Sighiartău primește un scuipat. Chiar de la ai lui!

Divergențe în PNL. Taberele s-au reactivat. 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat miercuri că Robert Sighiartău nu mai reprezintă de mult poziţia oficială a PNL, după ce acesta a atacat într-o emisiune PSD şi pachetul de măsuri fiscale prezentat public de Guvern.

”Domnul Sighiartău nu mai reprezintă de mult poziţia oficială a PNL şi dacă e să ne uităm pe declaraţiile sale publice, sunt centrate exclusiv pe cât de rău, de apocaliptic este scenariul următor, cât e rău e partidul din care face parte. Nu aş comenta ce a spus pentru că săptămână de săptămână avem câte o ştire de genul ăsta din partea domnului Sighiartău”, a afirmat purtătorul de cuvânt al PNL într-o intervenţie la Digi24.

”E regretabil că în momente cu decizii de stat dificile şi importante pentru România, avem chiar şi noi în partid speculaţii politice de acest fel. Din păcate, nu toţi înţeleg greutatea momentelor şi importanţa momentului pentru România”, a mai spus Stroe.

”Suntem în această coaliţie cu PSD, avem de luat decizii grele pentru România, care să echilibreze sistemul bugetar, să aibă această ţară în continuare şansa stabilităţii şi dezvoltării. Este un lucru pe care l-am discutat şi agreat şi cu partenerii noştri externi, Uniunea Europeană, aşa că orice fel de speculaţii cu iz politic sau chiar izoteric apropo de ghinionul acesta permanent pe care îl invocă domnul Sighiartău nu îşi au locul”, a mai afirmat Ionuţ Stroe.

În ce privește discuţiile din coaliţie, Ionuţ Stroe a declarat că ”în acest moment, agenda celor două partide care construiesc această coaliţie este foarte clară”.

”Suntem preocupaţi să găsim cele mai adecvate răspunsuri problemelor prin care România trece în acest moment, aşa că, mai mult decât orice interes politic, alianţă electorală, proiectarea unor perspective electorale împreună sau nu în 2024 contează ce se întâmplă acum şi anume acest pachet de măsuri fiscale, o formă de reorganizare şi de reformă a instituţiilor statului, pentru a asigura supleţe şi binenţeles eliminarea foarte multor cheltuieli şi zicem noi, posibilitatea acestei ţări de a colecta mai mulţi bani la buget pentru a depăşi acest moment dificil sunt lucruri care contează enorm”. Stroe a menţionat că în ceea ce priveşte chestiuni care ţin de activitatea politică, ”dacă ar fi să ne uităm în sondaje sau să ne comparăm probabil că ne-am abate foarte mult de la acest obiectiv mult mai important decât obiectivele electorale de la anul”.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat marţi că pachetul de măsuri fiscale prezentat public de Guvern afectează electoratul liberal şi l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu de o strategie pentru ca PNL să deconteze.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8409 Articole
Author

5 Comentarii

  1. I-auzi, alesul lui Dumnezeu,zice el, e scuipat de coledzi????Băi, aveți grijă la pastorul corupt și hrăpăreț, că se supără!

  2. Ionatan Sighiartau e la fel ca Rares si rares la fel ca Ionatan,doi falsi membri PNL,care nu stiu sa mai si taca,numai palavrageala e de ei

  3. Trompetă dar nu votează moțiunea de cenzura la asumare, gargara unuia dintr-un partid care își dă ultima suflare, peneleu o mizerie mai mare decât psd, macar ăștia nu și-au trădat electoratul

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.