Sorin Oprescu: Rămân acelaşi primar independent

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat miercuri, la Primăria Municipiului Bucureşti, referitor la o eventuală candidatură sub sigla Uniunii Social Liberale (USL) că deocamdată rămâne un primar independent şi că nu o să-i spună nimeni ce să facă.

„Rămân acelaşi primar în funcţie, independent, al bucureştenilor. Merg la un eventual parteneriat cu USL doar în condiţii egale”, a spus Sorin Oprescu.

Şedinţa de miercuri a CGMB a fost amânată, deoarece nu a fost întrunit cvorumul necesar. Preşedintele de onoare al social-democraţilor, Ion Iliescu, a declarat marţi că Sorin Oprescu trebuie sprijinit de USL la viitoarele alegeri locale.

„Cred că avem datoria să-l sprijinim pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la viitoarele alegeri şi să-i respectăm opinia. (…) Există opinii să-i impună lui Sorin Oprescu să se înregimenteze în USL sau în PSD. Ar fi o mare greşeală politică. Nu aşa se lucrează cu oamenii în activitatea politică. (…) Este păcat când ai un asemenea candidat să nu-l sprijini, să nu te foloseşti de autoritatea pe care el a câştigat-o”, a afirmat liderul de onoare al PSD, la Antena 3

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.