de langa stadionul Dinamo. Cum care? Cel cu fast Food-ul din Dorobanti … Sa-i uram succesuri noului presedinte interimar, PNL Sect 1. Un fief liberal de 70% , prabusit in mocirla tradarii si a impotentei liderilor…Dupa fuziunea PNL cu PDL , asteptam cu interes rocada Iohannis/ Basescu .. .(voi reveni cu amanunte )

Sursa: mariusmina.blogspot.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.