Șoc în campionatul Spaniei

Șoc în campionatul Spaniei. Girona a învins Barcelona în meciul din runda a 16-a a Campionatului Spaniol de fotbal.
Întâlnirea de la Barcelona s-a încheiat cu victorie pentru oaspeți cu scorul de 4:2. Pentru Girona au marcat Artem Dovbik (minutul 12), Miguel Gutierrez (40), Valery Fernandez (80), pentru care acest gol a fost debutul său în prima divizie a Campionatului Spaniei, și Christian Stuani (90+5). Gazdele au marcat goluri de la Robert Lewandowski (19) și Ilkay Gundogan (90+2).

„Girona este cea mai bună echipă pe care am văzut-o până acum. Noi am făcut greșeli, trebuie să ne îmbunătățim. Ăsta este fotbalul.

Meritam mai mult, dar ăsta este fotbalul. Când apar astfel de greșeli în apărare, ești lovit. Girona este o echipă foarte bună. Trebuie să ne recuperăm. Nu am jucat rău, dar lipsa de concentrare ne-a costat. E o înfrângere greu de digerat.

Girona are șapte puncte peste noi, dar vom continua să luptăm”, a spus Xavi, citat de Marca.

Girona este lider în La Liga, cu 41 de puncte.

Real Madrid este pe locul doi, cu 39 de puncte, două sub liderul Girona, în timp ce Atletico Madrid și Barcelona se află pe pozițiile trei și patru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.