Smiley şi Damian & Brothers lansează un nou super hit

Damian & Brothers şi Smiley au lansat piesa „S-a furat mireasa”, un „complot pe note muzicale” care rezolvă prin dans şi voie bună cel mai fierbinte capitol al nunţilor româneşti: furatul miresei, dar mai ales recuperarea ei de către naş sau mire, informează un comunicat al Hahaha Production.

„‘S-a furat mireasa’ este piesa pe care eu o văd ideală pentru orice petrecere. Acum opt ani, am lansat cu trupa mea Damian & Brothers, împreună cu Smiley, piesa ‘În staţie la Lizeanu’, care a rupt orice top în România. Şi hai că am pregătit un nou super hit, care să ridice topurile şi oamenii de pe scaune. Povestea domnişoarei trebuia să se transforme într-una a miresei. Relaţiile evoluează, dar aici se fură mireasa, nu mai pleacă ea. Cine o găseşte primu’ dintre mine şi Smiley? Vedem în clip”, a declarat Damian Drăghici, citat în comunicat.

Coproducţie HaHaHa Production şi We Are Family Records, piesa „S-a furat mireasa” are muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Damian Draghici, Şerban Cazan şi Petru Alexandru Stancu, versurile scrise de Andrei Tiberiu Maria şi Petru Alexandru Stancu. Producţia este realizată de Şerban Cazan şi Damian Drăghici.

„Orice întâlnire cu Damian Drăghici ajunge să fie o petrecere, o sărbătoare extrem de creativă şi molipsitor de veselă fie ea în staţie la Lizeanu sau într-un cort de nuntă. Damian este un artist mare, pe care eu îl apreciez enorm, iar a face muzică împreună este mereu o bucurie nebună. Compunem, cântăm, dansăm împreună, iată că mai furăm şi câte o mireasă, dar ce mă bucură cel mai tare e că ajungem să primim la cheful nostru pe oricine ne aude”, a spus Smiley despre noua piesă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.