Sighiartău vrea o schimbare pentru el

Deputatul PNL de Bistriţa-Năsăud Robert Sighiartău, vicepreşedinte al partidului la nivel naţional, şi-a anunţat vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean.

Iniţial, deputatul convocase pentru vineri o conferinţă de presă, pe care ulterior a anulat-o.

Robert Sighiartău a transmis că, în opinia sa, este nevoie de un nou proiect pentru judeţul Bistriţa-Năsăud şi a menţionat că s-a poziţionat mereu împotriva PSD, al cărui lider judeţean, Radu Moldovan, conduce Consiliul Judeţean din anul 2012.

„Am luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cred că este nevoie de un nou proiect pentru judeţul nostru. Trebuie să intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Avem nevoie de drumuri expres, trenuri rapide, centuri ocolitoare şi, în mod cert, de o autostradă care să ne lege de celelalte judeţe şi regiuni. Maturitatea unui om politic se măsoară în bătăliile politice mari. Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă. Adversarul meu este PSD în această campanie. Promit bistriţenilor că o să fac tot ce pot ca să nu le înşel votul pe care mi l-au dat în Parlament”, se arată în comunicatul de presă semnat de Sighiartău.

Deputatul a precizat pentru AGERPRES că doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud din partea PNL şi în acest sens aşteaptă să treacă prin toate procedurile interne.

„Am luat decizia personal să candidez, urmează să trec prin toate procedurile partidului”, a spus Robert Sighiartău.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. N. 15.03.1989=34 ani. Pare să fie avantajat daca merge pe linia vieții personale cu mult calm, sinceritate și loialitate. Nu prea le are cu comunicarea pe baza de explicații cu lux de amănunte dar poate ‘manipula’ mentalul colectiv foarte bine. Norocul și șansă de a progresa, sunt de partea lui, sa nu de-a cu piciorul, asta daca data alegerilor rămâne definitiv. Băiat bun, norocului ii da cu piciorul din cauza intereselor personale și ale altora.

  2. Hát, cu voturile UDMR domnul deputatul PNL de Bistriţa-Năsăud Robert Szigyártó are toate șansele să ajungă președinte de CJ din partea UDMR!

  3. Dar de cand este pocaitul asta basist liberal????? Neam de neamul lui nu a auzit vreodata de PNL.Bine ar fi ca aceasta caricatura periculoasa de-si zice PML sa se desfiinteze. Dar a luat-o Ciolacu in brate la ordinul securistilor lui Imre.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.