Sorina Matei: Cherecheș urmărit 24 h prin Germania.

 Procuratura Generală din München l-a urmărit pe Cherecheș timp de 24 de ore prin Germania, scrie jurnalista Sorina Matei pe pagina sa de socializare.

„Am aflat marți că persoana Cătălin Cherecheș s-ar afla în zona metropolitană München. Procuratura Generală din München l-a supravegheat și i-a monitorizat telecomunicațiile și a fost arestat, miercuri, în Augsburg, la ora 18.30. Cherecheș este adus astăzi în fața judecătorului de instrucție de la Tribunalul din Augsburg. Durata procedurii de extrădare nu poate fi încă evaluată”, mai scrie jurnalista.

Fugarul Cătălin Cherecheș a fost prins la Augsburg în Germania.
Felicitări colegilor care au cooperat cu autoritățile din Germania, Italia, Austria și Ungaria pentru depistarea acestuia!, se preciza aseară pe pagina Sindicatul Europol.
Intrebat cum au apărut rănile de pe faţa primarului din Baia Mare, vizibile într-o fotografie, ministrul de Interne a susținut că „a fost o vătămare în cursul încercării de a scăpa de legitimare, practic o lovire în timpul fugii, nu neapărat de către poliţişti“.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Sirena SRI:))) Ni-na ni-na ni-na
    Dana Budeanu i-a mancat painea,e mai tanara,mai bine pregatita
    biata batrana baga capul in poza,Cristoiu in capot

  2. Șâ cân’ mă gândiesc cum unii, la hyberboldă, să duc cu chieptu’ umflat șâ plătiesc cu muobilu’ că iei îs mai dăstiepț…

  3. Atâta tărăboi în media pentru Cherecheș ăsta de-ți iese pe nas.Alte probleme grave in România nu sunt,totul e parfum,numai Cherecheș nesimtitul strică toată socotelile.Prea miroase de la o poștă că e mânărie a unor ascunși …..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.