Sfârşit înfricosător: Un şofer a pierit carbonizat

O persoană a murit sâmbătă carbonizată după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod şi a luat foc, pe DJ 107B, între Cergău Mare şi Tău, în judeţul Alba.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Garda de intervenţie Blaj a acţionat sâmbătă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, ca urmare a unui accident produs între Cergău Mare şi Tău.

„La sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism. Din nefericire, din autoturism a fost extrasă o victimă, carbonizată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan.

Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari.

Potrivit Poliţiei, autoturismul a intrat în coliziune cu un capăt de pod, după care a luat foc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Ciudată poza; unghi, rezoluție, jar, arsuri și afumături pe lîngă. Să nu fie din „vedeți, nu numai cele electrice iau foc”.

 2. Capetele de pod ale palnetei romanica au devenit ucigasi in serie. Fie au largit drumul nu si podul cu totul, fie au adagat niste elemente in interior care ingusteaza banda si marja de eroare este mica scazand. Ori sta strict in banda, ori da in capul de pod. De marcarea si vizibilitatea pe timp de noapte, sa nu fie sters marcajul se ocupa sfintzii. Banii s-au dus la firmele de partid si de stat, la baroni, corporatii, care de ce sa mai dea cu vopsea trag o spoiala s-o spele vremea.

 3. Sinucigaș, posibil drogageala sau alcool. Neatenția la volan îți scurtează definitiv speranța de viață.

 4. După cum arată poziția mașinii, pare cu intenție.Cine știe ce necazuri o fi avut amărâtul..Odihnească-se-n pace. Oricum, două table care să aducă mașina pe banda și niște separatoare de beton pe mijloc n-ar fi stricat.

 5. @A mia oara
  -ete na,
  ce vrei:palnie pentru pod?

  nu ar strica un cap de pod si pe mijloc,
  intre cele 2 sensuri….

 6. Din cauza ceritelor de drumuri europene si nationale modernizat soselele s-au latit, podurile insa nu prea, ca efectiv nu s-au modificat sunt tot ce era. S-au mai adaugat si parapeti de protectie care s-ar putea sa fie mai lati.
  Daca masinile nu se incadreaza perfect, din motive de vizibilitate(din cauza masinilor din fata) sau nu stiu ca e pod acolo risca sa atinga parapetii sau capatul podului sa se rastoarne sau sa ajunga pe sens opus.
  Daca chiar mai indeplinesc normele de singuranta nationale sau europene, pana la prova contrarie de la primul procea intentat statului.

 7. Palinca cu care s-a delectat inainte de a urca la volan a fost al naibii de tare. Imbibat cum trebuie cu alcool, individul a ars ca o tortza……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.