Șoșoacă fuge de Capitală

Şoşoacă

Senatoarea Diana Şoşoacă s-a răzgândit. După ce anul trecut anunța că va candida la Primăria Capitalei, senatoarea își reconsideră opțiune și se uită spre Iași.

Motivul  invocat ar avea legătură cu edilul Mihai Chirica, pe care îl acuză de ”înaltă trădare”.

Prezentă miercuri, în plenul Consiliului Local, în cadrul unei reuniuni de  Ziua Unirii Basarabiei cu România, Diana Şoşoacă l-a acuzat de ”înaltă trădare” pe edilul Mihai Chirica,  precizat că primarul ar trebui să susţină unirea României cu Republica Moldova şi nu independenţa sa.

”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios să candidez la primăria Iaşiului. Cred că voi candida”, a spus Diana Şoşoacă.

Ulterior, ea a părăsit sala de şedinţe şi a anunţat că ia în calcul o candidatură la Primăria Iaşiului.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a afirmat că Republica Moldova are nevoie de susţinerea României, el precizând că ”Moldova nu poate trăi decât independentă, pe picioarele ei, în prosperitate”.

Diana Șoșoacă  a fost aleasă senator de Iaşi în anul 2020, candidând pe listele AUR.

Exclusă, în februarie 2021, din AUR, a fondat ulterior  partidul SOS.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

17 Comentarii

 1. Vai de mama ei capitală a Moldovei dacă una ca asta ajunge la Primărie. Asta vă lipsește moldovenilor!

 2. Q – tu ce rol joci prin SRI/SIE samd….ea are un mesaj foarte clar pe care asazisa presa nu-l publica niciodata….TU CE MESAJ AI….

 3. Problema este ca mass media minte si distorsioneaza evenimentele. Noi nu cunoastem cu adevarat cine este Diana Sosoanca deoarece mas media nu prezinta o imagine reala a persoanei. Acest lucru ii face pe multi sa o voteze din simpatie. In general, lumea va vota exact pe cei criticati de ziare si tv.

 4. Nu știam de ce se zguduia pămîntul către Moldova. Acu m-am liniștit. Era Șoșocoaica, care fugea spre Iași.

 5. A cerut voie de la Moscova sa vorbeasca despre reunirea cu Basarabia?

 6. Ei, bobocule L.V, apoi cum le stii dumneata toate, mai rar cineva!…Bre Nistorescule ,de ce nu inchizi si de ce nu iesi la pensie?…asta-i articol? …asta-i ziar?…ciolacei bate-i vina… sa fi ajuns ceva ciolacei si pe la voi din cei 250 de mil. ciolacei ?intreb ….

 7. @venlo – Iata mesajul meu: NU VOTATI AGITATORI, GURALIVI, MANIPULATORI si MINCINOSI,, gen Ciolacu, Orban, Sosoaca si Rareș Bogdan.
  Votati modele sociale. candidati cu TOATE țiglele pe casa si mansarda buna. Ai înțeles mesajul?

 8. Sosoaca este cu ani lumina peste berbecii care-si dau importanta pe-aici scriind imbecilitati. Diana candideaza peste tot pentru a deveni cat mai vizibila in constiinta publica deoarece masmedia a interzis-o total la ordinul securitatii. Chiar si la europarlamentare unde va candida si va castiga va renunta in final la mandat. Ea vrea sa fie permanent prezenta in parlamentul tarii (la Bucuresti) pentru a nu se indeparta de viata politica cotidiana. Cat despre alegeri tinteste foarte sus, la presedentia Romaniei.

 9. TANT LUCREAZA PENTRU NISTE INDIVIZI DUBIOSI, CARE II LING OASELE LUI CEAUSILA SI MULTI NOSTALGICI, CARE FURAU DE SPARAGEAU DIN COOPERATIVE SI ERAU TURNATORI SI LATRAI DE PARTID…cam asta. rau imi pare cand vad de ce sunt in stare niste indivizi care au scoala…se pare ca aiubirea de putoare este un drog. cu adevarat.

 10. Daca scroafa ruseasca ajunge primarita la Iasi,rusii au cale libera .Dar Sosoaca e prea proasta sa fie aleasa. Nu poti vota o maimuta urlatoare care joaca un rol.Rolul de om prost al Rusiei.

 11. Multi succes!
  In Bucuresti exista niste alternative cat de cat decente: Nicusor, Piedone.
  In Iasi este groaza: Chirica si Alexe au 7 dosare penale; Chirica are 5 vile, fiecare pe numele a cate unui copil (si bebelusul sau de 6 luni are vila).
  La Iasi este cloaca mafiotilor PSD-PDL si avem nevoie de Sosoaca!

 12. Daia a plouat saptamana asta, a iesit casaloata din casa.Nu s-a activat Shosho-Alert, de ce ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.