Simion îl ironizează pe Ciolacu: „Ce face omul, face şi maimuța”

Simion îl ironizează pe Ciolacu

Simion îl ironizează pe Ciolacu. Liderul AUR, George Simion, a declarat că premierul Marcel Ciolacu a mers în Italia ca să-l imite. „Ce face omul, face şi maimuța”, a spus liderul AUR.

„S-a văzut și el cu Sanctitatea Sa Papa Francisc, cu premierul Italiei, Giorgia Meloni. Ce face omul, face și maimuța! S-a dus să promită în fața milioanelor de români alungați peste hotare marea cu sarea, să își ceară scuze. Cerându-și scuze, el fiind reprezentantul unui sistem care a condus România timp de 33 de ani, nu înțeleg ce poate covrigarul șef să promită românilor din străinătate. Ce o să le ofere? Gaura de la covrig?”, a spus George Simion.

Simion a făcut referire şi la certificatul de revoluționar al lui Marcel Ciolacu.

„Acest covrigar și-a luat certificat de revoluționar de care ține cu dinții. Pentru ei e certificatul că au fost acolo. Ce revoluție a făcut Marcel la Buzău? Eu ani la rând, din 2004, am venit aici la marșul pentru comemorarea eroilor revoluției și în fiecare an pe 20 decembrie întâmpinam delegația revoluționarilor din Timișoara la București, care veneau să își plângă morții la o gură de canal de la Popești Leordeni”, a mai spus George Simion.

Ciolacu a primit cadouri de la Papă în audiența privată

„Mintea bolnavă” a lui CTP și ”șobolanul” George Simion – Cum a ajuns la Vatican?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6

12 Comentarii

 1. Rade harb de oala sparta. Simion ce a cautat la protectorul pedofililor si a crimelor dictaturilor militare din America de Sud? Exact acelasi lucru. Se duc sa se ploconeasca ca niste carpe in fata efigiilor satanismului si coruptiei globale.

 2. Luat cinstit, mai apropiat de maimuta este Simion. Simion face parte fara dubii din regnul primatelor prin limbaj si comportament.
  Sa ne fereasca sfantul sa ajunga gibonul acesta la Cotroceni. Gibonul o sa-i bata pe cei din guvern si pe premier.

 3. Penibilul de Simion
  spune totusi ridicolul adevar !
  🙂

  PSD – urmasul celor 4 milioane de membrii PCR cu carnet si cotizatia platita la zi
  e !

  🙂 AUR va face surprize la alegeri (i se si da OBLIGAT 😐 voie sa faca) !
  Tineti minte asta !
  Nu-s de capul lui Simion, „AUR”-arii, dreptul de-a deveni mari le e de-afara ! 😐 cu siguranta nu din Russia 🙂 ! 😉

 4. E aceeași troaca cu laturi de orice fel. Cum mama mă-sii de se aduna resturile oribile ale societății în politica și culmea, nu la spălat sau maturat scări sau birouri, se vor direct in funcții de conducere bănoase!? Analizați toată gloata politica care se vrea votata la alegeri, frate, nu ai ce vota, nu găsești un individ care sa te reprezinte, un individ demn și onorabil, serios și respectuos, om care garantează că se va și întâmpla ceea ce promite! Ăștia nu înțeleg sau nu vor să înțeleagă că cetățenii s-au săturat și plictisit de relicve și minciuni, nu vor să conștientizeze că sunt jalnici și bolnăvicioși mai ceva decât cancerul și covidul! In politica românească este cangrena nevindecabila cu acești raufacatori!

 5. Simion e o dejectie, dejectie scoasa la suprafata de Lovitura de Stat din dec 1989 careia ii zice el fraudulos revolutie….Mai, daca o revolutie aduce la varful societatii Clanurile mafiote, scursurile legionaroide ca Simion, transforma Romania in Colonie, alunga 6 milioane de romani saraci din Romania, atunci alde Simion isi bat joc de noi cu rifulutia lui….Mai, nici Iliescu, nici Basescu, nici Johanis NU pot produce calamitati asa de mari, doar numita Rifulutie poate aduce asemenea cataclisme…Rifulutia dirijat tot, ea a omorat Romania si a alungat 6 milioane de romani, nu Ciolacu… Orice bou ar trebui sa priceapa dupa 35 de ani ca NU conteaza numele Iliescu, Basescu…ei au actionat dirijati obligatoriu de Rifulutia din 1989, o Lovitura de Stat pentru incorporarea Romaniei in NATO..

 6. Ieri la Athos acum la Papa ca sa-i fie iertat pacatul de concubinaj si ca din aceasta relatie i s-a nascut si un copil;asa se vorbeste prin gara Buzau.Cum vrei popor roman sa propasesti cu asemenea conducatori de moralitate infecta?De ce au destituit-o pe Dancila?

 7. Puturosul asta de Simion care nu a produs nimic la viatza lui,pentru ca nu a muncit pe nicaieri si nici macar vreo functie la stat degeaba nu a avut,oare de unde a avut asta bani de mamaliga din 2010 de cand zice el ca si-a terminat „studiile”.Bine ca da el,un Neica Nimeni,cu laturile emanate din el,dupa altul care nici nu il baga in seama pe acest tupeist si mincinos,care se da „patriot si unionist”,dar care ii face jocul lui Putina cel putzin invrajbindu-i pe romani si ucrainieni,dar care nu are o vorba contra lui Putina care ala a declansat raul in inteaga lume si ii amenintza pe toti cei ce nu mai vor sa stea capra la rusnaci. Si nici nu guitza Neica Nimeni Simion Putinistul despre raul facut de Rusia lui Putina care aia a jumulit Romania de teritorii pe care le-a rusificat si a exterminat romanii de acolo,iar pe altii i-au deportat in Siberia (care este a rusnacilor si nu a ucrainienilor),astfel incat de aia acum romanii sunt ultra-minoritari in teritoriile foste romanesti,iar in Basarabia romanii,ca sa se uneasca cu tzara lor,tremura de frica rusnacilor si a lui Putina care tzin trupe in Transnistria ca sa-i atace pe basarabeni ca pe ucrainieni,daca vor ei sa treaca la unire cu Romania si nici sa lase rusnacii muscali ca sa intre romanii in Basarabia ca sa isi ia bucata de Romanie inapoi.

 8. „Mareee deranj pentru unii acest Simion!”

  Nu e deranj, e penal, este paravan la un partid de legionari, in Romania este interzis. Asa ca, ‘arsh d’aci !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.