Șoșoacă dă de greu în Europa

Şoşoacă

Partidul SOS România nu a fost admis în noul grup europarlamentar „Europa Națiunilor Suverane”, anunțat marți de Tomio Okamura, liderul partidului ultranaționalist și xenofob ceh SPD.

Grupul include partidul de extrema dreaptă german „Alternativa pentru Germania” (AfD), conform agenției Reuters.

Partidul SOS România nu a fost acceptat în nou-formata fracțiune a Parlamentului European (PE) numită Europa Națiunilor Suverane. Crearea noului grup reprezentativ a fost anunțată marți de unul dintre liderii ultranaționalistului SPD ceh, Tomio Okamura, subliniind că și Alternativa de extremă dreapta pentru Germania (AfD) este membră a grupului, a informat Reuters. miercuri. Familiei de partid s-a alăturat și ungurul Mi Hazánk Mozgalom, al cărui președinte, László Toroczkai, a scris într-o postare X că, la cererea lor, S.O.S.

Fracțiunea a respins aderarea României. Fracțiunea Europa Națiunilor Suverane are 28 de membri, dintre care 14 reprezintă AfD, restul sunt reprezentanți ai partidelor mai mici bulgară, cehă, franceză, lituaniană, poloneză, slovacă, spaniolă și maghiară. Pentru crearea unei fracțiuni PE sunt necesari cel puțin 23 de reprezentanți, care trebuie să reprezinte cel puțin un sfert din statele membre. Partidul SOS România are doi europarlamentari în Diana Şoşoacă şi Luis Lazarus.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

52 de Comentarii

 1. Nu cred ca va da de greu.Si acolo sunt tot oameni.Important e sa sa fie asigurat un cabinet psihiatric pentru tratarea bolilor acutizate de excese nevricoase.La limita ,trebuie sa fie la indemana o camasa de forta.

 2. Publicația pe teme europene Politico sugerează, în glumă, că Șoșoacă, alături de alți politicieni excentrici din statele europene, ar putea forma un grup al „ciudaților sau „trăsniților”.

 3. Politico enumeră mai mulți eurodeputați proaspăt aleși care au avut de-a lungul timpului poziții extreme, rasiste sau doar un comportament excentric. Printre ei se numără o vedetă cipriotă care s-a remarcat pe YouTube, un cântăreț anticorupție din Bulgaria, proprietara unei măcelării din Grecia pe care aproape nimeni nu a văzut-o vreodată și un fost pilot de curse acuzat că a folosit salutul lui Hitler.

  Aceștia sunt „cei mai nebuni, mai trăsniți sau de-a dreptul ciudați” europarlamentari aleși la sfârșitul săptămânii trecute. Și dacă și-ar uni forțele, ar îndeplini toate criteriile pentru a forma propriul lor grup politic, scrie publicația.

 4. Când vine vorba despre Șoșoacă, Politico observă că în 2021, Sputnik, o instituție media rusă de stat, a desemnat-o drept politicianul anului în România. Acum, ea vine la Bruxelles.Nu eu spun asta,ci importante trusturi de presa serioase.

 5. voturile sunt măsluite de cel care numără ! Cei de la putere. Ca în orice sector, și acolo se fură ca în codru. Pentru ca “șefii “ sunt hoți cu “diplome”.Sa furat la vot golaneste.Nu cred ca sunt atatia romani in stare sa voteze asemenea specimene lombrosiene.Sosoaca ,maxim 0,0002%daca se numarau voturile corect(Indraznesc,chiar sa spun cu minus 0,0002%.Matematica permite asta.

 6. mProgresul e progres. Înainte lumea fugea de Muma Pădurii, acum o votează… Românii au gusturi din ce in ce mai rafinate!Alta care se dă de ceasul morții numai să-mi facă binele, să se sacrifice pentru mine! Dacă mă uit la ea, dna șoșoȘoacă, după greutatea ei politică, desigur, poate candida, simultan, măcar la două partide, pentru două posturi… (Oricum, nu mă aștept să publicați gluma asta dar grozav îmi mai plac poantele mele!)

