Simion își dă cu stîngu-n dreptu`

Hoții,  dar mai ales criminalii sunt  trimiși adeseori la testare cu detectorul de minciuni. Rezultatul singur nu este suficient și nu lămurește definitiv un caz. Indică doar faptul că omul testat spune sau nu adevărul în legătură cu un fapt. De unul singur, fără alte probe, testul cu detectorul de  minciuni nu este relevant. Numai pe baza lui, un om nu poate fi condamnat fără riscul de a greși.

Ce facem cu politicienii? La un aparat care stabilește cu precizie mincinoșii, toți politicienii ar cădea. N-ar trece unul  decît din greșeală. Și despre acela  am putea  afla mai  tîrziu că este un nătîng. Politicienii români mint din chiar momentul intrării lor în politică. Pornesc cu un scop și vorbesc  mereu despre altul.

Testarea politicienilor cu detectorul de minciuni susținută de George  Simion este o premieră românească de tot hazul. Una neobișnuită, menită mai degrabă de a păcăli electoratul. În același timp, propunerea lui George Simion este dovada unei naivități cumplite. Ca să nu zic că este și nițel cam prostească.

Cum poate fi aplicată o asemenea soluție năstrușnică? Vor fi testați numai liderii bănuiți de  necinste? Care? Cei de la nivel național? Cei de la  județe și de la municipii ar putea  să mintă liniștiți.

Ca să facă față numărului mare de  solicitări și să avem rezultate profesionale corecte la testele politicienilor, ar trebui ca, pe lîngă spitalele orășenești, să deschidem și  centre  specializate. O adevărată dezvoltare în materie, ca să nu zic o nouă industrie și cu specialiști pregătiți musai de SRI ca nu cumva să dea greș și ca statul român să se bazeze numai pe oameni cinstiți. Controlul să se încheie cu niște certificate? Sau politicienii vor fi testați numai la  cererea șefilor lor? De ce n-am recurge atunci și la testare psihologică? Sunt oameni echilibrați sau nu? Am putea  afla ce  slăbiciuni ar avea pentru decizii aberante, ca să nu zic monstruoase. Și dacă tot  s-ar introduce testarea cu detectorul de minciuni și controlul psihologic, n-ar strica și un set de analize? Și ele pot  spune ceva. Și toate strînse în dosar și dosarul la cadre, sub coordonarea șefului de partid.

Propunerea zănatică a lui George Simion ne spune totuși ceva. Că președintele AUR are o doză de naivitate, de lipsă de  anvergură, de cultură politică și că domină partidul ca pe o echipă de pompieri. Șeful comandă și ceilalți execută. Nu își permit obiecții, nu se opun, nu crîcnesc. Sting incendiul și gata. Și, într-o bună zi, vor stinge focuri care nu există.  Nu-i exclus ca George Simion să fi intrat într-o perioadă de dominație accentuată asupra partidului, semn că s-a îmbătat de propriile calități și trăsături. El se strîmbă, el declară, el concepe, el decide (spune) tot ce-i trece prin minte. El centrează, el dă cu capul. Ar fi păcat. Derapajele sale pot compromite un partid și un trend. Și așa s-au  găsit propagandiști care să facă dintr-o idee de doi lei o formă de manifestare a  extremismului  și a fascismului. Care acuzație, la rîndul ei, este la fel de stupidă ca și introducerea detectorului de minciuni în politică.

Arta de a  forma o echipă și de a exercita o influență asupra ei nu este  la îndemîna oricui. La acest capitol, George Simion mai are serios de lucru.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 21

94 de Comentarii

 1. Politica sau arta minciunii este ocupația unor indivizi puși pe procopseală care, contra cost, fac reguli pentru unii în avantajul altora.Legatura hotărârilor lor cu morala, justețea, dreptatea este extrem de discutabilă și, în consecință, cu asta se ocupă, cu vorbăria.Îi mai spune”Arta compromisului” dintre hoț și victimă sau dintre doi sau mai mulți șpringari care se calca pe bătături, și se lasă întotdeauna cu parai pe circuite paralele, departe de justiție, poliție și alte alea făcute pentru șeptel, adică pentru noi.E o formă de escrocherie, în fond, iar în zilele noastre asta devine tot mai vizibil. Cât despre Simion, vorbim mai încolo.De naivi bine intenționați, chiar avem nevoie în politică, însa de politică, mă îndoiesc.Și spun asta privind la Italia anilor ’80 care a dus-o cel mai bine când n-avea guvern, cu legi proaste, dar făra”specialiști”.N-are rost sa mai spun că i-ar prinde bine și SUA, dacă nu s-ar fi băgat în rahat în ultima jumătate de veac.Cu politica de azi, statele se împart în două:fasciste și ce vor fi fasciste.Politica a băgat lumea în marșarier și calca accelerația cu sete;vrea putere, o putere că pe vremea lui Ludovic al paișpelea.

 2. Semiom e un actoras ieftin,mai mult un smecheras de galerie decat om politic, un zero barat comparat cu Corneliu Vadim Tudor
  Costumatia politica se confectioneaza cu materialul clientului, e fara garantia ‘croitorului’
  Marii oameni politici ai Romaniei de dupa Lovitura de Stat din 1989 ii poti enumera cu degetele de la o mana

 3. Cand primesti in partid tot felul de traseisti, nu-i normal sa te astepti ca ca la un moment dat sa te tradeze?
  Decat sa-i pui la detectorul de minciuni, mai bine ii pui sa se blesteme, ca daca vor trada, sa pateasca aia si aia.

  „Ce facem cu politicienii? La un aparat care stabilește cu precizie mincinoșii, toți politicienii ar cădea. N-ar trece unul decît din greșeală. Și despre acela am putea afla mai tîrziu că este un nătîng. Politicienii români mint din chiar momentul intrării lor în politică. Pornesc cu un scop și vorbesc mereu despre altul.”

