Șoșoacă și Lazarus, la Parlamentul European

Diana Șoșoacă și Luis Lazarus vor reprezenta SOS în Parlamentul European și  vor fi o voce puternică în Europa, potrivit  unui comunicat al acestei formațiuni.

Cei doi ”sunt pregătiți să lupte pentru drepturile și interesele României la Bruxelles, să promoveze valorile naționale”, se mai arată în document.

”Avem deosebita onoare și mândrie să anunțăm că Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, și Luis-Vicențiu Lazarus sunt în mod oficial europarlamentarii care vor reprezenta cu cinste și devotament România în Parlamentul European. Această victorie nu este doar a noastră, a Partidului S.O.S. România, ci a întregului popor român care își dorește o schimbare autentică și o voce puternică în Europa.

În ciuda obstacolelor și a dificultăților întâmpinate, inclusiv furtul evident al voturilor prin care s-a încercat împiedicarea adevăraţilor patrioţi de a fi reprezentaţi în Parlamentul European, am reușit să depășim toate barierele și să ne impunem in fața sistemului corupt din Romania. Este un moment de răscruce pentru țara noastră, un moment în care dreptatea a triumfat și adevărul a ieșit la iveală.

Europarlamentarii Diana Iovanovici-Șoșoacă și Luis-Vicențiu Lazarus sunt pregătiți să lupte pentru drepturile și interesele României la Bruxelles, să promoveze valorile naționale și să asigure un viitor mai bun pentru toți cetățenii noștri. Patriotismul, devotamentul și dorința de a apăra suveranitatea României vor fi mereu în centrul acțiunilor lor.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

19 Comentarii

 1. În ce alte țări exotice ați mai pomenit ca Vasilică să se transforme în Luis şi Țuţurigă în Lazarus? TRANSFORMERS MADE IN RRUMÂNISTAN!

 2. „In Romania am acumulat niste procente amărâte, multe pentru un SOS, puține pentru istorie. Salve, Putin! Cu ajutorul agenturii kremlineze am reusit să prostim diaspora. Dar nu vom reusi mare lucru in PE. Nici macar un live. De urlat, noi vom urla: „Sorcova, sorcova! Sa auda Moscova!”.

 3. „In Romania am acumulat niste procente amărâte, multe pentru un SOS, puține pentru istorie. Salve, Putin! Cu ajutorul agenturii kremlineze am reusit să prostim diaspora. Dar nu vom reusi mare lucru in PE. Nici macar un live. De urlat, noi vom urla: „Sorcova, sorcova! Sa auda Moscova!”.

 4. Circula pe Facebook o bășcălie de milioane, citez „așteptăm bătălia dintre Ursula lor și ursoaica sos”😂😂😂.

 5. Sa? Sunt pregatiti? Atunci sa ceara viza pentru cetatenii SUA in UE daca reciprocitatea nu se aplica pentru toti membrii UE.

 6. nu au reusit AUR cu 10% in Parlamentul Romaniei sa depuna o motiune, iar cei doi SOS din 705…vor face atmosfera…

 7. Ha, ha! Trolacii sorosiști, blazaț’ ș’ limitaț’ cum ‘i cunoaște lumia ‘ntreagă… “Oar’ ce zâce Ioropa dispre noi? Nghi rușâne că-s român!…”

 8. Tanda si Manda. Niste behaiti se duc sa va faca de ras tulumacilor.

 9. Citi oameni fara nimic in capul lor exista in Romania pe care ii vedem zi de zi pe diferite pagini ale ziarelor dindu-si cu parerea si nestiind sa lege doua fraze corecte.Destul de multi sint atit de agramati ,incit am impresia ca nu au nici macar patru clase elementare.Acum ce sa vezi, sint foarte suparati ca doi oameni care au intradevar curajul sa spuna adevarul ,fara sa le fie frica ca ceilalti ,au ajuns in Parlamentul European si speram cu totii sa nu taca la fel cum au facuto ceilalti europarlamentari romani ,care nici macar o singura data nu au luat cuvintul in plen. Totusi asa cum s-au comportat acolo ,exact ca niste surdo muti ,au fost inca o data realesi .

 10. Șoșo a reușit ceea ce voi nu sunteți capabili. Sunt acri strugurii? Hohoho!

 11. S.O.S. sau Serviciu de Operatiuni Speciale

  p.s. Tovarasu Plutonier Tuturiga are moaca de posterboy dela militie.

 12. So pe ei Soso! Daca e bal , bal sa fie!Sa vedeți ce ne ridem😀

 13. Abia aștept ca Șoșo să facă instrucție de câmp cu pudrații din UE și s-o ia la palme pe Ursi!

 14. Sosoaca si Lazarus-un cuplu minunat , care imi aduce aminte de singura piesa de teatru scrisa de Ion Creanga: „Dragoste chioara si amor ghebos.”

 15. Sigur că da! Eba v-a umplut de mândrie și Șoșo vă face de rușine!
  Am vaga impresie că serghiciile au exportat-o pe Șoșo la Bruxeles ca să scape de ea. După ce au folosit-o pe post de hârtie de turnesol acum primește răsplata.

 16. Planul pervers le-a reusit ! Sosso pleaca de fapt intr-un EXIL platit cu euroi … practic i-au cumparat tacerea in tara si nici nu i-a costat mult. Soso ai gresit !

 17. @Q – UE chiar a vrut sa introduca vize pentru cetatenii SUA care veneau in UE, pentru ca SUA pretinde vize cetatenilor din unele tari din UE, dar ce sa vezi, s-a opus chiar Romania (sclava a SUA) in contra propriului sau interes.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.