 7. Cititi BINE:…”La cererea unor europarlamentari din Hungaria grupul Natiunilor Suverane nu i-a primit pe cei doi europarlamentari de la SOS Romania,Diana Sosoaca si Luis Lazarus” ,a declarat hungurul Laszlo Torozcki,membru al partidului Patria Noastră din Hungaria)!.

 8. Aceasta individa, numai prin faptul ca exista si are voie sa vorbeasca, reprezinta o amenintare la securitatea nationala.Adică, pe de-o parte, ea trâmbițează până face spume, un discurs naționalist, antieuropean, dar în același timp trage spre mierea din Parlamentul European. Nerușinarea și fățărnicia ei dublată de ignoranță celor care au votat-o.

 9. Deja a început. Se vor întâmpla 2 lucruri, ori va fi expulzată, ori ne va pecetlui soarta. Pricep democrația, dar dacă UE nu ia măsuri impotriva cuiva ca ea, inseamnă că e foarte grav și că pronumele personale sunt mai important ca securitatea.

 10. Șoșoacă poate fi acceptata doar ca sperietoare intr-un lan cu porumb. Sau la Meca rusa din Bucuresti sa-si manifeste dragostea clinică pentru statul-câine imperialist. Fiind coltoasa, impulsiva, ipocrita si falsă-n toate cele, trisoarea de anvergură nu va face mare brânză in PE. Doar ati observat ce artista moare in ea.

 11. Deci ungurii din Ungaria au respins și blocat un partid românesc, iar mutălăii de europarlamentari români în replică nu vor respinge tor ce propun la UE partidele din Ungaria, și în țară guvernanții nu vor da afară UDMR-iștii cu dublă cetățenie din adminstrație și Guvern.

 12. O fi Sosoaca cum o fi, dar e Sosoaca noastra deaceea iredentistii maghiari din formatia nou creata nu o vor si au respins cererea de afiliere.De ce numai maghiarii s-au opus ?
  PS: La acest aspect nu se gandeste nimeni, principala reactie este huo, Sosoaca !!
  Sa deducem ca intre Sosoaca si iredentismul maghiar alegem iredentismul ?
  PS2 :Sper ca imi va aparea postarea

 13. Dar să îşi facă ea Grupul Clovnilor Ruşi. Îl recrutează pe Orbán Viktor şi circul poate să înceapă.

 14. Sosoaca nu este nici mai buna nici mai rea decat majoritatea dregatorilor din Institutiile si Organizatiile Statale si Suprastatale. Se vede ca in toate Tarile numite democrate, in care cetatenii nemultumiti au ales alti reprezentanti decat cei care au fost pana acum si care au adus Lumea intr-o stare de harmalaie si harababura nemaiintalnita, sunt etichetati atat alegatorii cat si candidatii drept „extremisti”. Metoda este veche si inchizitia declara pe cei nemultumiti drept „eretici”. Propaganda concertata este deosebit de periculoasa. O combateti pe Sosoaca de parca ea ar fi initiat toate razboaiele religioase, coloniale, primul si ala doilea razboi mondial, bombardarea atomica de la Hirosima si Nagasaki… !

 15. Foarte tare , a respins-o Naționalu Švejk ? Cu ce drept că el e pe persoană fizică ,SAMURAIUL OKAMURA . La TURNU BABEL e ”comedie mare , mai mare ca la Turnu Roșu unde le bate toată ziua soarele-n cap pe ”rumegătoarele care așteaptă la barieră . De hunguri n-am ce zice , căpetenia Mi Mongolom pe calul Bulan la CHiolhan . Mai ales că la Ciolan , sunt și 6 pitici „pipereii și semeonii noștri , chiar în hoarda Ur$ulei -Albă blondă ca Zăpada .O cam faceți ”cenușăreasă pe Șoșoacă . Așa și ? Vă avea cenușă suficientă să se șamponeze toate blondinele Ur$ule, Meloane , Mețuci , Kai$e etc.

