Sfaturi pentru Dragnea: „Două sticle și o pungă”

Politicienii de la guvernare au ajuns să se laude și cu ce-a rodit Dumnezeu și munca țăranilor. Președintele PSD, Liviu Dragnea, raportează mândru joi pe Facebook că, după producțiile record la grâu, sunt „vești foarte bune” și despre floarea-soarelui, ceea ce, în opinia lui, înseamnă că măsurile PSD își arată rezultatele.

Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea PSD își arată rezultatele! După producțiile record la grâu din această toamnă, iată că și la floarea-soarelui avem vești foarte bune!  Mai mult, așa cum ne-am angajat în Programul de guvernare, la data de 16 octombrie am început plata subvențiilor pentru fermieri”, a scris liderul PSD pe contul său de pe rețeaua socială.

„Veștile foarte bune” ale lui Liviu Dragnea nu i-au lăsat indiferenți pe internauți. Aceștia au sărit imediat să-i dea sfaturi liderului PSD.

Dacă producția e așa bună, la viitoarele alegeri nu uita, să dai două sticle de ulei în loc de una, în schimbul votului„, i-a scris ironic un internaut lui Liviu Dragnea.

Altul este de părere că punga cu semințe ar fi soluția.

Excelente rezultate, trăiască Partidul! Eu zic să le dați rezidenților câte o pungă de semințe de floarea soarelui în loc de bonuri de masă dacă tot avem o producție așa mare. Asta sigur îi va ține în țară!„, i-a scris un internaut liderului PSD.

Pe un altul postarea lui Dragnea l-a trimis direct în brațele extazului: „Trăiască #LiviuDragnea , conducătorul iubit al #Partidului ! Fiu iubit al #României , Marele Șef de Clanuri interlope și alte grupări! Doar el poate schimba geografia României , doar el aduce ploaia și face să crească floarea soarelui , doar el a bătut recordurile lui Ceaușescu la kilograme la hectar !  Trăiască #ConducatorulIubitDragnea ! Congratulations #LIVIUDRAGNEA
Ura ! #Ura ! #Ura !”.

Recomanda
Marieta Visan 49 Articole
Author

4 Comentarii

    • Adica vor reinfiinta Comitetul de Stat al Planificarii, sigur nu va fi o sinecura? Aceia aveau la indemna acordurile CAER pentru cantitati enorme de materii prime contra ruble transferabile.Acum sunt ioc bani pentru investitii, sa vedem ce va zice dl.polonez, i-am uitat numele, doar el ne va ‘salva’ cu FSDI, daca va gasi ceva cat de cat semnificativ de adunat,fara ca gaina cu oua de albus si galbenus sa sucombe.

  1. Da bai #tractoristilor manelisti,Dumnezeu da,dar nu va baga si in traista,iar daca Dragnea nu dadea si nu da subventii la timp,nu mai aveati voi seminte sa ciuguliti si sa faceti gunoi in Piata Victoriei,in asteptarea caderii cate unui guvern si nici ulei sa va faca mamicile voastre gogosi.Si tot voi o sa stati apoi,asa cum ati mai stat, sa va uitati peste uluca, sa panditi peneleul portocaliu cand trece pe ulitza cu galetile cu sticlele de ulei si punga cu faina,asa cum deja s-a vazut in IMAGINI FILMATE la alegerile prezidentiale, unde niste flacai cu geci ALBASTRE de la PNL umblau cu plocoane pentru romanasi din partea si pentru ALEGEREA gheneralul lor iubit.Asa ca nu tine vrajeala ca tocmai hotii sa strige hotii.

Comentariile sunt închise.