Sfatul lui Giovanni Becali pentru Mihăilă  

La Lucerna, acolo unde România a scos un egal mai mult decât miraculos, în ultimele minute pe pământ elvețian, Valentin Mihăilă a fost marele erou, reușind două goluri de generic TV în mai puțin de 120 de secunde. Însă a fost unul dintre puținele magice din cariera fotbalistului care evoluează la Parma, alături de Dennis Man, dar care nu a putut avea continuitate în joc mai ales din cauza numeroaselor probleme de sănătate, mai ales de natură musculară, care l-au tot măcinat de mai bine de un an. Abia revenea după o accidentare, juca o perioadă și din nou trecea pe margine, după altă accidentare. Totuși, selecționerul Edi Iordănescu i-a acordat în continuare credit și, atunci când Mihăilă era apt de joc, l-a convocat de fiecare dată. Așa a fost și acum pentru dubla cu Israel și Elveția, mai ales că lipsea colegul lui de la Parma, Dennis Man, aflat într-o perioadă de excepție, cu goluri și assisturi care au făcut din el jucătorul lunii octombrie în Serie B. Vali Mihăilă a fost trimis pe teren după ce România a trecut în avantaj cu Israel, sperându-se că israelienii se vor arunca în atac și impetuozitatea fostului craiovean va putea rupe definitv meciul în favoarea tricolorilor. Și chiar așa trebuia să se întâmple, dar Mihăilă a ratat singur cu poarta goală, după pasa lui Răzvan Marin. Adrenalina dusă la exces i-a jucat câteva minute mai târziu cea mai urâtă festă, jucătorul Parmei comițând un fault dur la mijlocul terenului și fiind eliminat direct. Asta înseamnă că, dacă va fi convocat pentru turneul final, va rata cel puțin primul meci, pentru că la roșu direct se dau minim două etape. Impresarul Giovanni Becali vine cu un sfat pentru fotbalist în acest moment critic, un sfat pe care sincer nu l-ai fi crezut rostit vreodată de cel care are un trecut, să-i zicem, foarte tumultos.

„E adevărat Mihăilă a avut niște accidentări mai lungi. Are ghinioane. Se accidentează tot timpul. I-am zis să se ducă la Muntele Athos când e liber să stea două zile acolo pentru că e prea pedepsit” – a spus Giovanni Becali la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

La rândul lor, italienii de la publicațiile din Parma au comentat calificarea României, neuitând a scoate în evidență perioada total nefastă a lui Mihăilă.

„În noaptea de sărbătoare a României, țara care a obținut calificarea la Euro 2024 cu succesul împotriva Israelului, singura notă discordantă este expulzarea lui Valentin Mihailă. România a reușit să răstoarne deficitul inițial: golul Israelului după doar două minute de joc. Ei au răspuns prin golurile lui Pușcas și Hagi.

În ceea ce a fost o noapte de neuitat pentru naționala României, același lucru nu se poate spune și despre Mihailă care își continuă forma slabă după problemele fizice. Intrând pe teren în minutul 65, Mihailă, după ce a ratat o mare șansă de a încheia meciul, a fost eliminat în minutul 84 pentru un fault asupra lui Turgeman”, au scris cei de la parmalive.com.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Mihai Dumitrescu 6 Articole
Author

2 Comentarii

  1. cine este domnule acest Jovani, a jucat ceva la viata lui? Sau doar in fata caselor de bilete, a dardait de frig?

  2. Bă, nu mai veniți cu pușcăriași aici pe pagină, că nu sunteți slugile ciorbaliste dă la Foaya dă Ambalalat Pește a rînjirilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.