Simona Halep, îndemnată la răzbunare

Florin Segărceanu a fost o lungă perioadă de timp (trei ani, a demisionat în 2021) căpitanul nejucător al echipei feminine de tenis a României, adică selecționerul acesteia, în perioada în care rebrenduita Billie Jean King Cup se intitula simplu Fed Cup.

A avut-o în echipă de 15 ori și pe Simona Halep. Segărceanu, acum a ieșit complet din lumea tenisului, a urmărit cu atenție cazul suspendării Simonei Halep și recunoaște că a așteptat fără prea multe speranțe verdictul tribunalului de la Lausanne. Însă el nu uită și nu iartă cele întâmplate, vede în toată povestea o vină covârșitoare având-o fostul antrenor Patrick Mouratoglou și stafful acestuia și o îndeamnă pe Simona la răzbunare, în sensul de a cere acestuia importante daune pentru toată perioada teribilă prin care a trecut.

„Decizia primită de Simona Halep a fost o surpriză fantastică. La tot teatrul făcut și primele sancțiuni primite, nu am crezut că va reveni cineva, cu o altă decizie. Mă bucur foarte tare pentru acest rezultat, mă bucur pentru Simona, că s-a terminat acest coșmar, care a durat un an jumătate. Sunt foarte frustrat pentru că oamenii care s-au jucat cu viața și cariera ei ar trebui să fie trași la răspundere. Simona avea încredere oarbă în echipa ei. Aici, vorbim de o bilă neagră pentru Academia Mouratoglou, care ar fi trebuit să se gândească mai mult la Simona decât la numele lor. Dacă ar fi recunoscut din prima, poate se ajungea în altă parte. Din păcate, au recunoscut prea târziu, și s-a demonstrat că acest lucru a cântărit foarte mult în ultima decizie luată.

„Cred că Simona este cea mai conștientă de ceea ce urmează, nu știu la ce nivel este în acest moment. Dorința de a reveni pe teren este una care te poate împinge să faci acest lucru chiar de mâine. Ea trebuie să cântărească și să ia deciziile cele mai potrivite pentru ea. Nu a jucat un meci oficial într-un an jumate, iar revenirea ei va fi foarte mediatizată. Numai ea știe dacă are pregătirea necesară pentru a face acest pas. Este o decizie importantă pentru că circuitul este puternic, ea intră cu wild card, deci nu va fi favorită. Astfel, tragerea la sorți va fi grea și poate să piardă în primul tur”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Doar sugerez: și daca va câștiga chiar daca totul e foarte greu, o felicitați și susțineți puternic?

 2. Hai mai lăsați-o pe consumatoare de sucuri naturale!…nu nr mai putem caca de grija ei…

 3. Speram să scăpăm de extazul „sfânta Simona” (destul cu „sfântul Gigi” în fiecare zi), dar văd că nu am reușit! Bate-o bine cineva în fiecare meci și poate se duce (editat)

 4. Aparura!!!
  CINE aparura? VCa VIERNII din CUR e Cal …:)

  CUM Cine?
  CacaMacii …:)
  CacaMacii, CacaMacii, CacaMacii …:)

  Ma duc la SALA la Culturism, ca AICI trebuie sa inchid Usa la Camera si sa deschid Geamuu’ cu Ventilatoruu’ DezLantzuit …

  CUM po sa ImPUTA si PrinInternet?
  Te PUI cu Oamenii Dreacuu’?

  PUT! PUT! PUT! … 🙂
  IN si DIN Toate POZITZIILE…:)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.