Singurul primar USR din judeţ a trecut la PSD

Singurul primar USR din judeţul Sibiu, Timotei Păcurar, împreună cu viceprimarul USR, Adrian Suciu, ambii din comuna Micăsasa, au trecut la PSD.

Migrația de la un partid la altul nemulţumeşte Organizaţia Judeţeană a USR Sibiu.  Social-democraţii sunt criticați că racolează primarii altor partide.

„Primarul şi viceprimarul USR din Micăsasa se alătură echipei PSD Sibiu. Viceprimarul Adrian Suciu va fi candidatul PSD la funcţia de primar, la următoarele alegeri”, a anunţat liderul judeţean al PSD, deputatul Bogdan Trif, sâmbătă, pe pagina sa de socializare.

Cei din USR Sibiu consideră că „au fost minţiţi” de foştii lor colegi, cei care au plecat la PSD.

„Este limpede că nu au onoare şi bun simţ şi asta este dovedit în special prin faptul că ne-au minţit, deşi i-am întrebat de fiecare dată despre zvonurile privind negocierile cu PSD.

Acum e clar că banii contează pentru unii, nu respectul faţă de alegători.

Aşa cum am mai spus, în USR rămâne doar cine are curaj să se lupte cu mafia PSD – PNL şi nu cedează la prima ofertă din partea celui mai corupt partid din România”, a transmis Organizaţia Judeţeană a USR Sibiu.

Primul membru USR Sibiu care a trecut la PSD a fost senatorul Claudiu Mureşan, membru afiliat la grupul parlamentar al PSD, începând cu data de 12 septembrie 2023.

Alin Deteşan, vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene USR Sibiu a precizat că, „politica PSD bazată pe traseism politic, pe racolarea de primari de la alte partide, nu dovedeşte altceva decât că partidul lui Dragnea, Năstase şi acum Ciolacu nu are valoare şi nu-şi poate desemna, iată, candidaţi din propriul partid.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. … nu oameni!
  Au fost alesi sa scape omenirea de hoti si ei s-au corcit cu inamicul! Merita sa ii scuipe lumea pe strada!

 2. Stire pe Hotnews. Majoritatea PNL, dupa ce au facut prapad pe unde au trecut. Greata maxima.

 3. Bla-bla-bla tipic Uniunea Sabotati Romania! Iar au incasat-o! Asteptam si schimbarile de dupa alegeri (Clondir Armat, Jawohl Fritz, Mucushor Ban, alogenul celalalt de la BV etc.)!

 4. 😂😂😂😂😂😂 și balanța șef la USR știe😂😂😂?

 5. Este dovada ca toti useristii sunt oamenii securitatii. Toti executa cu mare disciplina ordinul primit. Sa mai zica cineva ca Nicusor a castigat corect alegerile in Bucuresti.

 6. USR, partid nășit de generalul Ioan Talpeș (aripa Barna, pe model EASL) și Vulpea Ardeleană de la Doiș’unSfert (aripa Cioloș).
  Restul e pălăvrăgeală pentru #reZiștii DEOSEBIT DE DEȘTEPȚI, măR🤣g…

 7. Ai omis sa-l adaugi pe celalat parinte la fel de toxic: Sorosh. Adica mama Secu si tata Soros din care au iesit acesti trotinetisti clonati.

 8. chobi se deshkurka mah…doar sa mai man’ce o chunga parazitara de la buget.

 9. PSD au trecut la poponari si satanism…Nu va mai alege NIMENI.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.