”Situații de-astea demne de ospiciu”, greu de explicat la Bruxelles

România nu a trimis rezultatele la alegerile europarlamentare.  Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a criticat acest lucru, precizând că trebuie regândit sistemul de colectare a rezultatelor.

„Oamenii ăia trebuie să știe. De la albi sunt doi, de la roșii sunt patru, de la verzi sunt șase, se fac grupurile, repartizarea pe grupuri și evident ponderile pentru toate negocierile posibile. Nu poți să mergi acolo și să spui: domne, noi suntem cam 19, cam 10, aproape patru. Toți se uită și se întreabă, dar România nu a transmis încă lista, s-a întâmplat ceva.

Nu poți să explici la Bruxelles că într-o comună din județul Vrancea au fugit ăia din secție și nu au semnat procesul-verbal și nu are nimeni ce să le facă, că legea nu prevede situații de-astea demne de ospiciu”, a declarat Mihai Tudose, la un post TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

16 Comentarii

 1. Corect! Guvernul României e un ospiciu pentru toți infractorii și mincinoșii din politica românească!

 2. Băi Tudose, explică la Bruxelles că într-o comună din județul Vrancea au fugit ăia din secție și nu au semnat procesul-verbal că le-a fost FRICA de pușcărie cu ce falsuri ați făcut.
  Este clar că Legea TREBUIE SCHIMBATA. LEGEA ACTUALA VA FAVORIZEAZA PE VOI BANDITII, CA ORICUM VOR VOTA ROMÂNII TOT VOI AJUNGETI LA BUTOANE.
  TREBUIE SCHIMBATA LEGEA DUPA MODELUL CANADIAN !
  DE EXEMPLU: ESTE NEVOIE DE 10 (ZECE) ADEZIUNI SA POTI CANDIDA PENTRU UN LOC ÎN PARLAMENTUL CANADIAN.
  ASA AR TRUI SA FIE SI ÎN ROMANIA SI CU SIGURANTA SE VA CURATA GLOATA POLITICA.

 3. intr-o noapte s-au numarat voturile in toata tara si la doua sectoare nu s-au numarat in sapte zile?
  Ma Tudose, nu suntem toti votanti PSD-PNL.

 4. Niște cre.tini cei care l-au votat și trimis pe derbedeul asta la Bruxelles!

 5. Iar tu dadeai pe dinafara de onestitate. Si chiar trebuiau sa faca sluj toti la UE ca tine.
  Era sa zic ceva de placeri carnale, „cap de lista”.
  Intreb si eu, nu dau cu parul, iti iese macar?

 6. Semidocții ăștia l-au lucrat pe Dragnea și Dăncila ,că să pună mâna pe putere

 7. Legea trebuie schimbata. A se vota si electronic si in doua tururi. Dar asa pierde psd toate privilegiile. Si mao scapam de politruci, hoti si corupti.t

 8. Tudose uita ca a fost premier. Daca guvernul sau ar fi fost cel mai bun ….

 9. Si mai debitezi una PSDista: „Oamenii ăia trebuie să știe.”
  Dar ROMANII nu trebuie sa stie, mai nea Tudose de la PSDul care e la osul de ros de aproape 34 de ani?!
  J…….r!!!

 10. „si aia din Vrancea au fugit din sectie” cum ai fugit tu cand la Bucuresti a venit primul ministru al Japoniei.

 11. „de ospiciu” e podu de la Braila:
  cica se acumulase IN INTERIORUL PODULUI apa de ploaie,nu se scurgea pana la mal/uri:
  dementii nu au dat niste gauri de scurgere
  sub pod e Dunarea!!!!!!!!!

 12. ‘Lasă bă, merge și așa’, vă găsesc ăia și vouă locuri că tot votați ceea ce vă vor cere!

 13. Editat pielelungă, are impresia că de acu ocupă un fotoliu la PE, poate face vîlvă, sau are dreptul la opinie..

 14. Mare nesimtit trebuie sa fii cu asemenea constatari, cand faci parte din clanul mafiot comasat care e incapabil sa asigure un cadru legal normal in tara. Cum sa explici la Bruxelles ca nu ati fost in stare sa prevedeti toate situatiile care pot impiedica desfasurarea alegerilor, inclusiv numararea voturilor si raportarea rezultatelor? Nu faceti justitia paravan, si aia sunt aerieni ca si voi, castiga procese cine sare la cap, indiferent ce zice legea (proasta) impusa de voi.

  Mai bine ati explica romanilor cum se face ca un act legislativ al guvernului de sclavi globalisti modifica o lege organica privind instruirea militarilor straini in Romania.

  Sunteti bufoni politici, din pacate va voteaza cei care nu va cunosc.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.