Sir Alex Ferguson s-a retras de la Manchester United, după 27 de ani

Alex Ferguson, cel mai titrat antrenor din istoria fotbalului englez, a părăsit gruparea Manchester United, pe care o antrena din 1986, anunţă site-ul cotidianului Daily Telegraph, preluat de Digi24.

Site-ul oficial al clubului englez a confirmat informația. „Decizia nu a fost uşoară, m-am gândit foarte mult la asta. Dar cred că acesta este momentul potrivit. Sunt bucuros să iau rolul de director şi ambasador al clubului, a spus Alex Ferguson pentru manutd.com.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.