Sinuciderea polițistului la mormântul fiicei – Ipoteză nouă!

Polițistul de 47 de ani care s-a sinucis împușcându-se la mormântul fiicei sale ar fi recurs la gestul extrem nu din cauza fetei sale, ci din pricina presiunii la care a  fost supus de șefi, spune Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS.

„Două vești m-au șocat pur și simplu (…)
Prima, și cea mai dureroasă, este că șeful Postului de Poliție Stăuceni din jud. Botoșani, cu 27 de ani vechime, s-ar fi împușcat în cap în cimitir, pe mormântul fiicei sale, care a decedat la vârsta de un an. Știrea a fost prezentată de presa locală și preluată ulterior astfel: „una dintre ipoteze este că șeful de post și-ar fi luat zilele fiindcă nu a reușit să treacă peste moartea fetiței sale, decedată la vârsta de un an.”
Cu mențiunea că fiica sa a decedat 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚̆ 𝐜𝐮 𝟐𝟑 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢, completez eu, detaliu extrem de important, nemenționat însă de mass-media.
Ce a uitat să mai menționeze mass-media, este că polițistul se plângea colegilor despre mobbing din partea unor șefi, acesta fiind în cursul unor cercetări disciplinare pentru PRESUPUSE abateri disciplinare minore. Se plângea permanent în ultimul timp colegilor despre presiunea psihică intensă și nejustificat de accentuată care se punea asupra lui în ultima vreme, din partea structurilor de control, pentru simplul fapt că întârziase introducerea unor date in SNRI.
𝐄 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥 𝐜𝐚 𝐡𝐚̆𝐫𝐭̦𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐮𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐚̆-𝐥 𝐟𝐢 𝐝𝐞𝐭𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐩𝐞 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢 𝐬𝐚̆-𝐬̦𝐢 𝐢𝐚 𝐳𝐢𝐥𝐞𝐥𝐞, 𝐬̦𝐢 𝐍𝐔 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐟𝐢𝐢𝐜𝐞𝐢 𝐬𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝟐𝟑 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢?? 𝐄 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥, 𝐳𝐢𝐜 𝐞𝐮.
Dumnezeu să-i ierte păcatele.
Între timp, apropape simultan cu momentul în care un polițist adevărat își pune capăt zilelor răpus de calvarul cercetărilor disciplinare abuzive, 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐫𝐚̆𝐠𝐚𝐧, purtătorul de vorbe ticluite ale IGPR, este avansat în gradul de chestor de poliție. Echivalentul unui 𝐆𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐋 de armată. Știți câți ani are Drăgan? 35. Neîmpliniți. General, la 35 de ani.
Asta pentru cei care încă nu sunt familiarizați cu mocirla intitulată POLIȚIA ROMÂNĂ.
𝐏𝐚̆𝐫𝐞𝐚𝐭̦𝐢 𝐮𝐧 𝐨𝐦 𝐭𝐫𝐞𝐚𝐳 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐏𝐫𝐞𝐝𝐨𝐢𝐮, 𝐝𝐨𝐫𝐦𝐢𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐝𝐯𝐬. 𝐩𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐜𝐡𝐞𝐭𝐚 𝐯𝐫𝐞𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐒𝐔𝐕? Fi-mi-ar scârbă!”, a transmis Bănică.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

9 Comentarii

 1. Nu poliția face ce-i spune ministrul ci invers.Birocrații sunt la putere iar șpaga rulz.Așai când ai un aparat de stat obez.Nr maxim ideal de straturi de comandă e de 6.De asta țările mici performează mai bine.Dar poliția e o corporație de stat așa că pentru a înțelege fenomenul actual, citiți-l pe Graeber. David Graeber. Dumnezeu să-l odihnească.Depresia ia multe vieți.

 2. Care-i problema daca e general la 35 de ani. Si Napoleon a fost general de tanar.
  Pentru ca meritele celor doi se aseamana, oricum.

 3. sa para ciudat pt ca era doar purtator de cuvant nu sef intr-o activitate/cercetare specifica deci nu a facut decat sa citeasca niste informatii pt TV…

 4. SNRI,detaliu extrem de important,
  Sistemul Naţional de Raportare a Incidentelor .

  poate insemna si
  Serotonin and norepinephrine reuptake inhibitors,
  o vrajeala farmacologica.

 5. @ Pe ,,resetare” l-au retrecut prin momentul produs în urmă cu 23 de ani, ? ,,Poveste de Crăciun – Charles Dickens” , ?

 6. & Probabil ,,anticorupții” , ? Nu este exclus să fie apărut ”resetarea” și pe ”reevealuarea” activității episcopului Teodosie, de către specialiștii de la Ministerul Public, ?

 7. & Deci , probabil vreun polițist ”așteptat” de ”Charles”, la Londra , ? Sunt și SF-uri cu ”tema resetării” , ? Parcă și la Constanța a fost un polițist tânăr cu probleme cu bătrâni, ?

 8. @ America, Enes Sali, ? Au fost vremuri când unii pretindeau tribut, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.