  Maestre, comiteti o eroare de logica. Mai incercati!… Deci, nu politicienii, in general, mint, ci doar aia autohtoni, si chiar de la inceput, ceea ce inseamna ca niciun roman nu intra in politica urmarind binele general, ci doar interesul propriu. Pai nu intrati dvs. in politica sa fiti exceptia care confirma regula? Sau sunteti si dvs. ca cretanul din „paradoxul mincinosului”? Ia spuneti, Andrei Marga tot mincinos este?

 4. @Prostia îngroapă…, nu discrimina, te rog.La străinezia e cam la fel și deseori mai rău.

 5. e o greseala, poate este, poate nu. Unii il acuza ca este de la…altii comenteaza ca sunt infiltrati oamenii lui Iago. Atunci prin gestul sau poate va da incredere unor simpatizanti sau membri de partid ca partidul nu are oameni cu intentii mai putin bune. E doar o speranta pt ca de peste 30 de ani multi au ocolit cele Zece Porunci si au facut atata rau ca in veac nu vor putea sta drepti. Dar asa-i lumea de pe Terra o mlastina, o jungla, un laborator unde omul a devenit cobai pt visul unor inchipuiti pt care va fi nevoit Cerul sa provoace un cataclism, sa schimbe configuratia scoartei pamentului. Atunci oamenii azi considerati salbatici vor inflori precum nuferii. Terra intr-o zi ”nu va mai rabda” si multi fara vina vor dispare pt ca Pamnatul sa se curete. Uneori am impresia ca aduncul oceanelor a fost uscat, locuit si s-a cufundat pt a dispare o lume care nu mai avea nimic bun.

 6. Impostorul asta de Simiom a reusit sa aseze pe tobogan un partid valoros si strict necesar Romaniei in aceasta perioada cand tara este condusa si controlata numai de slugi si de vanduti. De la un sondaj la altul AUR scade constant in sondaje. Sa fi devenit Georgel omul securitatii in urma unui santaj sau doar atitudinea sa de vataf impertinent sa fie cauzele prabusirii unui partid de la care romanii asteptau foarte mult? Ambele variante sunt plauzibile si par a fi conjugate.

 7. @Aparent, cum e turcul, și pistolul.Nu există „oameni nevinovați” ci oameni pe care tăcerea îi face complici. Și apropo de lumea”deteriorată” de azi, politica e prezenta la neamurile omului, cimpanzeii, și seamănă atât de tare cu cea de la televizor încât filiația devine evidentă.Și, apropo, între triburile de cimpanzei există și războiul, lucru destul de rar, chiar la familiile de carnivore.Se pare că n-am evoluat prea mult iar cât am făcut-o, am făcut-o datorita paradigmei creștine devenită obligatorie fiind impusă de jos în sus, cea care ne-a „făcut oameni” pe toți.Dar creștinismul este cea mai urâtă religie de către eliți iar în mintea prostanului ar trebui să răsune întrebarea”De ce?”.Răspunsul se lăbăr5ează pe toate ecranele.Vorba Scripturii: cine are ochi, să vadă iar cine are urechi, să audă.

 8. Chiar si atunci cand acest specimen numit Simion face ceva bine, Nistorescu doar il insulta si umileste. Asta e nivelul „jurnalistului”, nu ai ce sa ii ceri.

 9. Are dreptate dl. Nistorescu, așa că:
  Tot cu Partidul Comasat Român voteZ !
  PeCeRe = PeZeDe + PeNaLe = ❤
  Și pe IliciEscu, pur și simplu îl ador, cum a „curățat” el Piața Universității cu „minerii”…
  Și au plantat și panseluțe, măR😜g…
  ●{RumburKK- PeZeDea TL & TM -RumburKK}●

 10. CV Tudor și-a dat cu stîngu-n dreptu’ luîndu-și, între turul unu și doi, consilier electoral israelian, deși avusese aproape 50% după primul tur.
  Nimic nou sub Soare!

 11. Scrii texte anteniste! Tribunul a fost furat ca in codru de baietii cei destepti. De cei tineri si nu cei batrani care l-au sprijinit pe Vadim.

 12. He, mda..Trebuia să se lege de gît. Oricum ce demonstrează ? Că nu e violator de cimitire, că nu sunt violatori de minore, că nu au in culise generali borfași,. Că nu zice la colegu din parlament,..”iți ordon să dispari”, sau nu salută in studio tv cu ”să trăiți”,.. prost ? E o mascaradă specifică de dragul turmei..

 13. Mda , domnule Nistorescu , cam ai dreptate. Pe kuzmin gusa l-ai devoalat ( de parca nu-l cunostea lumea) , acum si pe Simi haurelul. Asteptam alte devoalari. Poate Drula , V Voiculescu , ” ardelanul” Barna si poate gasiti si niste lipitori udemeriste gen Borbely , Marton parca-l cheama mare ” derectur” la Hidroelectrica. Asta ultimul, o fi urmasul lui Laszlo Borbely?Hai cu devoalarea….

 14. In esenta, autorul articolului sustine mincinosii. Nu are nevoie de traducere, de interpretare, vorbeste singur. Ardoarea cu care il mistocareste pe cel care a propus acest test, argumnetele de tot rasul (ce facem cu cei de la judet?!?) dovedesc de partea cui este autorul.

 15. Gigi Aur vorbeste la ordin. Intr-o tara in care securitatea conduce totul la modul real, chestia cu detectorul de minciuni pare a fi cloceala ei.Asa cum alta inventie securista, DNA, a servit si poate inca serveste la eliminarea celor neplacuti sistemului, tot asa prin detectorul de minciuni ar fi compromisi politicienii care nu fac frumos in fata aceluias sistem ticalosit. Sau Smion crede ca manuitorii acelor aparate vor fi cu totii membri AUR?