 16. Prostie și nu numai… Hiperautocriticismul nostru național e demn de mila, de sila, de lansări salivare. Nu ne place Sosoaca? Dumneaei trebuie susținută și doar pentru ca e româncă. Noi, românii, ne scuipam între noi și alții profita. Rușine să ne fie pentru așa mentalitate antinațională!

 17. Votam sosoaca! E peste toți trădătorii ăștia actuali. Are niște excese verbale, dar se poate corecta. Ăștia care o mușcați de dosul ei generos, hehe, sigur l ați votat pe marele tupeist Iohannis 🤮

 18. Pacat, Sosoaca le-ar tine lectii de moralitate politica, asa rindul ei la microfon va fi limitat si foarte rar.

 19. Habar nu au pe cine au admis și cu cine s-au înhăitat!Șoșoșoaca o să vrea să le fie șef !!

 20. @D. Costin ” sunt și 6 pitici „pipereii și semeonii noștri , chiar în hoarda Ur$ulei ”

  -in octombrie 2023 aparuse apucatul Piperea in studioul realitatea tv
  statea cot la cot cu emilian imbri dictatorul medical,
  va fi interesant de vazut cat se poate compromite
  cat va manca…

  nu poti sa fi si natzionalist si europarliamentar:

 21. Aceasta așa-zisă a treia forță că grup parlamentar din UE ce îl are că inițiator pe ungurul Orban ,cum să primească in grup o luptătoare că distinsă doamnă Sosoacă,care știm bine că nu curată ouă ungurilor care tânjesc după Ardeal ,de asta nu a fost primită ,cu tot respectul dar ȘOS este singura alternativă reală la haosul globalist ,frcadta nu a fost primită ,că doar știm bine ce hram poartă ungurii

 22. …o fi mai putinistă decât Orban&gașca;poate afecta mai substanțial politica Europei decât cei de mai sus…la câte „veto”-uri a dat Soșoaca până acum și la cât a blocat hotărârile europenilor,ar merita să fie…exmatriculată,măcar ca să fie o lecție pentru români,să învețe drac’ odată cum e cu democrația(nu pot să o sufăr pe Șoșoacă,dar ” lecția” asta-nu,nu a lui Eugen Ionescu- e…edificatoare)

 23. …așa memorie scurtă aveți?Loți Toroczkai e e un vechi și consecvent preten al României,fiind declarat chiar „persona non grata” prin 2013; Șoșoacă și Lazarus sunt niște politicieni foarte înformați și foarte atenți la evenimentele din viața țării pe care o reprezintă,cum se vede…

 24. Acceptabilitatea acestui cuplu Beavis&Butthead romanesc este posibila si probabila la Socola. Acolo in calitate de Presedinti pa Viata.

 25. AFD-ul este marginalizat de toate partidele de extrema dreapta care conteaza in Europa. Nici macar ei nu ii accepta pe Sosoaca & co. Si-au tras rusii 2 europarlamentari care nu inseamana nimic

 26. Acceptabilitatea acestui cuplu Beavis&Butthead romanesc este posibila si probabila la Socola. Acolo in calitate de Presedinti pa Viata.

 27. Opozitia din parlamentul EU, e opozitie controlata. Ea exista ca sa dea bine in poză,
  in realitate ea nu iese de sub ordinile venite se sus.
  Mierea de pe felia de paine, nu e ceea ce pare.

 28. Acolo nu mai tin scenetele.Iar personajul Sosoaca merge doar intr-o tara inapoiata cum e Ro.

 29. gunner De unde de sus,de la zei,extraterestri? Cand Ro va avea cu adevarat politicieni cu charisma si diplomatie va intra in lumea civilizata cu respect.Mai marii planetei sunt cei care gandesc strategic,nu emotional.Nu stiu daca mintea ta percepe asta,dar pentru lume tu nu existi cu mentalitatea ta.Stii care sunt tarile civilizate? Cele al caror cetateni au IQ 100 in medie.

