Sinucidere la Ambasadă

Un jandarm în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti. Jandarmul, care se afla în postul de pază,  avea o plagă împușcată la nivelul pieptului, iar prima ipoteza este că e vorba de o sinucidere. Era cadru al Jandarmeriei Române din anul 2005 și fusese declarat „apt psihologic”.

Jandarmeria a dat detalii despre cazul dramatic:

”În data de 15 iunie 2024, în jurul orei 01:20, la unul dintre obiectivele aflate în responsabilitatea Jandarmeriei Capitalei, echipajul auto care executa patrularea între obiective a observat faptul că jandarmul din postul de pază avea o plagă împușcată la nivelul pieptului și nu prezenta semne vitale.

Ulterior, echipajul medical sosit la fața locului a confirmat decesul. Menționăm faptul că subofițerul este cadru al Jandarmeriei Române din anul 2005 și, de-a lungul carierei militare, conform carnetului psihologic, nu a fost identificat cu tulburări de natură psihologică.

În ultimii cinci ani, acesta a fost declarat „apt psihologic” în urma susținerii evaluărilor periodice, nefiind consemnate aspecte problematice care să necesite includerea în programe de monitorizare. De asemenea, ultima testare psihologică a susținut-o în data de 26.09.2023, fiind declarat „apt psihologic”.

Pe rolul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București a fost înregistrat un dosar penal privind moartea suspecta a persoanei. În cauză, se efectueaza cercetări cu sprijinul politiștilor din cadrul Poliției Capitalei – Serviciul Omoruri.

Ne exprimăm regretul profund pentru pierderea colegului nostru, în vârstă de 44 de ani, și rămânem alături de familia sa pentru totdeauna”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

15 Comentarii

 1. „acesta a fost declarat „apt psihologic” în urma susținerii evaluărilor periodice”

  Exemple de intrebari de la teste:
  -Ati avut in ultimul an accese de furie?
  -Desenati un pom!
  -Cat fac 38 plus 47?
  samd…

  Bani aruncati si sifonati catre aceasta nebuloasa care chipurile ar fi o stiinta. S-a dovedit in repetate randuri ca valoarea testelor este fix pix.

 2. Cine știe ce apăsări avea pe suflet: rate , neînțelegeri în familie , sporuri salariale tăiate, ore suplimentare neplătite etc . Oamenii sunt din ce în ce mai fragili sub apăsarea vremurilor dezastruoase pe care le trăim…

 3. SE poate ȘI teleghida SinUciderea …
  partea ASTA de Știință a făcut Progrese MARI, ImPlacabil de InContestabile …

 4. In 22 Dec.1989 si generalul „erou” cu nume de strada a cerut un pistol si s-a impuscat in piept, sa nu strice poza din cosciug. Pacat de bietul jandarm.

 5. Nu cred în ipoteza sinuciderii, si observ a nu fi singura. @funest : cultul personalitatii unui tradator, sunt de acord.

 6. @ Au crescut valoarea AUR-ului pentru care s-a dus multe bătălii eroice, ”tangențial” la ,,nici muncă fără bani, nici bani fără muncă”, ,,multe alte datorii ostășești și regului”, ? S-a lansat Simion, pentru gagici, ?

 7. „cultul personalitatii unui tradator”

  Cultul personalitatii unui criminal impotriva umanitatii, pe model american, vezi John Sidney McCain III, fost pilot in razboiul din Vietnam, decedat ca senator in 2018.

 8. @ Fiind la ambasada Turkmenistanului, cu ruletă rusească, balcanisme turcești, Boc a făcut-o pe Halep fericită, fiind vremuri și cu Simionul de AUR , o fi avut și probleme cu sim-ul și cip-ul, cip, ciripul, mai multe păsărici la ”caschetă” și de la ”cascheta” generalului Iordănescu, care vorbea de ”sclerozarea” fotalului cu ”clanul” de Becali și a fost recuperat și Alibec, pentru meciuri, ? Eventual au apărut probleme de doctrină militară că păzea la Turkmenistan, fiind plătit de la români și cu bani de la UE, ?

 9. @ ”Clanul psihologilor”, fără prea multe activități, ”atacat” pe la Coldea, ?

 10. @ Dacă avea pușcă de lemn sau bâtă la pază, probabil că speța nu ar fi fost așa, cu cip-ciripuri de la UE, români și Turkmenistan, sim-uri cu AUR, etc, ?

 11. @ DIGI24
  ,,Armenia a anunțat că va părăsi alianța militară cu Rusia. Pașinian: „Membrii alianței plănuiesc un război împotriva noastră””

 12. Păcănelele și pariurile, bată-le vina. Te duc la una dintre cele 3 destinații sigure: nebunie, închisoare sau moarte.
  Cei care vă confruntați cu dependența față de jocurile de noroc, dați o căutare pe google cu “jucătorii anonimi” și opriți această boală parșivă, care e un subiect tabu în țara noastră, motiv pentru care se întâmplă fapte ca cea de mai sus

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.