 16. Testarea Polygraph e foarte utila, chiar daca rezultatul nu poate constitui proba in justitie. Trebuie constituita inteligent bateria de intrebari, astfel incat gradul de incertitudine sa scada. „Elodia traieste?”, de exemplu. Iar la raspunsulcare sigur e afirmativ sau „nu stiu” , vezi daca de fapt e da ori ba. Si se restrange totul. Depinde ce fel de intrebari s-au pus. Daca ii intreaba” e mai bine sa fie bine decat sa fie rau?…

 17. Simioane, arată că sunteți o echipa la conducerea AUR. Să mai vorbească și altii ca sa vadă prostimea de ce trebuie să voteze AUR!

 18. @ paul S .. Bre,, Un test poligraf necesită pregătiri și o ”interogare” de cel puțin cîteva ore.. Această mascaradă evident e pentru turmă,, să crezi că ai de-a face cu unul care nu minte, sau nu e cu minte, sau minte și cînd intreabă./

 19. Acest simion(vedeti ca am scris cu litera mica),este prea prost pentru mileniul III.

 20. Am uitat să Zic:
  Puteți vota și uSE🌈icii !
  Eu am luat 4 doZe, da’ de-abia aștept să mai fac și 2-3 buștere !
  Că nu sunt Omu’ Cavernelor, CRED IN ȘTIINȚĂ și vreau să am anticorpi…
  măR😜g…
  ●{RumburKK- PeZeDea TL & TM -RumburKK}●

 21. Nadă ieftină pentru a prinde guvizi votanți. Dar cei care au inventat-o sunt profesioniști, știu ei ce știu. Cine ar fi crezut că sloganul „mumupesede” va prinde la intelectuali?

 22. De cand SeMe Ivan a participat ca invitat special al lu PROFI Marga sa tina o prelegere despre cum functioneaza o GALERIE se pare ca a dat in prostocratie si trebuia atentionat parinteste…

 23. SIMION Lasa gargara oricum esti un glumet, bun de lucrat in Satul de Vacanta!

 24. Domnule Nistorescu, nu este o propunere naiva. Va inselati.
  Daca toti candidatii ar fi testati (sanatate mentala, inteligenta, competenta), am fi mult mai departe si nu am avea Ciucari, Ciolaci, Turcani, Grinzi, Sosoace in parlament sau guwern.

 25. @ NewsReader -corect .Si @ Charlie , ma Sharlica tu bubui , nu alta . Ori e semi Ion , ori e semi Ivan. Tu sharlica , mai stii pe ce lume traiesti ?

 26. si acum la interogatoriu
  simi sa faca ca(!) sharoana stone in „basic instinct”….curcuberu!!!!!

 27. doar prof. dr.dr. t.butoi
  se pricepe la decodificarea Matricei:
  -cica il subduce pe george,intr-o camera intunecoasa,cu temperatura potrivita
  si preia controlul asupra sufletzelului….care este!

 28. Fată verde cu părul pădure,
  Simţi cum privirea lor vrea să te fure.

  Noaptea-n ei ţese ie,
  Zburătorii ca să vie,
  Nimeni urma să le-o ştie.

  (Phoenix)

  Dupa parerea mea, un partid nu este un clan mafiot; sau este?

 29. DETECTORUL DE MINCIUNI la un partid politic este tot atât de scandalos precum CAMERELE VIDEO ale lui Funeriu la examenul de bacalaureat. Doua găselnițe care arunca în aer ideea de partid si de educație. Sa vina alegerile cat mai repede pentru ca, se pare, unii nu mai au idei. Dacă își va sancționa un lider la mofturile și intrigile unui GUSE & RTV, atunci ne așteptăm ca partidul sa o ia la vale. Pălăria va fi fost prea mare. Pacat.

 30. @ ”Corner Nistorescu” ce vrea să belferească din vorba românească, adesea să grăiască cum hoții să,”pârlească” , ?

 31. Cat timp poti face paravan la un partid de legionari ? L-a demascat Ambasada Izdrael si Departamentul de Stat al SUA ! Esuarea vine tocmai de la Dumbrava Minunata care a creat aceasta caricatura de partid. Ce ar face institutia care coordoneaza partidele Stabilitatii ? Ar organiza si Opozitia Neunita ! Despre acest carnaval nu scrie cineva ?

 32. desi nu-mi place sa inot totusi as vrea sa fiu guvid, decat Ciolac, Tomac, Drula si alte afise…nu-mi place tinuta in negru a persoanei, dar poate la euro ajunge si o figura noua, decat „minunile” de pana acum fara constiinta, fara, fara, fara…poate ajunge unul cu IQ constiinta si dragoste de carte, macar sa le aminteasca popoarelor migratoare ale Europei ca in bazinul Dunarii exista cel mai vechi si sedentar popor din Europa, care doar s-a aparat de toate invaziile…vest-est nord-sud, de la boi la celti/romani, de la mongoli la turci si tatari.

 33. Politicienii sunt nevertebratele morale care promit că vor face un pod pe unde nu trece nicio apă. Dacă ei au în sânge minciuna, este clar că li s-a urcat și la cap, iar majoritatea chiar au ajuns să și creadă în vrăjelile pe care le emit la orice oră din zi și din noapte. Dacă un politician îți spune că e soarele pe cer, bine-ar fi să ieși și să verifici. Așa că anume ce o să măsoare Simion, capacitatea ălora veniți la AUR de la alte partide de a păcăli aparatul? Cred că i-ar trebui un dispozitiv cuantic cu alimentare nucleară ca să aibă vreo certitudine, dar chiar și atunci politrucul român poate învinge detectorul.