 30. Paradoxul masurii e ca de fapt e o onoare (!!) sa NU FACI PARTE din opozitia globalista de carton.

 31. …dacă Laszlo Toroczkai e în „Europa”…ați uitat de partidul celor „64 de comitate”-acum,și-a schimbat numele,da’ năravul-ba! dacă și-a schimbat numele,credeți că e altul?vă mai amintiți de ce a fost declarat „indezirabil” în România?vedeți și zbiertele isterice,la frontieră,când a aflat că nu poate intra în România; după ce vă documentați,puteți ridica piatra să o desființați pe Șoșoacă…și ar fi cazul să învățați din „înțelepciunea maghiară” o „lege” nescrisă a lor(dacă tot vă disprețuiți atâta conaționalii) :”Ha rablo,ha tolvaj,nem szamit ha magyar…”

 32. Pleacand de la un ex clar: romanii in tara se comporta ca niste persoane total needucate: ex avem la tot pasaul. Imediat cum trec granita devin imediat devin constienti ca nu arunci petul, hartia etc oriunde, ca nu poti vorbi ce-ti trece prin minte etc….
  Poate UE o va educa si pe SOSOACA noastra.
  Secretul este LEGEA. Peste tot in lume se respecta legile, si se si aplica. La noi acest tip de legi nu sunt aplicate niciodata.

 33. Este interesant de stiut pe cine isi aleg europarlamentarii SOS,AUR, USR, PSD si PNL drept consilieri.

 34. politica se face cu capul, nu cu g,,,,uraaaaaaaaa.
  control psihiatric obligatoriu .pt demnitari

 35. Parca e articol de la Radio Erevan:
  1. SOS Romania NU A SOLICITAT ADERAREA la vreu grup. Deci, NU AVEAU CE SA RESPINGA!
  2. Coditiile de alaturare la aceste noi grupuri din PE sint inacceptabile:
  – sustii „ideologia de gen”, LGBTQ+… (AdF are co-presedinte o lesbiana…)
  – sustii Ucraina si recunosti granitele, adica cedezi dreptul asupra teritoriilor furate si bagi bani, trimiti romannii la moarte pentru afacerile khazarilor
  – sustii Green Deal, adica mai devreme sau mai tarziu tai gazele, tragi masinile pe dreapta, inchizi comuitatile in perimetrul celor 15 minute, … si te-apuci de mancat insecte pe intuberic fiidca nici „curet” u vei avea noaptea, ca s-o salvezi pe zeita Gaia
  – nu scoti o vorba despre Israel
  Si altele, mai mici…

  Si criticile curg in comentarii, cu o ura marxista si „la ordin”!

 36. Ha, ha! Ce dovadă mai bună vrei că aeia-s suveranisti vero? Nu pringhiesc pi alțâ-n casa luor. Nu ca Meloni ce să plimbă p’in “casăle” uaminiluor…

 37. Bravo! Da-ti cu piètre in cine apara Romania, si l’audition pe cei ce va lovesc! Si va plingeti si asteptati pomana de la UE! Cu minan’tinsa! Madame e avocat,stie ce spune. Daca ar spune-o ça la „scoala”, cine ar baga-o in seama ? Este inteligenta,v-a place ursula? O sa va vaccineze iar,ça sa vedeti cind v’o vira!

 38. Ion Ce vorbesti frantz, apara Romania de cine? De Rusia ?Femeia isi joaca personajul pentru ca are auditoriu.Asa ca tine, cu fruntea ingusta.

 39. …se aude că e ca la „Radio Erevan”-cei doi au fost respinși preventiv,pentru că (încă) nu ceruseră să fie primiți…ca să nu uite cumva să ceară,ca să fie respinși…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.