Sorana o apără pe Simona. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă

Sorana Cârstea, cea mai bine clasată jucătoare din România în ierarhia mondială, îi ia apărarea Simonei Halep.

„O cunosc pe Simona. Nu cred că vreodată s-a dopat conștient. Această suspendare este pentru un om nevinovat. Mi-a fost frică să mai iau orice, mi-a fost frică să mai iau și o aspirină. Sunt puțin poate paranoică, dar nu este de joacă. Este coșmarul oricărui sportive”, a declarat Sorana pentru Sport.ro.

Fostă parteneră a Simonei Halep în echipa de FED Cup a României, Sorana spune despre  Serena Williams, după reacția de pe rețelele de socializare, că este o jucătoare bună. Despre caracterul ei nu poate însă spune același lucru.

„Serena ca și jucătoare a fost extraordinar de bună, dar ca persoană mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu”, a spus Sorana Cîrstea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

3 Comentarii

 1. Cam asta v-a fi soarta tuturor jucatorilor de top care poata cruciulita, isi fac semnul crucii, nu vor sa poarte mici insemne cu curcubeul, nu fac propaganda lgtbqxy…, nu au lipit pe masina „slava ucraina” sau nu pune pe retelele de socializare la a cata doza au ajuns sau nu apar cu cate doa masti si o sticluta de gel desinfectant

 2. poza cam o da de gol:
  are sau nu are nitzica mustacioara?

  -apropos de Sharapova:
  pozele multi-mega-pixel
  ne-au dezvaluit ca avea o afectiune a unghiilor,
  multe medicamente pot cauza chestia asta.

 3. Ce a fost, a fost. Degeaba ne lamentăm, conteaZă reZultatul și deciZia oficială.
  Hai pa, măRog…😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.