 34. Cum se fac si se desfac:

  S.O. Vintu despre suspendarea lui Basescu: Am vrut sa-i dau o lectie, pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola
  Discutie din seara de 24 noiembrie 2009, cand Sorin Ovidiu Vintu este contactat de Bogdan Chirieac.
  „CHIRIEAC BOGDAN : – Asa e. Absolut ! Tot ma asteptam, domnule, totusi o miscare. A avut pe parcursul a cinci ani, hai sa spunem pe parcursul a patru ani, cu exceptia erorii grave pe care a facut-o cand a fost suspendat si care apoi a intors-o in favoarea lui, putem sa-i spunem lui Florin adevarul, nu ?

  S.O.VANTU – Da, evident.

  CHIRIEAC : – Adica dintr-un c… imens in care se afla, de era luat cu pietre, l-ai adus din nou la 75%, de necrezut, dandu-i un balon de oxigen la mijlocul mandatului, ce n-a avut nimeni.
  „S.O.VANTU : – De ce crezi ca e atat de disperat? E disperat ca stie ca pierde.
  SERGIU TOADER :- Mai, dar e fantastic cum… deci incredibil… Asta cu caseta a jucat un rol important si chiar daca 44 cred ca e trucata, isi pastreaza optiunea de vot, nu?

  S.O.VANTU : Da tati, da. Adica pe romani ii doar in p…, ei s-au presetat deja.
  S.O.VANTU : – Asta e treaba. Adica eu cred ca este… iti arata toata treaba asta faptul ca (injura – n.n.) cu mogulul nu te joci.

  SERGIU TOADER. – Mama!
  S.O.VANTU : – Cred ca cea mai mare tampenie care a facut-o imbecilul asta este ca m-a ales pe mine tinta, inca de acum un an de zile. Ca loviturile mari, boul dracu’, nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinatii si de joc.

  S. O. VINTU: – Nu, n-ai inteles : ei sunt agresati in functie de interesele mele. Atat !

  D. BUSCU: – Cu conditia ca actul de guvernare sa merite sa fie sustinut. Pentru ca daca…

  S. O. VINTU: – Nu, nu m-ai inteles : singura conditie care este aici este decizia lui Vintu. Asta incerc sa-ti explic, Dorulet.

  ….
  Si tot asa!
  S-a schimbat ceva?

 35. Stati calmi, e ordin de la Padure. Georgica crescuse prea mult si risca sa rupa hatul si sa nu mai raspunda la comenzi. Hai pa!

 36. Simion magraon să răspundă la o singură întrebare: Cati dolari/euro a introdus fraudulos din Transnistria in Romania? Nu, nu cu căruță cu coviltir, caini su puradei, ci cu autocarele, pline ochi cu „pelerini” basarabeni alias cărăuși, câte 9900 per căciulă. Sume de bani negri, ce nu pot fi declarate in vămi.

 37. Detectorul de minciuni folosit de AUR face delimitarea dintre * acoperiți profesionisti* și cei amatori , începători care vor pica testul.

 38. Psd/Pnl a adus Romania in cea mai jalnica stare, nu Aur !!!!!!

 39. completare news reader: nu am avea nici iohanezi – sasalai înalți ca bradul și care nu au nevoie de scara ….

 40. Asta cu detectorul de minciuni e mai mult S.F.La Samnion i s-a terminat repertoriul ,a început prea repede
  ,la fel ca Sosoaca care atunci când nu a mai știut cu ce să iasă în față l-a găsit pe Silvestru ,soțul ei,care era cel mai la indemana și cel mai bun de făcut de groaza și chiar îi sta bine in rolul asta.Amaratul de Silvestru ,numai la asta nu se aștepta din partea iubitei lui soții.
  E o lipsă de „inspirație”daca putem spune asta ,la cei doi „lideri”care in acest moment sunt în cădere liberă,s-au plictisit consumatorii de „naționalism”.
  Lui Samnion ,când i-a venit ideea cu detectorul de minciuni nu și-a dat seama ce prostie spune și acuma-i prea târziu,prostia și-a luat zborul.
  Eu îmi imaginez numai cum ar arata Belferul meu in fata detectorului și cum ar răspunde la intrebari.
  Nu exista detector pentru el,nici pentru Câțu,Orban …Acuma se fabrică!
  La fel și cu examenul psihiatric ,nu tine treabă,până la urmă presa „independenta” din care citeza cu intelepciune C.N.ca popa din biblie ,cum este HotNews,reușește să găsească bubele politicienilor daca nu le inventează că nu-i nici o diferență și Belferul e „opera” celor de la HotNews și doamne bine ne-a prins!

 41. Maestrul Nistorescu a luat pozitia resemnata a ciobanului mioritic: daca tot votam, sa acceptam mincinosii, caci politica inseamna minciuna. Nu, maestre, cred ca ideea de detector te sperie stiindu-te cu multi scheleti in dulap. Ca daca s-ar face un test ziaristilor s-ar dovedi ca sunt la fel de mincinosi ca politicienii.

  Dar testul cu detectorul e o metafora, stim toti cum si cand se foloseste. Ce au inteles romanii si nu vor sa recunoasca idiotii care au condus tara de la lovitura de stat incoace e ca politica tradatoare a fost o crima la adresa Romaniei. „Romania – stat esuat” proclamat de agentul cotrocenist e o realitate, nu o metafora.

  Acum sar toti ticalosii sa critice gestul lui Simion. Ca si cand o virgina ar propune un control ginecologic, iar toate c..vele incep sa se vaiete. Din punct de vedere politic AUR, care nu a guvernat in epoca tradarii, isi poate permite sa ceara testul doar pentru a da de gol c..vele politice care protesteaza. E chiar o comedie cu si pentru prosti!

 42. Testul poligraf = prezumția de vinovăție, îl pune și pe Lulea să facă testul(?!), ups, s-ar putea ca finanțarea AUR să aibă de suferit!

