Simona Halep primește un wild card

Halep

Daniel Dobre, directorul turneului de tenis Iaşi Open,  a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că Simona Halep are un wild card pregătit pentru a putea să participe la competiţie.

„Această noutate a turneului am aflat-o şi eu destul de târziu şi un pic m-a surprins pentru că era în plan, dar pentru anii viitori. Din punctul meu de vedere a avea un astfel de turneu înainte de Olimpiadă, pe zgură, înseamnă că sigur vom avea jucătoare foarte bune.

În afară de jucătoarele noastre din România, care aproape în grup au confirmat prezenţa, Andrei Pavel vrea să îl aducă pe Nadal, eu vreau să o aduc pe Simona Halep şi are un wild card pregătit. Şi sperăm să fie acolo. Pe lângă jucătoarele consacrate, Irina Begu, Ana Bogdan, Jacqueline Cristian, Gabi Ruse, Monica Niculescu, care va veni la dublu, ca şi anul trecut…”, spune Daniel Dobre, potrivit tvrinfo.ro.

Două invitaţii din patru alocate câştigătoarelor de Grand Slam sau care au fost numărul 1 WTA

„Calificările vor fi de 24 de jucătoare şi 4 wild card-uri, vor fi pentru jucătoarele din România. Pe tablou se schimbă un pic vor fi două wild card-uri, plus două locuri rezervate jucătoarelor foste câştigătoare de Grand Slam, foste număr 1, care oricând pot să aplice. Spre exemplu Simona Halep poate să o facă, poate să o facă Kerber sau Osaka, nu contează cine. Ele au acest drept rezervat de a juca aici”.

Turneul  de tenis Iaşi Open  va trece în acest an de la categoria WTA 125 la WTA 250şi  va avea loc în perioada 21-26 iulie la baza Ciric.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. la sfarsitul lui iulie, ii trebuie mai devreme in iunie…trebuie sa adune aprox. 160-200 de puncte…

  2. se pare ca atmosfera de la arabi nu ii prieste. mancare de 2 lei, crescuta higrosponic si alte mizerii din aer. ca sa revina poate nu i-ar strica o cura de munte romanesc cu mancare fara antibiotice si fara ierbicide de prin satele romanesti izolate.e nevoie de luni de zile sa se refaca enzimatic dupa mizeriile arabilor incasate atatia ani. sper sa gaseasca solutia ca are de unde sa isi ia echipa si de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.