Șocant: Și-a ucis soția și a pus fotografii cu cadavrul pe Facebook

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, sâmbătă după-masă, într-un imobil din municipiul Bistriţa, existând suspiciunea că aceasta a fost ucisă de soţul său în urma unui conflict izbucnit între cei doi.

Potrivit bistriteanul.ro, după ce și-a omorât soția, bărbatul a fotografiat cadavrul și a postat poza pe rețeaua de socializare Facebook. Cei doi aveau doi copii minori, care, se pare, au asistat la scenele sângeroase.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis că şi soţul bănuit de omor, în vârstă de 34 de ani, prezenta leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri.

„La data de 2 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic, care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani. Bănuit de comiterea faptei este soţul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistriţa. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În acest moment, poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a informat IPJ.

Bărbatul de 34 de ani va fi audiat după ce va primi îngrijirile medicale necesare.

credit foto bistriteanul.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. Încă un degenerat. Drogangeală, păcănele, furii vecine cu psihopatia, psihic rudimentar narcisic cu ibucniri psihopate, cauzate de demonii unei familii aidoma în care a crescut, cu tatăl în crize de furie alcoolică sau nealcoolica, alcool prost si mult și multe frustrări ce compun împreună ethosul bazei societății românești.Gabor Mate le spune „demoni transgeneraționali”, Peterson, pur si simplu”demoni” alti clinicieni insistă pe alterarea genetică prin epigeneza indusă de stresul provocat de maladaptați aberanți.Nu c-arinteresa toată povestea asta jegoasă vreun. Ciușbai,er gubernamental”atent pe unde calcă”.Că tot vb dl Marga de viitor, povestea asta e cel puțin relevantă pentru ce spunea dumnealui despre o ipotetică evoluție deși n-a menționat-o.Cu ratați intr-un procent de zproape 50%care-si „educă” copii si consoartele cu pumnul si palma, a vorbi despre viitor este inutil.

 2. Un biet năcădău din tribu’ lu’ Drulă, mânca-l-ar mama…

 3. Puneti in ecuatie exploziile solare, cu tot ce a enumerat mai sus domnul postaqellus guduriensis si avem un puzzle mai complet, a cauzelor ,,haosului” in care traim. Daca nu aveti incredere in acest tip de informatii, instalati-va un app care urmareste activitatea solara si comparati crimele, accidentele, sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, cutremurele, activitatea vulcanica, condensul atmosferic, comportamentul animalelor. Pana si rata de descompunere a izotopilor radioactivi folositi pentru datarea temporala a artefactelor este alterata. O eruptie solara aproape de clasa X (M9.8) (R2-moderat) a izbucnit ieri la 19:50 UTC. Clasa X este de acolo de unde incepe sa fie posibil un eveniment de extinctie sau cel putin un blackout tehnologic care ne poate intorce in epoca de piatra. Pe langa observatiile si corelatiile personale, exista o bogata literatura stiintifica care indica si marcheaza efectele macro si micro ale exploziilor solare. studiu de caz celebru in media, evenimentul Carrington. Acesta a fost estimat ca un Xflare intre 30 si 40 pe scala puterii. Clasa X se poate intinde pana la 1000.

 4. CE pot face Mizeria Fizica, Foamea, Disperarea, Teama permanenta, CONSTIENTA Raului far’ de Scapare

  indus de o Societate STRAMBATA in TOATE Cele de un Sistem CRIMINAL, indus expres in TOATA Lumea de Neste DREACI cu Meckle UMANE …

  Cele enumerate de „gudurensis” sunt Urmari ImPlacabile ale celor de mai sus …

  Sa NU ii dai OMului cat poate duce …
  Pana CAND ?

  MEREU !
  Nici ca le pasa Celor CARE sunt PUSI peste NOI …

 5. „bărbatul a fotografiat cadavrul și a postat poza”
  -pt. ca cadavru mai ajunge si pe mana unui medic,
  nu vrea sa raspunda pt. alte profanari.

 6. Ceva nu e in regula cu facebook asta. Genereaza depresii, drame, crime, pedaland pe dorinta subconstienta a fiecaruia de a deveni vedeta.
  Ori, neputand iesi in evidenta cu ceva bun, unii comit chestii urate.

  Tineti copiii si tinerii departe de facebook!

 7. Tipul este vreun admirator fanatic al lui Vlad Tepes. Daca voievodul Vlad ar fi avut si el Feisbuci, va inchipuiti cam ce imagini cu turci trasi in teapa i-ar fi trimis sultanului la ‘Stanbul.
  Pe atunci s-a multumit sa-i trimita doar solii turci cu turbanele batute in cap cu piroane……[Rumburak]

 8. (1) cred ca important ar fi: ce se stie despre cei doi ref (relatii, comportament,relatii extraconjugale ,gelozie,,EXISTEBTA UNUI al 3-lea in viata unuia dintre ei etc.Au existat cazuri de „inselarea ” partenerului si in consecinta cei din jurul lor(frati,surori,parinti, prieteni)..au stiut despre aceste fapte??.io cred ca sunt mlotive si momente mult mai omenesti decat fenomenele cu iz de catastrofa ,,,mondiala..as merge pana acolo sa affirm caaa ;;(a) ori sotul a descoperit pentru prima fdata ca I inselat,,ori (b) femeia a calcat repetat alaturi si l a adus in pragul nebuniei…este o parere ,,desigur ..dar care ar trebui sa fie luata in considwratie..siii nai este ceva ; despre morti ,,,numai de bine.

 9. @Mark Muntele de Zahar „Ceva nu e in regula cu facebook asta. Genereaza depresii,..”

  -tik/tok nu e numai pt. copii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.