 43. Un singur test facut acum, in zilele noastre in care majoritatea politicienilor au devenit cel putin sustinatori daca nu si membri cu drepturi ai organizatiilor satanist-globaliste, ar fi suficient. Sa le fie testata adeziunea lor la globalism si satanaism este suficient. Testul acesta ar scoate la lumina adaevarul desspre telurile celor care ne conduc sau doresc sa ne conduca.

 44. @Diaspora voteaza AUR, „Dar testul cu detectorul e o metafora, stim toti cum si cand se foloseste. ”

  -florin piersic ne-a aratat,
  era savant,imbogatzea uraniul
  si l-au legat la 20’000 de volti cu fire, Racolarea este un film românesc din 1985 regizat de George Cornea.
  ….”film romanesc” mossad.

  Galax,[1][2] menționat și Galax, omul păpușă,[3] este un film științifico-fantastic și romantic[4] românesc din 1984:

  Mariana, o studentă la Facultatea de Automatică,
  este cerută în căsătorie de Sergiu, medicul spitalului unde a fost internată.
  Însă ea refuză deoarece este îndrăgostită de un robot pe nume Galax care are inteligență artificială.
  Conducerea Institutului Politehnic din București (locul unde s-a construit robotul) decide dezmembrarea lui Galax.

  -interesant e ca toti actorii din filmele ceausiste
  vorbeau fals,pitzigaiat,
  ca prin palnie:
  roboti,simpli roboti.

 45. Intrebare la poligraf pentru simion, ”- ți-ai săpat bre groapa la valea Uz-ului ” ? E, acu ce crezi romîne, va zice adevărul ??

 46. Nu-i adevarat, @Cornele, nu mai scrie prostii! Simion n-o sa mai poata fi acuzat de alta partide c-ar minti. Atitudinea lui este pur electorala.

 47. Poate fi o miscare inselatoare, dar Simion trebuie sa acumuleze experienta si cultura politica. Vom vedea la urne..

 48. Ce rrroman verde si dac liber este Simion. Cum aratau dcii apropo? Brunetei si smecherasi?

 49. Domnule Nistorescu nu căutați să bagatelizați o inițiativă care se vrea onestă, doar pentru că vine din partea liderului AUR.Țineti și
  voi, jurnaliștii, măcar odată cu adevărul și cu poporul asta mințit
  de prea multe ori și lăsați-vă deoparte interesele personale. Imaginați-vă că îi făcea testul poligraf lui Băsescu înainte să-l voteze credulii pentru 10 ani , Președinte . Nu mai aflau abia după ce și-a încheiat al doilea mandat, că au fost conduși de turnătorul Petrov. Ba l-au mai trimis și în Parlamentul European. Un pic de corectitudine, domnule jurnalist nu face rău nimănui. Parole d’honneur!!

 50. @caca maca
  Dacii nu aveau nasul coroiat si nici nu faceau camata ca tine .

 51. In Grecia Antică erau două tipuri de educație.
  In Sparta, educația se baza pe un sistem militar, în Atena se mergea pe un sistem democratic.
  În Sparta, copiii paraseau familia de la sapte la 60 de ani. Traiau in cele mai crude conditii, iar ca instructie scris-citit, eventual câteva noţiuni elementare de aritmetică şi de muzică militară.
  In Atena, tatăl hotara educaţia copiilor până la vârsta de 18 ani. Mamele se îngrijeau de creşterea lor. Pana la 14 ani, primeau noţiuni de scris-citit, de aritmetică şi de muzică. După 14 ani, educaţia fizică lua aproape complet locul educaţiei intelectuale.
  Muzicile corale şi instrumentale lira, harpa,flautul dezvoltau în tineri simţul auto-controlului, al moderaţiei, al măsurii şi, prin formaţia corală, de pildă, al participării la viaţa colectivităţii.

  Studiile puteau fi continuate la şcolile sofiştilor şi ale retorilor unde deprindeau arta elocinţei şi tehnica convingerii publicului printr-un bine studiat sistem şi un întreg arsenal de argumente şi de formulări abile. Acesta era un lucru indispensabil celui care se pregătea pentru viaţa politică sau pentru activitatea din tribunale.

  Ideea cu testarea la poligraf, de ce scoala apartine?
  Mie mi se pare umilitoare si as considera-o spartana.

 52. SINGURA sansa a romanilor din Transilvania pentru zadarnicirea ABUZULUI de pretenție „autonomie-regionala”!?? al etnicilor tolerati hunguri,este AUR si George Simion.
  De un MARE interes mass-madia din aceste zile,s-a bucurat editorialul lui Valer Marin ,”Avantata tinerete comunista a primarului de dreapta din Cluj” din site-ul „gazetadecluj.ro”.

 53. Dar aceste detectoare de minciuni sânt sigure 100%, nu dau rateuri ?

 54. @caca maca!…bbaai cocalare,iar mananci precum te numesti!.

 55. AUR s-a prezentat ca alternativa suveranista cu 4 x valori clare pe statut…problema lor erau oamenii de valoare din partid…Aceasta problema NU au rezolvat-o in 4 ani de zile, conducerea AUR de azi e cel mai bun exemplu…prin urmare nu au candidati de valoare la nici un tip de alegeri…deci NU mai sint o alternativa azi…asta e, din greseli se invata…Simion este un lider super-mediocru…ca si Ciolacu, Ciuca sau Drulă…de apreciat travaliul si efortul depus de Simion in ultimii 10 ani, dar a fi partid de guvernare al unei tari e cu totul altceva…

 56. D-zo să vă binecuvînteze; să vă aibă în pază; să vă călăuzească; să vă cruțe; să vă așeze de-a dreapta lui, și multe asemenea care deriva dintrun singur îndemn: god bless; adică _Go,Go, roger și cu copy. După o sesiune din asta de învățare alternativă sub curent continuu în intersecția Vasile Gheție cu Liviu librescu se observă că spre absolvire, învățăcelul intră și iasă pe poarta ambasadei Americii cu doar două rechizite în ghiozdan: bible and the gun (Gordon și Teleoacă inposibil de despărțit)

