Șofer înjunghiat după o altercație în trafic

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu un cuţit în urma unui scandal în trafic petrecut într-o intersecţie din Sectorul 4 din Bucureşti.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 16 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, la o intersecţie din Sectorul 4, ar fi avut loc o altercaţie în trafic, în urma căreia, o persoană ar fi fost agresată fizic”, informează Biroul de presă al DGPMB.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificaţi doi bărbaţi, în vârstă de 33, respectiv 35 de ani, implicaţi în eveniment.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma divergenţelor, bărbatul de 35 de ani i-ar fi provocat răni celuilalt, la nivelul umărului, cu un obiect tăietor-înţepător. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate”, arată sursa citată.

De asemenea, bărbatul de 35 de ani a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Pestele cel mare il inghite pe cel mic. Acesta este un postulat. Daca amandoi pestii sunt egali, atunci e pace si respect reciproc. Deci? Echilibrul de putere se poate obtine cu orice fel de arme, inclusiv cu cele de foc, letale.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.