Simona Halep ne-a părăsit. S-a mutat din România

Simona Halep ne-a părăsit. Sătulă să trăiască permanent în lumina reflectoarelor, să fie permanent urmărită și fiecare pas al ei transformat în știre, Simona s-a mutat din țară. Sportiva din Constanța a renunțat la traiul pe meleaguri mioritice și s-a mutat cu cățel și purcel în țările calde, scrie Orangesport.ro. Mai exact, a ales o destinație la modă printre vedete: Dubai.

În aşteptarea soluţionării apelului depus la TAS în privinţa suspendării de patru ani primite pentru dopaj, sportiva a părăsit România după ce a vândut vila de lux pe care o deţinea în Snagov.

Casa aflată pe malul lacului are 420 de mp şi este compusă dintr-un living cu deschidere către o piscină, curte proprie, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, office şi sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi proprii şi o baie pentru oaspeţi. Toate camerele au vedere spre lac.

Vila era evaluată la 4.2 milioane de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

19 Comentarii

 1. O adevarata ‘romanca’
  Editat iti arde satul/tara…
  Ma mut in.. Dubai!
  Nu-i bai!

 2. mai tarziu. Ar fi bine sa joace pentru alta tara cu oameni civilizati nu ca romanii nostri care zilnic au hulit-o.

 3. Fake news. Suntem din anturajul nu neaparat apropiat al Simonei. E plecata in Dubai ca sa se antreneze in aer liber, nu in sala, cum ar fi cazul in Romania, unde acum este frig. Toate jagardelele din presa de scandal jegos inventeaza tamepnii, ca sa citeasca prostii. Deci Simo nu a plecat definitiv nicaieri, va veni inainte de Revelion acasa.

 4. Avand in vedere titlul ales, e de mirare ca nimeni din redactie n-a venit cu ideea unei poze cu o lumanare…
  Ca se practica!

 5. Foarte bine a procedat ,intr-o tara asa cum este la ora actuala Romania unde clasele politice si conducatorii tarii isi bat joc de oameni ,nu se merita sa te sacrifici si sa stai.Iar despre cei care inca mai cred in patriotism ,se inseala amarnic.Fiecare din noi isi iubeste tara, dar cind vezi atitea derbedei ,baroni,mafioti,clanuri care te calca in picioare,politicieni care nu fac nimic pt. romani,un presedinte de tara tradator,institutiile statului roman care nu fac nimic pt. romani si isi bat joc de ei,la fel cum vezi cum toate bogatiile tarii au fost vindute si inca se vind strainilor,cum am ajuns sa fim condusi de afara si doar scriptic sintem idependeti si suverani ,un om cu putina minte la cap nu mai poate fi patriot.Foarte bine ai procedat Simona si foarte bine au procedat toti cei care au plecat din tara !

 6. Hai ca am mai scris un articol si astazi. Ne-am facut norma…e timpul ptr masa de pranz.

 7. Emiratele prim poziția geografică nu cred că sunt un mediu propice sănătății pentru cineva născut și crescut în Europa temperat continentală. Nici clima, nici alimentația nu se potrivesc cu la ce ești adaptat. Ar fi a doua mare eroare după renunțarea la serviciile echipei românești și încrederea nemăsurată la echipa Mouratoglou.

 8. Cam târziu, dar bună decizie. Vinde tot si nu mai privi înapoi, nu merită. Lasă sportul românesc unor canalii, precum Gușă.

 9. Nu înțeleg de ce nu lupta mai determinată, mai aprig pentru aș demonstra nevinovăția. Să aștepți să te batjocorească așa zisele foruri internaționale -care trebuie să-și dovedească competenta și implicarea-e o prostie. Nu mai aștepta Simona! Ieși la bătălie !

 10. Edi Rama @hard rock!
  Bey panarama convinge-o pe albaneza sa se repatrieze impreuna cu tot clanul de borfasi in mult iubita Albania.

 11. „de ce nu lupta mai determinată, mai aprig pentru aș demonstra nevinovăția”

  Care nevinovatie ? Dopajul a fost gasit in sangele ei, nu conteaza modul cum a ajuns acolo. Sa spui ca involuntar este mai grav daca ar fi fost voit ! Parerea mea.

 12. Se muta in strainatate isi ia si cetatenie străină si dupa aceea poate sa joace si tenis sub alt drapel !

 13. Trece vremea ! Si nu are chef sa piarda timpul fără sa joace din nou tenis !

 14. Ce nu-nțălieg io, di șie trăbă să ne inșiraț’ aici-șa tuati acareturili di care dispune cotețu’ primadonei… Oricum-i di pruost gust to’ ce-i acuolo…Sigur “arhitect” i-o fo’ un cocalar!

 15. RC o fi roman ungur sau ungur roman? Doar astia nu pot trai din cauza marilor sportivi romani adevarati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.