 57. Spuneam la 13:06 si am repostat la 14:43 plin de acelasi avant contrarevolutionar: In cele cateva zile de absenta la citit si la comentat constat acum citind retrospectiv cateva articole, a disparut doru popescu FARA Dumnezeu si FARA PATRIE, aceasta faptura creata special din praf si pulbere stelara ca sa se tina de coada mea si sa ma caroteze…
  In acelasi scop a fost clonat ticacalosu tomlin alias Yahwe Yoram Hassan Hayssam Beiram Ramadan El Zorab, teroristu islamico-bolsevic camarad cu SeMe Ivan…Sefu adjunct al Garzii Revolutiei persane forumiste cu grad de CAPITAN pe forum unde coordoneaza
  HAITELE de IENICERI SOVIETICI sub numele de cod core/Core, alias poietu ratat rene/URA FATZA DE ROMANIA GENERICA!!!

 58. Cât de fraier să fii, să votezi de 30 de ani același lucru și să aștepți alte rezultate? Dacă nu vă place cuvântul fraier, există sinonime că de ex.: prost, bleg,idiot, nătărău,neghiob, nerod, stupid, tont, tăntălău, etc. Avem o limbă plină de culoare.

 59. @ Charlie -bum…. Mergi mai sharlica pe un front. ai ocazia acolo sa dai dovada…..Vai de coooorul tau ! bezmetic . Inlantuit intre mai multe lumi.Macar stii care-i lumea reala ?

 60. @Dezamagirea AUR
  Pana nu isi exercita puterea macar un mandat nu ai de ce sa zici ca te-au dezamagit. Dar ailalti, din alte partide ti se pare ca dau pe dinafara de oameni de valoare? La cei care au fost la putere stim de multa vreme ca mint de sting si ca sunt incapabili, au aratat tot ce pot in 34 de ani. Sa lasam sa creasca si partidele suveraniste cum este AUR, macar sa ne ramana in tara valoarea produsa si sa nu se mai repatrieze profitul in beneficiul unora din alte tari care nu au nici un merit. De ce sa mearga profitul pe petrolul romanesc in Austria? Ce merit au cetatenii austrieci ca sa-si insuseasca si munca si resursele Romaniei? Nu e cazul sa-i punem la locul lor si sa-si cunoasca lungul nasului de paraziti umani? Sa ne roage ei sa intram in Schengen, pana atunci toate tirurile si transporturile terestre cu destinatia Austria sau venind din Austria sa fie controlate la sange, ca sa nu patrunda vreun emigrant in Austria.

 61. LIPSA DE EXPERIENȚĂ, PREGATIRE SI EDUCAȚIE POLITICO-JURIDICĂ, LIPSA DE CONSILIERI, COECHIPIERI , DE VLORI I ELITE, DE PROIECTE SI PROGRAME, o doza de aroganță și viclenie il face mic, micde tot in lupta de a coagula fortele nationalist-patriotice,amuncii de echipă, sudoare si lacrimi, sacrificii si lumină/

 62. Detectorul de minciuni există , mai toți politicienii, de mulți ani, dar parcă așa ca în ultimii , niciodată, se expun lui încă înainte de a ajunge la ciolan, dar rezultatele clare, ce se văd imediat , stau nefolosite de un Popor prea blând, prea nepăsător, prea îngăduitor , prea iertător, prea fraier , într-un cuvânt !
  Vreți exemple ? Cu duiumul , dar să arătăm doar unul :
  Promit unii că imediat cum ajung la putere:
  – Dacă ne veți vota, binențeles ! 😉 , tăiem în cel mult două luni toate pensiile speciale !
  Asta, ca răspuns la întrebarea „aparatului” :
  – Ce veți face , în caz că veți fi aleși, cu pensiile speciale ?
  Numai că trec anii și pensiile speciale nu sunt tăiate, nici măcar rărite, ci chiar mărite ! 😎
  Detectorul , electoratul, în acest caz ,l-a prins cu minciuna ! Rezultatul ?
  Rămâne ca-n tren , cum se zice !
  Vinovat nu e aparatul, detectorul, ci Poporul , care se complace în această mizeră și continuă farsă, fără a da de pământ cu mincinoșii, imediat, nu să aștepte să vină alte alegeri și tot așa până ce-și ia și aparatul lumea-n cap , sau se duce scârbit la fier vechi. ! 😎

  Asta ca răspuns la

 63. Mascarici ca si Sosoaca.
  Vai de mama ei suveranitate.
  Ce-i in Gusa-I si-n capusa, pune mana paianjenul asta veninos pe AUR…

 64. Depinde cine citeste si comunica rezultatele detectorului. Este o prostie aceasta idee periculoasa desi sigur nu Gigel a gandit-o. El doar a vandut-o poporenilor ca fiind a lui.

 65. Comasații se preteaza la teste cu detectorul de minciuni. Aceiasi intrebare cu casele din meditatii adresata „Plăvanului” dar conectat la detectorul de minciunin cand mai scoate ghinioane pe gura. La fel si Rares Bogdan cu pensiile speciale si Citu cu contractele de vaccinuri, transpiratul emotioat dt.Ciuca cu doctoratul in brate

 66. @parere, ” Scuze pentru greșală, ”

  -stim,
  tastatura chinezeasca manaca litere,
  pare a avea Inteligentza Artifficiala
  si pormire draceasca.

 67. Vă înșelați, stimabile, poate a sosit vremea ca și șacalii din politică să fie testați ca și cei mai mari hoți și criminali, iar Simion face bine să se teamă de acești lupi imorali din politica noastră! Testul poligraf ar trebui să fie prezent la toate partidele!

