Sorana Cîrstea, învinsă la Stuttgart

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de chinezoaica Qinwen Zheng, cu 6-2, 6-3, marţi, în prima rundă a turneului WTA 500 de la Stuttgart (Germania), dotat cu premii totale de 802.237 de dolari.

Cîrstea (34 ani, 29 WTA) s-a înclinat după o oră şi 16 minute în faţa numărului şapte mondial.

Zheng (21 ani) a început excelent ambele seturi, cu 3-0 pe primul şi cu 4-0 pe al doilea.

Cîrstea, la primul său meci pe zgură din acest an, s-a ales un cec de 8.550 de dolari şi un punct WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. daca era Simona pana acum ar fi fost trecuta prin furcile caudine

  2. Ha, ha! Informația corecta e “Sorana Cîrstea a fost învinsă ȘI la Stuttgart…”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.