Și ce-l împiedică pe Dan Voiculescu să facă la fel?

Un Om, Warren Buffett, a donat 46 de miliarde de dolari din averea sa de 115 miliarde, deci aproximativ jumătate. Mai mult decât atât, dorința lui este să doneze 99% din propria avere, remarcă Dan Voiculescu într-o postare pe blogul personal.

Postarea lui Voiculescu se numește Om bogat, om sărac.

„Până acum donațiile sale  (ale lui Buffett – nr.)au vizat inițiative anti-sărăcie, sănătatea și educația. Interesant este că primele două au fost implementate în țările nedezvoltate de pe planetă, iar educația a avut ca prioritate Statele Unite ale Americii.

Dumnezeu să-l mântuiască de păcatele sale și să lumineze pe toți cei ce pot să-i ajute pe semenii lor aflați în nevoie”, conchide Voiculescu.

Întrebarea inevitabilă este: Pe când va dona și mogulul Antenelor  99% din propria avere controversată?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8575 Articole
Author

18 Comentarii

 1. Unul extrem de bogat, fara copii, a hotarat sa doneze toata averea (100%) … lui Bill Gates !!!

 2. Varanule, mancate-ar ciuma! Esti cel mai infect personaj, iar ” antenele ” tale, cele mai infecte canale de televiziune. Averea ta e de la Crescent.

 3. În mai 2009, filantropii bilionari s-au întâlnit cu ușile închise la casa președintelui Universității Rockefeller din Manhattan. Această adunare secretă a fost sponsorizată de Bill Gates. Ei s-au numit „The Good Club”. Printre participanți s-au numărat regretatul David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner, Oprah Winfrey și mulți alții. Flash back în 2009. Potrivit Wall Street Journal: „Miliardarii încearcă să micșoreze populația lumii” Apoi, flash back la Bill Gates: Daca facem treaba buna cu sanatatatea reducem populația globala cu 10% până la 15%. Flashback din nou la Buffet: donatia este pentru depopulare. Satanistii utilizeaza aceste eufemisme pentru a-si ascunde intentiile reale. Flashback la Voiculescu: un reptilian bogat si nu prost, il ironizeaza fin pe celalalt bogatan, probabil doar din invidie, cand spune sa-l ierte Dumnezeu pentru ,,pacatele” sale. Mie imi pare ca-i stie povestea reala. Atunci stie ca si el o sa fie ,,iertat” pentru ale sale.

 4. Circula un banc : Itzic il intreaba pe Sloim : „Mai Sloim, ce faci tu cu banii ?” Sloim : „Pai … ii donez la saraci !” Itzic : „Bine mai Sloim, da’ atunci din ce mai traiesti ?” Sloim : „Din dobinda, mai Itzic, din dobinda !”

 5. Erata : cred ca mai corect, in contextul bancului, este „… ii dau la saraci !” decit „… ii donez la saraci !”

 6. „regretatul David Rockefeller” ??? He he ! Cred ca pina si crocodilii din Nil s-au pus pe stors lacrimi si sa faca pe bocitoarele !

 7. „Și ce-l împiedică pe Dan Voiculescu să facă la fel?” … Eu cred ca timiditatea ! Si dupa aia, omu’ e precaut … daca doneaza pina si 10 euro (minune care s-ar adauga Farului din Alexandria si Gradinilor Semiramidei !) iarasi rautaciosii si invidiosii ar incepe sa intrebe „de unde are bani ?” …

 8. Ce cauta sefu’la Coti atat de des in studiourile la reptila acesta ? Intreb pentru un prieten.

 9. Imi aduc aminte de aia cu pancarda „Si eu sunt varan” :)))))))) saraca de ea

 10. Posteaza si el ,ca intre filantropi ,zici Bufet,zici sufragerie

 11. Sint si sarac, si rupt in koor, si ma numesc chiar Raj Kapoor ! A Varanuu … A Varanuuu …

 12. Am uitat sa pun ghilimele.. Multumesc, Doamne fereste.. nu sunt un admirator.. )) Intr-adevar, si in Florida, crescuse apa in swampul destelenit de Strumpf, de la aligatori. Ca si lor le curg mucii’n apa, cand crapa un Rockfella/

 13. Clădirea de care vorbiți, cu sveltele sale coloane in stil grecesc, a fost comandată, platită si inaugurata în 1910 pentru a adăpostii fabuloasa colecție de picturi, sculpturi, grafică și arte decorative a marelui boier si colectionar ANASTASIE SIMU, colecție constituită din 1182 piese. Filantrop recunoscut,a donat totul statului, inca de la inaugurarea la care au asistat Principele Mostenitor Ferdinand si Principesa Elisabeta precum și ministrul Spiru Haret,crezul filantropului fiind „Totul pentru tara”.
  Muzeul Simu, care era pe B-dul Magheru, vis-à-vis de cinema ARO (Patria), a fost demolat în 1961 pentru a face loc unui bloc la parterul căruia se aflau cunoscutele magazine „Adam” și „Eva”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.