 68. Chiar ma dezamagesti ca in atatia ani de democratie n-ai inteles ca un partid minoritar nu poate depune nici macar o motiune de cenzura. Ce voiai sa faca. Ajuta-l sa devina majoritar si apoi exprima-ti DEZAMAGIREA ca nu a facut nimic sau ca si-a pus toate „amantele, nepoatele in functii(citat din L Orban)”. Daca ei te-au dezamagit atunci Ciuca-Ciolacu care au promis reducerea aparatului bugetar si presa spune ca au facut angajari de mii sau zeci de mii de noi bugetari nu te-au dezamagit? Te-au bucurat? Cine te obliga sa votezi AUR? Aici este vorba de constiinta, de ceea ce intelegi si vrei pt tine si implicit tara. La locale nu se schimba nimic, bugetarii isi vor apara protectorii/neamurile, dar pt europarlamentare poti ajuta sa ajunga altcineva decat unii ca Rares Bogdan de care nu se poate scapa pt ca-i pe locul II, dar poti sa opresti lista la zece daca se voteaza masiv alt partid. Poate iti place Vlad Voiculescu vaccinistul. Poate vrei un arhitect si diplomat ca Șerban-Dimitrie Sturdza care mai are si radacini in Istorie. Sau pe Sosoaca daca iti plac precupetele. De 30 de ani am votat logic, cand vei gandi vei stii ca si PSD-ul nu mai are profesionisti pe ca ”scoala romaneasca scoate…”(citat Basescu) ca si Hardvad pt ca nu mai sunt necesare valorile pt o lume de gen, pt orasul de 15 minute, pt o casa rece fara soba si imbracaminte second cum ne cere UE, cand putem cumpara de la chinezi noua.

  PS toate calculatoarele au in majoritate componente din China asa ca nu mai criticati tastatura pt ca ati gresit tasta sau este plina de praf/firimituri pt maxtor

 69. Intr-un film turcesc, am gasit replica : Bine ca nu i-ai cerut Valahia si cele 12 insule!
  Are cineva o interpretare? Replica sugereaza Valahia ca fiind maximum si de neatins. Da, sunt mandra ca sunt romanca si recunoscatoare strabunilor!

 70. MAI, ASTA MIC DE LA VRANCEA ARE FATA DE GOLAN ASANAT SI EL CA ORGANIZEAZA BATAI CU INTERLOPII PE DOS.
  Ma mai gandesc daca votez pentru, pentru ca oricum va fi batjocorit AFERENT CU CEEA CE A FACUT PE FAMILIA MEA.
  #VAIDECAPULVOSTRUDEGOLANIDELAVRANCEA

 71. RADU HUMOR , ai dreptate totala . Aceasta este solutia de a salva tara . Singura solutie !

 72. Agentii imi spun la ora asta textual „Coldea nu e sanatos si vrea sa faca triggering la WW3 cu asta mica (adica cu mine) ca are ea puteri mari si doar ea viseaza atacuri si nu se uita la TV”. (intradevar nu ma mai uit la TV ca mi-au interzis)
  Oare oamenii din CSM stiu ?

 73. Adica COLDEA vrea sa participe la declansarea WW3 si nimeni nu face nimic ???

 74. DUSMANII MARXISTI/BOLSEVICI ai POPORULUI ROMAN acuza POPORUL ROMAN ca fiind vinovat de CRIMELE MARXIST/BOLSEVICE CONTRA UMANITATII
  comise de Partid si Securitate din 1945 pana azi!!! O acuzatie de o ticalosie indescriptibila…O acuzatie cu doua componente la fel de marsave…Vezi Doamne, POPORUL ROMAN nu numai ca „nu se revolta/’revolutioneaza'”, dar chiar merge la urne SA-SI LEGITIMEZE TORTZIONARII!? A treia componenta, indirecta, „alegerile sunt corecte, ‘nefraudate'”, doar „popolu alege”!?

 75. Dar ti-as sugera sa folosesti termenul strămoși care vine de la moși/strămoși, proprietarii de mosie adica ai țării. Străbuni pot fi toti oamenii buni din lume, dar nu cel care se trage din mosie, „iesit” din pamantul tarii sale.
  De ce mosie/pamantul tarii, pt ca fiecare sol are o compozitie si atat apa care il strabate cat si planta cultivata vor avea o anumita configuratie/spectru/compozitie. Viul, omul si plantele contin peste 70% apa. Noi suntem si ”imaginea” apei in care ne-am format in pantecul mamei din care am iesit cu ajutorul unei moase.

 76. Daca SeMe Ivan promite ca termina cu „naivitatea” si se vindeca de „prostocratie” sunt sanse reale ca PROFI Marga sa-l solicite din nou sa faca GALERIE…PROFI sunt baietzi subtziri care nu se coboara la nivelu strazii, ca pe vremzri cand combateau la LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern sau si mai inainte cand ii inaltzau ODE lu Ceausescu in strada, iar in strainatate faceau pe „dizidentii”!!!

 77. 11:50, multumesc mult pentru observatie. Am inteles-o sunt total de acord si mi-o insușesc.

