Sorana, învinsă în primul tur

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, a şasea favorită, cu 2-6, 6-2, 6-4, marţi, în prima rundă a turneului WTA 500 de la Adelaide (Australia), dotat cu premii totale de 922.573 de dolari.

Cîrstea (33 ani, 26 WTA), aflată în căutarea primei sale victorii din acest an, s-a înclinat după exact două ore de joc în faţa balticei. Românca a încheiat cu 7 aşi şi 8 duble greşeli, în timp ce Ostapenko (26 ani, 12 WTA) a avut 6 aşi şi 3 duble greşeli.

Baltica are acum 4-1 în meciurile directe cu Cîrstea, singurul succes al Soranei venind anul trecut, la precedentul lor meci, cu 4-6, 7-6 (8/6), 6-4, în turul secund la Wimbledon.

Cîrstea s-a ales cu un cec de 8.860 de dolari şi un punct WTA.

În optimi, Ostapenko o va înfrunta pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, victorioasă cu 6-4, 1-6, 6-3 în faţa australiencei Taylah Preston.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Sorana se pregateste pentru Melbourne, acolo poate trece de primul tur.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.