Simona Halep a fost operată!

Simona Halep a fost operată la nas, după ce problemele i s-au agravat pe timpul verii. Pe lângă operație, sportiva a fost supusă și unei intervenții de chirurgie plastică.

„După cum poate unii știu deja, mă lupt de ceva vreme cu probleme cu nasul, care s-au agravat în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă făcea dificilă respirația și se agrava în timpul nopților, deoarece aveam nasul complet înfundat”, a anunțat Halep într-un Instangram story.

Sportiva scrie că singura modalitate de a rezolva problema a fost să se supună unei intervenții chirurgicale.

Operația a fost făcută de medicul Daniel Popescu, care „a profitat de ocazie pentru a face și o intervenție de chirurgie plastică”.

Simona Halep îi mulțumește atât medicului Daniel Popescu, cât și anestezistului Uleia Alex.

Simona Halep anunță că operația a decurs foarte bine și va avea avea nevoie de câteva săptămâni înainte de a face din nou efort fizic.

„Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Halep.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

6 Comentarii

  1. Nasul ca nasul, dar ailaltă operație e importantă!…ce face divorțul din om !… și coasta dracului, pardon de Azur…

  2. albanezu a observat ca are nasu mare. La banii ei, jupuiti de pe coasta muncitorilor, era cam rusine sa te prezinti pa arena internationala cu nasul ala carma de vapor.

    nu numai albanezu, dar si tatarii de teleorman au nasu mare carma de vapor. La tatari se vede nasu immediat, ca tataru este mic, pitic, si la creer. Aleagasar cenusa de neamu vostru tataresc de gagesti, ilfov si teleorman.

  3. Sunten o natie de kakao sa fiu politicos.
    Mai nulitatilor, de aceea tara asta nu functioneaza, bine a zis cocalarul de Ionannis: o tara esuata, valorile nu reprezinta nimic pentru idiotii internauti. Si sunteti multi.
    Pacat ca Simona a ramas in romanika. Pacat.

  4. Săraca, nu-și găsește locul. La urma urmelor, dacă ce scrie presa e adevărat, că fostul a pus-o să aleagă între el și tenis, putea să se retragă din WTA, că oricum e in coborâre, și să se apuce de ceva afaceri la ea la Constanța, că bani are destui. Să-și facă și școală de tenis, ar fi venit copii duium. Dacă vrea pe Coasta de azur, treabă ei, dar nu sună a bine.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.