Simona Halep nu scapă de ITIA

Simona Halep și-a redus suspendarea, dar documentul ITIA provoacă nemulțumire în rândul fanilor.

Suspendarea de patru ani impusă de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a fost redusă la 9 luni  după apelul câștigat  de Simona la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Simona Halep a revenit  în competiție, participând la turneul de la Miami, și, în pofida faptului că TAS i-a dat câștig de cauză, numele său apare pe ”lista rușinii”.

Organizația condusă de Karen Moorhouse a publicat pe pagina sa oficială de internet o listă cu jucătorii suspendați pentru dopaj în 2023, așa numita ”listă a rușinii”.

Printre 13 sportivi care sunt sancționați apare  numele Simonei Halep, alături de cel al lui Jenson Brooksby.

În dreptul numelui ei este un asterisc, ceea ce arată că Simona a reușit să-și reducă perioada de suspendare.

Jenson Brooksby se află într-o situație similară.  Acesta și-a redus pedeapsa de la 18 la 13 luni. 

Document aici

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. De acum ar trebui sa intre în forță cu procesele la adresa tuturor Simona. Inclusiv cu anularea și ștergerea de pe tabloul rușinii.

  2. Și eu sunt nemulțumit, în sinea mea!
    Să fie scoasă de I.T.I.A. de pe lista asta „a Rușinii”, și să fie pusă separat, pe o LISTĂ A TRIȘOARELOR CARE (APROAPE CĂ) AU SCĂPAT! CU ȘPĂGI…

  3. La cine sa dea șpăgi, mă, nerodule, tu crezi că toată lumea e ca tine, șpăgar care lucrezi la stat?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.