 78. In aceste zile, la Iasi, se desfasoara un circ macabru, o sfidare totala a legii si regulamentelor emise de institutiile statului, pus la cale de membrii unei celule mafiote locale. Toata presa de scandal si chiar si cea „serioasa” se inghesuie sa culeaga si sa difuzeze informatii de la priveghiul si inmormantarea de maine a unui raufacator notoriu, a carui familie a avut tupeul de a-i expune cadavrul intr-un local de alimentatie publica. Niciun politruc din orice partid, mai ales cel care se da „al romanilor” nu a cerut o investigatie asupra legalitatii expunerii unui cadavru pentru 4 zile in public, in incinta unui reastaurant. Mai mult, politia, atat cea nationala, cat si cea locala, asigura „buna desfasurare a evenimentelor” si „monitorizeaza indeaproape” sutele de „pelerini” care se perinda la catafalcul eminentei mafiote. Toate acestea in urletul manelelor de ‘jale” si in fumul gratarelor pe care se pregatesc zeci de berbecuti pentru distinsii oaspeti.
  Presa ridica in slavi modul exemplar in care cetatenii Romaniei vor fi aparati de catre aliatii NATO, in cazul unei invazii, si preamareste mareata realizare a intrarii partiale in spatiul Schengen, dar cetateanul de rand suporta de cateva zile aglomeratia infioratoare provocata de valurile de mafioti veniti la proveghi, poluarea acustica si olfactiva generata de „ilustrii” manelisti care se produc la catafalc si de cuptoarele supraincinse pe care se coc berbecutii. Cine ne apara pe noi cetatenii de rand de astfel de nanifestari grotesti? Unde sunt aparatorii neamului din Parlamentul Romaniei sau din cel European? Unde sunt ziaristii integrii, neunsi la bot cu sos de berbecut? UNDE SUNT SEFII INSTITUTIILOR STATULUI?
  Acest Jorj Shimon ce se da cel mai roman dintre romani ce are de spus de tupeul gastilor mafiote, manifestat in momentul de fata? E drept, si mafiotii sunt votanti si stiu a culege voturi pentru cine plateste mai bine sau pentru marionetele lor.

 79. „Psd/Pnl a adus Romania in cea mai jalnica stare”

  Toate cifrele zic invers, in ultimii ani s-a dublat PIB-ul ! AUR este o draperie a unui grup de legionari instigati de un pensionar in rezerva si cu un program economic scris de catre un inginer nepracticant. Romania nu este stat legionar pentru pensionari nesatisfacuti !

 80. In mod normal, detectorul de minciuni ar trebui sa fie chiar asa-zisul „popor” roman. Din pacate insa, care popor? Cel care minte, fura si face ticalosi asa precum clipeste si respira? Cel care produce, de sute si sute de ani, continuu si cu nerusinare hoti si ticalosi, nemernici si mincinosi? Cu care se si identifica perfect cu acestia? GR

 81. In mod normal, detectorul de minciuni ar trebui sa fie chiar asa-zisul „popor” roman. Din pacate insa, care popor? Cel care minte, fura si face ticalosii asa precum clipeste si respira? Cel care produce, de sute si sute de ani, continuu si cu nerusinare hoti si ticalosi, nemernici si mincinosi? Cel care se si identifica perfect cu acestia? GR

 82. Este chiar ciudat ce face dl.Simion,sa te supui testului poligraf in mod voluntar,pt. a demonstra nimic!In Constitutie este inscrisa prezuntia de nevinovatie,organele statului sunt deci obligate sa rastoarne acesta prezumtie,cu dovezi pertinente si concludente,poligraful nu are nici-un rol in ac.inventie pur falsa a manipulatorilor de constiinte.
  De ce a simtit Simion acceptarea inutila si umilitoare ?
  Pt ca nu este sigur de conceptiile sale,de demnitatea umana si apararea integritatii constiintei desi trebuia sa fie.
  Singura explicatie si justificare este aceea ca regimul comasata Ciuca-Ciolacu si alte partide pe linga regim,au acuzat AUR de extremism si alte baliverne,l-au acuzat pe Simion-ucrainenii si serv.ns ,ca este omul rusilor,al lui Putin,ca este recrutat de catre serv.secrete ruse etc.
  Deci Simion vrea sa se disculpe desi acuzatorii sunt in culpa vizavi de prezumtia aratata mai sus,adica n-u produs dovezi contrarii fata de nevinovatia nu numai a lui Simion ci si in multe dosare in care achitatii au suferit abuzurile terfelirii acestei prezumtii.In alte cazuri in care au existat dovezi clare de vinovatie,regimul nu a actionat,dimpotriva a perpeetuat viciul,coruptia,jaful,violenta si lovirea crunta a intereselor vitale ale Romaniei ,ale noastre,ale tuturor.

 83. In mod normal, detectorul de minciuni ar trebui sa fie chiar asa-zisul „popor” roman. Dar, pacate insa, care popor? Cel care minte, fura si face ticalosii asa precum clipeste si respira? Cel care produce, de sute si sute de ani, continuu si cu nerusinare hoti si ticalosi, nemernici si mincinosi? Cel care se si identifica perfect cu acestia? GR

 84. Daca te simti asa precum spui este problema ta, dar nu-ti permit sa ma denigrezi pe mine si pe toti cunoscutii mei!

  Vezi Constitutia!

  (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

 85. Dl Cătălin Predoiu, patriot înflăcărat, în colaborare cu Institutul Ellie Wiesel, pe anii 2024- 2027, va curăța efectiv România de Antisemiti! Pe când va curăța România de criminali, violatori de bătrâne, de copii, va extirpa pornografia Infantilă și traficul de droguri? Când va extirpa Marea Corupție? Vânzarea de Țară? Aia nu se pune? E ceva infinitezimal???

 86. Totuși, nu ar fi nevoie și de clinicieni? Charlie confundă persoane și se dă sfătuitor al lui George Simion. El crede, pisemne din din biografie proprie, că galeria face istoria. Prietenul său tomlin confundă și el persoane și se dă cornel nistorescu într-o discuție despre pib. Oricine este liber, dar liber la prostii nu știm să fie scris undeva. Sau poate că acești doi sunt excepții, fiind buni de clinică.

 87. multi nu stiu sa diferentieze un test cu detectorul de minciuni real de unul teatral..
  iar poza asta de jignitoare ptr aur ptr ca daca unu nu citeste sau nu a auzit de testele voastre ar crede ca e poza unui condamnat la moarte,in sua, cu injectie letala ..care isi asteapta „pastiluta de nani-nani” 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.