Shannen Doherty: Nu vreau să mor

„Nu mi-e frică de moarte pentru că ştiu unde mă duc şi pe cine voi vedea. Mi-ar fi frică dacă aş fi o persoană rea. Dar nu vreau să mor”. Este strigătul actriței Shannen Doherty care se luptă cu o boală necruțătoare: cancer.

Cunoscută pentru rolurile sale din Beverly Hills și Charmed, actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. După ce a fost supusă la numeroase şedinţe de chimioterapie şi la o mastectomie, a dezvăluit că boala se află în remisie în 2017, înainte de a anunţa o recidivă trei ani mai târziu, în 2020, în stadiul 4.

La începutul anului 2023, Shannen Doherty a anunţat că boala i s-a răspândit la creier. A fost operată la creier pentru a trata tumora, dar, în ciuda eforturilor medicilor, Shannen Doherty a dezvăluit miercuri că boala s-a extins acum la oase.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

 1. Nu a existat niciodată un singur studiu clinic controlat randomizat care să arate vreun beneficiu de supraviețuire de la intervenția chirurgicală pentru orice tip de cancer în comparație cu nicio intervenție chirurgicală, toate studiile controlate randomizate care compară diferite grade de intervenție chirurgicală pentru cancerul de sân nu arată nicio diferență în supraviețuire. Apoi, ,,numeroase şedinţe de chimioterapie” = Recidivă. 2-3 ani. aviz amatorilor

  Nu este interesant că unele chestii au fost observate încă din antichitate, cum ar fi faptul că ,,Există unele remedii mai rele decât boala în sine” Publilius Syrus dixit, sec.I î. Hr.

 2. @intox…ai dreptate. Este modul de viata criminal ce exploateaza omul cat mai crunt.Un sistem creat pt o clasa ce trage cat se poate pe plebe.Asigurari, taxe, treziti dis-de-dimineata si munciti 12-14 ore pe zi, rasplatiti cu o mancare scumpa si infecta.
  Acesti criminali din sistemul pharma si medical, privati, care NU VOR IMPLICAREA DIRECTA A STATELOR in sistemele de sanatate, nu au scos tratamente pt cancer de 50 de ani. Taie si radiaza producand traume. Oameni de stiinta ce si-au cheltuit banii in cercetare cu 50-100 ani in urma fara a urmari profitul, au lasat tratamente ce si astazi sunt utilizate. In ultimii 50 de ani, acesti criminali capitalisti, nu au reusit sa scoata tratamente pt cancer desi au access nelimitat la tech.

 3. TRATAMENTE si SOLUTII ALTERNATIVE PENTRU CANCER
  PH Acid și alcalin, Bicarbonatul de sodiu, IAT-ul lui Burton, Dieta Budwig, Canabis, Cardigan Cure Cancer, Chaparral, Terapia cancerului conic (CCT), ierburi chinezești, Toxinele lui Coley (acum 100 ani !!), Terapia fotodinamica, protocolul Contreras, serul Deaken, protocolul Douwes, enzimele Wobe-Mugos, essiac, Echinacea, Medicină electronică tip Rife, Escharotice, Flavonoide, catalistul Glyoxylide a lui William F. Koch, Ghimbir, Graviola, ceai verde, usturoi, noua medicina germana, Dr Govallo (VG 1000), Hoxsey formula, Montagna formula, hipertermie, sulfat de hidrazină, dieta ketogenă, Krebiozen, L-Arginina, Laetril, cartilaj de rechin, frunza de Loquat, magnetoterapie, ciuperci Shitaki/Maitake, Mucorhicin, macrobiotice, Dieta Moerman, nutritie ortomoleculara, Q10, turmeric, iradiere cu UV, vitamina D si C. Si probabil multe altele

 4. Harry M. Hoxsey a fost distrus mental și financiar de procedurile legale și hărțuirea AMA. A fost arestat de 157 de ori în 16 luni. A murit în circumstanțe suspecte, posibil ucis. William F. Koch, Ph. D., M. D. Medic, profesor de chimie, histologie și fiziologie, inventatorul remediului „catalizator glioxilid” pentru cancer a fost dat în judecată de FDA, dar a fost achitat după ce 600 de medici au mărturisit în favoarea lui. A murit otrăvit în 1967. Dr. Koch însuși a fost ținta a cel puțin 13 tentative de omor nereușite asupra vieții sale. În 1994, SUA avea 260 de milioane de locuitori, industria cancerului din SUA valora 107 miliarde $, iar vânzările de chemo au fost de „doar” 7 miliarde $. extrapolează.

 5. MAX GERSON, M.D a dezvoltat o terapie excelentă a cancerului (vindecând 50% cancere terminale și 100% cancere în stadiul 1 și 2) in anii 1950. A trebuit să meargă în Mexic și a suferit otrăviri cu arsenic până la moarte. De două ori Gerson s-a îmbolnăvit violent. Testele de laborator au arătat arsenic în urină. Unele dintre cele mai bune dosare ale cazurilor vindecate de Gerson au dispărut în mod misterios din dosarele sale. Gerson a fost invitat la un talk show de gazda Long John Nebel care a fost concediat chiar a doua zi, iar rețeaua de radio a fost amenințată de AMA. S-a dovedit că toți am fost naivi, au existat duzini și duzini de oameni de știință geniali și empatici din diferite domenii care au fost împinși să-și petreacă ultimele zile în singurătate, oprobiu public și amărăciune și/sau pur și simplu eliminați din existență atunci când situația a ,,cerut”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.