Sofia îşi confirmă angajamentul pe lângă Moscova în ce priveşte proiectul gazoductului South Stream

Noul guvern bulgar a confirmat vineri interesul Sofiei pentru proiectul gazoductului South Stream şi a acceptat să analizeze din nou proiectul centralei nucleare de la Belene /nord/, abandonat de fostul guvern conservator al lui Boiko Borisov, relatează AFP preluată de AGERPRES.
Ministrul bulgar al economiei şi energiei, Dragomir Stoinev, a relevat ”importanţa excepţională a proiectului South Stream”, subliniind ”necesitatea de a ţine seama de legislaţia europeană” în momentul realizării sale, potrivit unui comunicat al ministerului respectiv. AGERPRES

Mai multe pe AGERPRES.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.