Și-a aruncat câinele de la etaj

Un bucureștean din Sectorul 2 a fost reținut de polițiști după ce și-a aruncat câinele de la etaj. Patrupedul a decedat.

„În timp ce se aflau în locuința situată la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 2, în urma unui conflict între doi soți, bărbatul ar fi luat câinele aflat în imobil și l-ar fi aruncat de la balcon. Din cauza leziunilor suferite, câinele a decedat”, a informat Poliția Capitalei.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost reținut și s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Acesta este acum vizat de un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție fără drept.

 

 

Foto arhivă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

 1. Foto arhivă -minciuni:
  sursa e un video disponibil si pe itemfix,
  individu a mangaiat cainele cat sa ciordeasca bicicleta!
  (probabil ca stapanu il punea-pe caine-
  sa alerge dupa bicicleta,
  canidele au minte)

 2. Jegosul asta trebuie si el aruncat de la acelasi etaj! Asta ar fi adevarata corectitudine politica!

 3. Aia, cu sapte vieti in ea, cade si de la etajul 9 si ajunge jos tot pe picioare !

 4. cine ucide animale, la fel de usor ucide orice forma de viata, inclusiv semenii. dezaxati.

 5. Sanctiunea va fi una total ticaloasa si ineficienta. O sa-i dea o amenda pe care o va plati luand de la gura familiei. Adica toata familia va suferi pt ce a facut asta, va fi constatata vina individuala dar sanctiunea va fi colectiva.
  Sa-l bage la puscarie vreo 3 ani, la munca silnica, abia atunci poti spune ca va plati EL si DOAR EL pt ce a facut. Nu amenzi, nu condamnari cu suspendare care nu fac decat sa incurajeze ticalosia intr-o tara si asa primitiva.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.