Sorana Cîrstea a bătut-o zdravăn pe rusoaică

Sorana Cîrstea, locul 22 WTA, o nouă victorie importantă.

Cîrstea s-a calificat, marţi, în optimile turneului de categorie WTA 1000 de la Dubai, după ce a trecut în turul doi de favorita 13, rusoaica Veronika Kudermetova ( 18 WTA), scor 6-1, 6-4.

Românca a dominat jocul, mai ales în primul set, obţinând a a treia sa victorie în patru confruntări cu Kudermetova.

Meciul a durat o oră şi 29 de minute.

Cîrstea va juca în optimi contra croatei Donna Vekic, care a reuşit să producă o mare surpriză marţi, învingând-o pe belarusa Arina Sabalenka, numărul doi mondial, în trei seturi, cu 6-7 (5/7), 6-3, 6-0.

Sorana Cîrstea are 3-2 în meciurile directe cu Vekic (31 WTA).

Prin calificarea în optimi, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 36.454 de dolari şi 120 de puncte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

6 Comentarii

  1. V.N .Bre, fii atent cum vorbesti, Sofia Kenin este tot Rusoaica, insa cu pasaport ‘merican. Asa ca ochii cat cepele pe Kudermetova , sa nu-si schimbe dreaqu’pasaportul si asta si sa te impiedici in sireturi si izmene p’orma cate scuze va trebui sa-i inchini partemnerului strategic. Fii atent si cu Zverev si rusii ailalti din Jermania cum vorbesti despre ei!!!

  2. DACA NU ERA RUSOAICA NU O BATEA ASA ZDRAVAN ?ZIARISTI DE DOI LEI NU STITI CUM SA VA PLOCONITI CA SA DATI BINE STAPINILOR DE COLONIE SA VA FIE RUSINE .

  3. D-le Popescu, ca sunt de doi lei e adevarat, dar nu sunt ziaristi.
    Au uitat sa remarce bataile „zdravene” pe car le-a primit Sorana.
    Sa fie clar, Sorana nu e vinovata cu nimic de faptul ca niste nimeni au astfel de exprimari.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.