Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur

Sorana Cîrstea a fost învinsă de chinezoaica Lin Zhu, cu 7-6 (7/2), 6-2, luni, în prima rundă a turneului WTA 250 pe iarbă de la Birmingham (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 267.082 de dolari.

Cîrstea (34 ani, 29 WTA), a treia favorită, s-a înclinat după o oră şi 38 de minute, deşi a ratat două mingi de set la 5-4 în primul set.

Acesta a fost primul duel dintre Cîrstea şi Zhu (30 ani, 54 WTA).

Cîrstea, care va primi un cec de 2.890 de dolari şi un punct WTA, va juca şi la dublu, alături de australianca Ajla Tomljanovic, contra britanicelor Samantha Murray-Sharan/Eden Silva.

Italianca Elisabetta Cocciarettoa produs surpriza primului tur, prin victoria contra letonei Jelena Ostapenko, principala favorită, cu 6-3, 6-3.

Rezultatele de luni din primul tur:
Elisabetta Cocciaretto (Italia) – Jelena Ostapenko (Letonia/N.1) 6-3, 6-3
Sloane Stephens (SUA) – Yue Yuan (China) 6-3, 6-3
Leylah Fernandez (Canada/N.6) – Sara Sorribes Tormo (Spania) 6-1, 6-1
Viktorija Golubic (Elveţia) – Maria Camila Osorio (Columbia) 6-4, 1-6, 6-3
Ajla Tomljanovic (Australia) – Ana Blinkova (Rusia) 6-2, 6-1
Lin Zhu (China) – Sorana Cîrstea (România/N.3) 7-6 (7/2), 6-2
Anastasia Potapova (Rusia/N.7) – Elina Avanesian (Rusia) 6-4, 6-4
Lucia Bronzetti (Italia) – Magdalena Frech (Polonia) 2-6, 6-3, 6-4

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.